16 / 06 / 2024

samsun taşhan yangın

samsun taşhan yangın

Samsun'un Vezirköprü ilçesi Ortacami Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan Taşhan'da yüzlerce yıllık geçmişe sahip tarih yok oldu. Restoran bölümünde başlayan yangın kısa sürede binayı sardı.

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Sirius Group Otomotiv Yangın Söndürme Cihazları İnş.Tekstil Kimya İth.İhr.San Ve Tic.Ltd.Şti bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksek Sudan tarafından kuruldu.

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşhan Oluşum Gayrimenkul Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz, Ahmet Sağlam ve Sinan Çevik ortaklığında kuruldu.

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Manavgat'ta orman yangınında zarar görenler yeni evlerine kavuşuyor!

Antalya Manavgat'ta 28 Temmuz 2021 tarihinde başlayan ve 10 gün sonra kontrol altına alınan yangınlarda konutları yanan afetzedeler, yeni evlerine kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Samsun'daki tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafındaki yapılar yıkılıyor!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinde yapılan tarihi Taşhan ve Saathane Meydanı etrafında estetiği bozan binaların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Samsun'daki 511 yıllık Taşhan için son rötuşlar!

Samsun İlkadım Saathane Meydanı'nda bulunan 511 yıllık tarihi Taşhan'da restorasyon çalışmalarını sona geldi. Çalışmaların Temmuz ayının ortalarına doğru bitmesi planlanıyor.

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Taçhan Gayrimenkul Yatırımları Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan Namlıcı ve Ayhan Altan ortaklığıyla kuruldu...

Yapılarda yangın merdiveni denetimleri ve cezaları mecliste!

Toplu yaşam alanlarında yangın merdiveni denetimleri ve merdiven olmayan yapılara uygulanan cezalar meclis gündemine taşındı. Gürer konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

samsun taşhan yangın Haberi

samsun taşhan yangın


Samsun'un Vezirköprü ilçesi Ortacami Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan Taşhan'da yüzlerce yıllık geçmişe sahip tarih yok oldu. Sabah 04.30 sıralarında henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde restoran bölümünde başlayan yangın kısa sürede binayı sardı. Taşhan'ın karşısında bulunan fırında çalışan Mehmet Ali Kıllı tarafından fark edilen yangın, itfaiye ekiplerine bildirildi.




Olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Orman İşletmesi'ne ait çok sayıda itfaiye aracı tarafından müdahale eden yangın 3 saat sonra kontrol altına alındı. Rüzgarın da etkisiyle tüm bina alevler içerisinde kaldı. Yangının diğer binalara sıçrama ihtimali karşısında etrafındaki binalar boşaltıldı.

Kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangını ilk gören fırında çalışan Mehmet Ali Kıllı, "Fırında un çekerken patlama oldu. Kapıya koştuk, açamadık, sonra görevliyi uyandırdık. Görevliyle birlikte odalarda yatanları...