17 / 05 / 2024

Samsun Stadyumu ne zaman

Samsun Stadyumu ne zaman

TOKİ ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yüklenici firmaya yaptırılan 19 Mayıs Stadyumu'nun yüzde 65’i bitirildi. Kaba inşaatın yüzde 100'ünü tamamladıklarını bildiren Acar, "Çelik konstrüksiyon imalatı ve montajının da yüzde 50'si bitirildi" diye ko

Fındık fiyatları düştü mü, bugün ne kadar? 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Fındık üreticileri ve tüketiciler güncel fındık fiyatlarını merak ediyor. Vatandaşlar, "Fındık fiyatı bugün ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. İşte 12 Ekim 2023 Giresun, Samsun, Ordu, Trabzon fındık fiyat listesi...

Serbest piyasa fındık fiyat listesi! Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu?

Serbest piyasa fındık fiyat listesi merak ediliyor. Genel olarak artış gösteren fındık fiyatlarının bugün ne kadar olduğu araştırılıyor. Peki Samsun, Giresun ve Trabzon fındık fiyatları ne kadar oldu? Güncel fındık fiyatları kaç lira? 4 Ekim 2023 fındık fiyat listesi.

28 Eylül 2023 fındık fiyatları: Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Düzce, Zonguldak fındık fiyatları ne kadar?

Fındık hasadının gelmesi ile birlikte üreticiler fındık fiyatını ne olacağını merak etmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen sene 54 lira olarak açıklanan fındıkta bu sene TMO'nun illere göre fındık fiyatları araştırılıyor. Peki  Sakarya, Giresun, Ordu, Samsun, Trabzon, Dü

Fındık fiyatı ne kadar? Serbest piyasada fındık fiyatları kaç TL? Ordu, Samsun, Sakarya 20 Aralık 2022 fiyat listesi

Fındık üreticileri ve alıcıları fındık fiyatlarına zam gelip gelmeyeceğini yakından takip ediyor. Peki, Fındık fiyatı ne kadar? 2022 Ordu, Samsun, Giresun, Sakarya da fındık kaç TL?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

Samsun eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım başladı!

Samsun'da Millet Bahçesi yapılması planlanan eski 19 Mayıs Stadyumu'nda yıkım çalışmaları başladı.

TOKİ'den Samsun Nalbantlı Mahallesi'ne 504 konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Samsun'da Vezirköprü İlçesi'ne bağlı Nalbantlı Mahallesi 504 konutluk proje yapacak..

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Samsun'a yeni müze inşa edilecek!

Samsun Müzesi'nin küçük olması nedeniyle bugüne kadar sergilenemeyen farklı dönemlere ait binlerce eser, yapılacak yeni müzede ziyaretçilere açılacak.

Müze Samsun projesine start verildi!

Köklü bir tarihi geçmişi bulunan Samsun’da çok sayıda arkeolojik ve etnografik eser, gün yüzüne çıkaracak olan Müze Samsun projesine start verildi.

Malatya Stadyumu ne zaman açılacak?

Temeli 2012 yılında atılan Malatya Stadyumu henüz hizmete açılmadı. Yeni stadın Bursaspor ile oynanacak maça yetişmeme gibi bir ihtimalin söz konusu olmadığı ifade edildi.

Akhisar Stadyumu ne zaman tamamlanacak?

Akhisar Belediyespor'da, yeni stat heyecanı yaşanıyor. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, inşaatı sürmekte olan Spor Toto Akhisar Stadyumu'nu yerinde inceledi.

Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı!

145 milyon TL'ye mal olan Samsun 19 Mayıs Stadı'nın yüzde 77'si tamamlandı. 140 bin metrekare alanda yapılan Samsun 19 Mayıs Stadyumu 34 bin kişiyi ağırlayacak.

Samsun Stadyumu ne zaman Haberi

Samsun Stadyumu ne zaman

Gençlik ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve yüklenici firma sahibi Ali Acar, stadyum şantiyesinde düzenledikleri basın toplantısında inşaat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Acar, inşa edilen stadyumun UEFA EURO 2020 standartlarına göre yapıldığını söyledi.


Stadyumda yerden çim ısıtma, tribünden ısıtma, alışveriş merkezi, localar, 7 restoran, amatör kulüplere tahsis edilecek antrenman sahaları ve ofisler bulunacağını belirten Acar, seyirci tribünlerin arasında bulunan aksların Türkiye'deki hiçbir stadyumda bulunmadığını vurguladı.


Stadyumun köşe akslarının dönerek gittiğini, hiçbir stadyumda bu özelliğin olmadığına dikkati çeken Acar, "Benzer stadyum ihalelerine girdik. Samsun stadyumu ile diğer stadyum projelerini karşılaştırdığımız zaman, bu stadın hem proje hem de imalatı Türkiye'de ilk 3 arasına girer" dedi.


Kaba inşaatın yüzde 100'ünü tamamladıklarını bildiren Acar, "Çelik konstrüksiyon imalatı ve montajının da yüzde 50'si bitirildi" diye konuştu.


TOKi...