03 / 05 / 2024

Samsun Valisi İbrahim Şahin

Samsun Valisi İbrahim Şahin

Vali Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir." dedi.

İbrahim Şahin İlkadım Atletizm Stadı'nın inşaatını inceledi!

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan yatırımlar ve yeni yatırım yapılması planlanan alanları yerinde inceledi.

İbrahim Şahin: Tek katlı ya da 2 katlı binalar yapmamız gerekiyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin konuşmasında; Şehrin binalarının genetiği vardır. Çok yüksek katlı binalardan kurtulup, belki tek katlı ya da 2 katlı binalara gitmemiz gerekiyor, dedi...

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Samsun Emlak Yatırım Ve Turizm Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 112 milyon 525 bin 669,27 TL sermaye bedeli ile Recep Tavrıverdi, İbrahim Tanrıverdi ve Merve Tanrıverdi ortaklığında kuruldu.

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Samsun'da kentsel dönüşüm çilesi!

Samsun'da 30 yıldır oturduğu binanın kentsel dönüşüm kapsamına alınması üzerine hukuk mücadelesine devam eden İbrahim Kobal, dava sonuçlanmadan kendilerine evi terk etmeleri için baskı yapıyor.

Samsun Kavak'ta 600 milyon liralık 70 proje hayata geçirildi!

Samsun Kavak belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, bölgede hayata geçirilen projelerden ve yatırımlardan bahsetti. Sarıcaoğlu, 600 milyon liralık 70 projenin ilçeye kazandırıldığını söyledi.

Samsun Kavak'ın imar ve yerleşim planı hazırlandı!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, model bir Kavak’ı ortaya çıkartmak için proje başlattıklarını açıkladı. Sarıcaoğlu, bölgede imar ve yerleşim planlarının hazırlandığını söyledi.

Sadık Edis: Samsun'un hiçbir mülkünü satmadık!

Samsun Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ekonomik açıdan en güçlü belediyelerden biri olduklarını söyledi. Edis, “Her ay mülkü satılan bir belediye vardı. Şu anda göreve geldiğimiz günden bu yana hiçbir yeri satmadık” diye konuştu.

19 Mayıs Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun Valisi Osman Kaymak’ı ziyaret etti. Projelerin hızlanacağı bilgisini veren Kurum, 19 Mayıs Stadyumu'nun millet bahçesi olacağını açıkladı.

Kırşehir'de imar barışına 10 bin 880 kişi başvurdu!

Kırşehir Valisi İbrahim Akın, İmar Barışı için il genelinde yaklaşık 10 bin 880 başvuru yapıldığını açıkladı. Akın, çalışmalar hakkında bilgi aldı...  

Samsun 19 Mayıs'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz 19 Mayıs ilçesine arıtma tesisi müjdesi verdi.

Van'da yeni okullar inşa edilecek!

Van Valisi İbrahim Taşyapan, kentteki eğitim yatırımları ve akademik başarı durumunu değerlendirdi. Toplantıda, kentte inşa edilecek yeni okullar için uygun yerlerin hızla belirlenmesi gerektiği belirtildi.

Samsun Kavak'a TOKİ müjdesi!

Samsun Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, taksici esnafı ile istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıda ''İlçemizde cezaevi ve TOKİ gibi büyük projeler, yüz güldürecek" dedi.

Samsun'da 997 proje yürütülüyor!

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aralık 2016 itibariyle il genelinde genel ve özel bütçeli kuruluşlar ile belediyelere ait toplam 997 projenin bulunduğunu söyledi.

Samsun'a 14 yılda 15 milyar liralık yatırım yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin'i ziyaret etti.

Samsun Valisi İbrahim Şahin Haberi

Samsun Valisi İbrahim Şahin

SAMSUN Valisi İbrahim Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolaysıyla düzenlenen yemekte yaptığı konuşmada günlük kiralık daireler ile ilgili muhtarları uyararak "Etrafınızda şüpheli, yabancı bir davranış gördüğünüzde mutlak suretle ilgili yerlere bildirmeniz gerekir. Selametimiz için bunu yapmamız gerekiyor" dedi.


Samsun Valisi İbrahim Şahin, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Sevgi Kafe’de muhtarlar için düzenlenen yemeğe katıldı. Yemekte muhtarla seslenen Vali İbrahim Şahin, günlük kiralık daireler ile ilgili uyarılarda bulunarak, "Muhtarlar demokrasi anlayışımızın mihenk taşlarıdır. Muhtarlık bizim için önemlidir. Sizler çok önemli bir misyon üstleniyorsunuz. Bir defa sizler seçimle geldiniz. Bu başlı başına önemlidir. Bugün İçişleri Bakanımızı muhtarlarla Anıtkabiri ziyaret ettikten sonraki açıklamasında günübirlik daire, ev ve apart kiralamalarını bundan sonra kaldıracaklarını söyledi. Bu konuda sizlere çok önemli görevler...