30 / 04 / 2024

Samsun Soğuksu Mahallesi imar planı

Samsun Soğuksu Mahallesi imar planı

iamsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, mahallede en büyük sorunun kentsel dönüşüm olduğunu, bölgedeki tüm vatandaş dönüşüm çalışmalarının gerçekleşmesini bekliyor.

Beykoz Soğuksu ve Acarlar 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Soğuksu Ve Acarlar Mahallelerinin Bir Kısmına Ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği Ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Gayrimenkul Yatırım İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulmenef Karagöz ve Yasemin Soğuksu ortaklığında kuruldu.

Kahramankazan Belediyesi 3 arazi satacak! Ankara'da arazi arayanlar dikkat!

Ankara İli Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Soğulcak Mahallesi'nde yer alan 3 adet arazi için satış ihalesi düzenliyor.

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bek Yönetim Danışmanlık Temizlik Hizmetleri İnşaat Tekstil Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Yasemin Soğuksu tarafından kuruldu.

Sakarya Söğütlü'de 8.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

T.C. Sakarya 3. İcra Dairesi, Sakarya ili, Söğütlü ilçesi, Soğucak Mahallesi, 131 ada 5 parselde yer alan fabrikayı 8 milyon 732 bin 757 TL'ye satıyor...

Samsun Kıran Mahallesi’nde 1400 konut dönüşüyor!

Göreve geldiği günden itibaren hayata geçirdiği projeleri anlatan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, il genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında da açıklamalarda bulundu. 

İzmir Soğukkuyu'daki yeni muhtarlık binası hizmete açıldı!

İzmir'de Bayraklı Belediyesi tarafından inşa edilen Soğukkuyu Mahallesi Muhtarlığı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yalova'daki 100 yıllık Ayazma Camisi restore edilecek!

Yalova'nın Altınova ilçesi Ayazma (Soğuksu) köyünde yerleşim alanının yakın bir bölgeye kayması sebebiyle yıllardır kullanılmayan ve çatısı çöken tarihi cami, restore edilecek ve ibadete açılacak.

Bursa'da badana bahanesiyle anahtarı alıp eve yerleştiler: Kira ödemiyorlar!

Osmangazi ilçesi Soğanlı Mahallesi’ndeki aile apartmanlarının giriş katındaki daireyi kiraya vermek isteyen Akbulut ailesi, cama ‘kiralık’ ilanı astı. Bursa'da inanılmaz kiracı dolandırıcılığı...

Bursa Osmangazi'de 16 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa 5. İcra Dairesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Soğanlı Mahallesi 3327 ada 28 parselde yer alan 6 bin 801,78 metrekarelik arsayı 16 milyon 98 bin 625 TL'ye icradan satıyor...

Samsun Atakum'daki AVM’ye jet çed!

Samsun Atakum Mimarsinan Mahallesi'ndeki AVM ile ilgili 25 Aralık'ta başlayan 31 Aralık'ta Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sunulan Çevresel Etki Değerlendirme (ÇED) süreci 2 Ocak 2020 tarihinde sona erdi.

Beykoz Soğuksu Gençlik Merkezi 2020'de açılacak!

Beykozlu gençlere kültür-sanat, eğitim ve spor alanlarında hizmet verecek olan Soğuksu Gençlik Merkezi’nin inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Samsun Soğuksu Mahallesi imar planı Haberi

Samsun Soğuksu Mahallesi imar planı

4 dönemdir Samsun ili Canik ilçesi Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Adem Çetir, önemli açıklamalarda bulundu: Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre; Çetir, “Mahallemizde en büyük sorun kentsel dönüşüm. Kentsel dönüşümden dolayı mahallemize hizmet gelmiyor. Büyüklerimizden bir an önce kentsel dönüşümün hızlandırılmasını istiyoruz. Kentsel dönüşüm olmayınca gençlerimize spor alanları, doğal gaz yapılmıyor. Kentsel dönüşümden dolayı önümüzü göremiyoruz. Binalarımız harap durumda. Vekillerimizden, belediye başkanlarımızda bir an önce çözüm bulunmasını istiyoruz. Çoğu insan çocuğunu evlendiremiyor, önünü göremediği için. Kentsel dönüşüm yapılırsa diğer eksikliklerde kendiliğinden kalkar” şeklinde konuştu.

MAHALLENİN 3’TE 2’SİNDE GAZ YOK

Mahalle’nin 3’te 2’sinde doğal gaz olmadığını kaydeden muhtar Adem Çetir, “SAMGAZ’a başvurduğumuzda ‘kentsel dönüşümden dolayı gelemeyeceklerini, belli bir harcama yaparsak ve kentsel dönüşüm girdiğinde bu harcamanın ziyan olacağını’ belirttiler. Bundan dolayı...