13 / 05 / 2024

samsun Tarım Meslek Lisesi arazisi son durum

samsun Tarım Meslek Lisesi arazisi son durum

Samsun Atakum'da Tarım Meslek Lisesi arazisi üzerine yapımı planlanan Protokol Camii hakkında İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti. Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü.

Tarım ve Orman Bakanlığı Türkiye genelinde 1800 personel alacak! Çabuk olun, başvurular başladı! İşte başvuru ekranı

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) 81 ilde toplam 1800 personel alacağını açıkladı. Peki TOB hangi meslek gruplarını işe alınacak? TOB başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı! 81 ilde 1800 kişi alınacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye'nin 81 ilinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki, hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte ayrıntılar...

Tarım ve Orman Bakanlığı 81 ilde 1800 personel alacak! Başvurular yarın başlıyor! Sakın kaçırmayın...

Tarım ve Orman Bakanlığı (TOB) Türkiye genelinde toplam 1800 personel alacağını duyurdu. Peki hangi meslek grupları alınacak? Başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Tarım meslek odaları sendika ve dernekler bir araya geldi! Adana Tarım Platformu kuruldu

Nisan ayında 20 kurumun bir araya gelerek Tarım Platformu’nu kurmasının ardından Adana’da da tarım, gıda, hayvancılık ve emek alanından örgütler, tarımdaki sorunlara dikkat çekmek amacıyla Adana Tarım Platformu’nu kurdu.

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbeti TBMM'de!

Samsun'daki Veteriner Tarım Meslek Lisesi arazisinin akıbetine meclis gündeminde konu oldu. CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Samsun'da okul yerine cami yapılmasına onay çıkmadı!

Samsun'da 30 dönüm arazi üzerinde yer alan Samsun Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu alana cami yapılması kararına onay çıkmadı. Okul eski alanına taşınacak.

Samsun Atakum Tarım Meslek Lisesi arazisi Kent Park olacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi "Protokol Camisi" alanında son kararı verdi. Protokol Camisi yapılacak arazi, Samsun Büyükşehir Meclisi tarafından Kent Park olarak ilan edildi.

Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi taşınmayacak!

SAMSUN’da bulunduğu alana 10 bin kişilik cami yapılması için başka bir yere taşınan 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi ile verilen imar değişikliği hem de okulun taşınması kararı iptal edildi.

Toros Tarım'ın Samsun'daki tesisi tamamlandı!

Tekfen Holding, Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Samsun İşletmesi'ne ilişkin inşaat ve devreye alma çalışmaları tamamlandı, tesisler işletmeye alındı.

Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi'nin iadesi talep edildi!

Samsun'da 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek ve Tarım Meslek Lisesi'nin bulunduğu arsaya 10 bin kişilik cami yapılması için yapılan nazım imar planı değişikliğinin ardından okul başka bir yere taşındı.

Batı Çevre Yolu'ndaki tarım arazisinin imar planına dava açıldı!

BATI Çevre Yolu'nda 1800 metre için 250 hektar tarım arazisine yönelik imar planı tadilatına meslek odaları yürütmeyi durdurma ve iptal davası açtı.

Samsun Atakum'daki Tarım Lisesi harabeye döndü!

Türkiye'de sayılı okullar arasında yer alan Atakum Anadolu Tarım Meslek Lisesi ve Tarım Meslek Lisesi adeta harabeye döndü. Okul bazı insanlar tarafından kullanılamaz hale getirildi.

Veliler, Samsun Tarım Anadolu Meslek Lisesi'ni geri istiyor!

Veliler, Samsun'daki 48 yıllık Tarım Anadolu Meslek Lisesi'ni 10 bin kişilik cami yapılması için okullarından çıkarılarak başka yere taşınan çocuklarının, yeniden kendi okullarına döndürülmesini istedi.

samsun Tarım Meslek Lisesi arazisi son durum Haberi

samsun Tarım Meslek Lisesi arazisi son durum

Samsun Atakum'da Tarım Meslek Lisesi arazisi üzerine yapımı planlanan Protokol Camii hakkında İdare Mahkemesi yürütmeyi durdurma kararı vermişti Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dün gerçekleştirilen komisyon görüşmelerinde Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin imar planı yeniden görüşüldü. 


Komisyon görüşmelerinde Protokol Camii için planlanan söz konusu okul arazisinin yeniden okul alanı olarak kalmasına oybirliği ile karar verildi. İlgili gündem maddesi cuma günü yapılacak olan meclis toplantısına havale edildi. 


YER ARAYIŞIMIZ DEVAM EDİYOR

İdare Mahkemesi'nin verdiği karar ile ilgili konuşan Büyükşehir Belediye Başkanvekili Turan Çakır, "Mahkeme bu alanın dini tesis yapılmasını uygun bulmadı. Yargı süreci tamamlandı. Ancak Cami yeri arayışımız devam ediyor. İnşallah Samsunumuza büyük bir cami kazandıracağız" diye konuştu. 


MAHKEME'YE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İmar planı değişikliği hakkında söz alan CHP'li meclis üyesi Mustafa Tüfek ise,...