29 / 04 / 2024

samsun özelleştirilen fabrikalar

samsun özelleştirilen fabrikalar

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, milletvekili seçilmesi halinde kentte özelleştirilen devlet tesisleri ve fabrikaları geri alacağını belirtti.

Ankara İstanbul, İzmir'in de aralarında olduğu 8 ildeki 13 gayrimenkul özelleştiriliyor!

Sümer Holding A.Ş., Afyonkarahisar, Amasya, Çorum, Ağrı, Ankara İstanbul, İzmir ve Samsun illerinde yer alan 13 adet gayrimenkul özelleştiriliyor. İşte o özelleştirme ile ilgili tüm detaylar...

Özelleştirme kapsamında şeker fabrikalarına ait taşınmazlarda imar değişikliği!

Özelleştirme kapsamında yer alan bazı taşınmazların imar planı değişikliklerine onay verildi. Konuyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte ayrıntılılar...

7 ildeki 24 taşınmaz özelleştirme kapsamında satıldı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), mülkiyeti Sümer Holding AŞ (TTA Gayrimenkul AŞ), Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesi adına kayıtlı bazı gayrimenkullerin satışlarına onayladı. İşte detaylar...

Generali Sigorta'dan her bütçeye uygun konut sigortası: Süper Evim!  

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle müşterilerine hizmet veren Generali Sigorta’nın Süper Evim Konut Sigortası ürünü ile müşterilerine esnek teminat paketleriyle her bütçe ve ihtiyaca göre tamamen isteğe bağlı olarak özelleştirilen bir sigortacılık deneyimi sunuyor. 

Son 20 senede özelleştirilen gayrimenkullerden elde edilen gelir TBMM gündeminde!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkullerden elde edilen gelirlere ilişkin soru önergesi verdi. 

Özelleştirilen limanların devir sözleşmeleri uzatılacak!

Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildiği açıklandı. Kanun kapsamında bazı limanların işletme hakkı verilmesi/devri yöntemiyle özelleştirilmeleri sonucunda imzalanan 49 seneden az süreli sözleşme sürelerinin uzatılması öngörülüyor.

Özelleştirilen gayrimenkullerin akıbeti meclis gündeminde!

CHP Kırklareli Milletvekili Türabi Kayan, özelleştirilen gayrimenkulleri meclis gündemine taşıdı. Türabi Kayan, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Üç ildeki taşınmazların özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı Edirne ili, Manisa ili ve Samsun ilinde bulunan gayrimenkullerin özelleştirme ihalesi nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı.

19 yılda 4 bin gayrimenkul özelleştirildi! 

Türkiye'de son 19 sene içerisinde özelleştirilen gayrimenkullerin sayısı ortaya çıktı. 

Kamuya ait arazi ve binaların satışı meclis gündeminde!

2020 ve 2021 yıllarında özelleştirilen kurumlar ile kamuya ait arazi ve binaların satışı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TÜRKŞEKER'e kayıtlı bazı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri yapıldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ adına kayıtlı gayrimenkullerin özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi...

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Türkiye’nin 12 ilinde yer alan araziler özelleştiriliyor!

Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Türkiye’nin 12 ilindeki mülkiyeti kamuya ait arazilerin özelleştirilmesine karar verildi. Resmi Gazete’de yayımlanan kararda Türkiye Şeker Fabrikaları’na ait araziler de bulunuyor. Muğla Datça'daki korunacak doğal alan ilan edilen arazi de özelleştirme kapsamına alındı.

samsun özelleştirilen fabrikalar Haberi

samsun özelleştirilen fabrikalar

MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, milletvekili seçilmesi halinde kentte özelleştirilen devlet tesisleri ve fabrikaları geri alacağını belirterek "MHP çatısı altında bu işi ben çözerim "dedi MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir parti binasında düzenlediği basın toplantısında yaptığı açıklamada, milletvekili aday adaylığını kamuoyuna duyurdu. 

Açıklamasında hükümetin özelleştirme politikasını eleştiren Candemir, " Bunlar olurken iktidar partisinin 7 milletvekili, bakanı vardı. Ne yaptılar? Hiç birşey yapmadılar. Biz bunların hesabını sormak, satılan fabrikaları geri almak için sizlerden yetki istiyoruz. Samsun'da meseleyi ben çözerim. "dedi. 


Açıklamasında iktidar partisinin politikalarını eleştiren MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Muzaffer Candemir, " Türk düşmanı bir hükümet iktidar oldu, heryeri ele geçirdi, memleketimizin 600 yıllık geleneğini sömürdüler. 

Herşeyi sattılar, bizde bu durumdan nasibimizi aldık. 

Buda yetmediler devletin arazilerini TOKi'ye peşkeş...