30 / 04 / 2024

Samsun Yörükler Mahallesi belediye yıkımı

Samsun Yörükler Mahallesi belediye yıkımı

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.

Başakşehir Şahintepe'nin kentsel dönüşümünde flaş gelişme: Ev yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı geldi!

Başakşehir Şahintepe Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm krizinde bir son dakika gelişmesi yaşandı. İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Altıncı İdari Dava Dairesi, bir vatandaşın evi yıkıldıktan sonra yürütmeyi durdurma kararı verdi. 

En uygun altın yüzük fiyatı ne kadar? 8 Ayar altın yüzükler kapış kapış satılıyor! 3 Kasım 2022 Altınaşkı fiyat listesi

Altın yüzük salmak isteyenler, bütçesine uygun yüzüklerin fiyatlarını araştırıyor. Hem güzel şık olsun hem de en uygunu olsun isteyenler için Altınaşkı 8 ayar altın yüzüklerde yüzde 33'e varan indirim başlattı. Peki 8 ayar altın yüzükler ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 fiyat listesi.

Altın tektaş yüzükler 1,193 liradan başlıyor! Yüzde 30'a varan indirim fırsatı! Favori 2 Kasım 2022 fiyat listesi

En uyun altın tektaş yüzük arayanlar altın tektaş yüzüklerin fiyat listelerini araştırıyor. Favori'de altın tektaş yüzükler sadece 1.193 liradan başlayan fiyatlarla satılıyor. İşte Favori fiyat listesi 2 Kasım 2022.

Trabzon hasır yüzükler görenleri büyülüyor! Trabzon hasır yüzükler ne kadar? Elizi 20 Ekim 2022 fiyat listesi 

Kendine has havası olan Trabzon hasır yüzükler binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Görenleri kendine hayran bırakan bu yüzükler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki Trabzon hasır yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır yüzük fiyat listesi...

Samsun 19 Mayıs'ta 192 bin 295 TL'den başlayan fiyatlarla satılık arsa fırsatı! 

Samsun 19 Mayıs Belediyesi, Samsun ili, 19 Mayıs ilçesi, Yörükler Mahallesi'nde yer alan 17 arsayı 192 bin 295 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Muğla Akyaka İmar Planı Revizyonu için yürütmeler durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonlarına karşı açılan dava sonunca yürütmeyi durdurma kararı alındı. 

Tozkoparan'da yürütmeyi durdurma kararı!

Son zamanlarda kentsel dönüşüm sıkıntılarıyla sık sık gündeme gelen Güngören'deki Tozkoparan Mahallesi için mahkeme yürütmeyi durdurma kararı verdi...

Antalya'da Yörükler yaylalara taşınıyor!

Antalya'nın Akseki, Manavgat, Gündoğmuş ve Alanya ilçelerinde yaşayan Yörükler, yaylalara yerleşmeye başladı.

Meram Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi tamamlandı!

Meram Belediyesi tarafından Aşkan Mahallesi’nde hayata geçirilen spor tesisine genç yaşta hayatını kaybeden Konyasporlu Muhammet Yürükuslu’nun adı verildi.

Yıldırım Mahallesi heliport alanına ilişkin imar planı askıda!

Bayrampaşa İlçesi, Yıldırım Mahallesi'nde yapılacak Heliport Alanı için 1116 parselin bir kısmına ilişkin imar planı askıya çıkarıldı..

Samsun Yörükler Mahallesi'ndeki belediyenin yıkım faaliyetleri mecliste!

MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.

Samsun 19 Mayıs'ta kaçak binalar yıkılıyor!

Samsun'un 19 Mayıs ilçesi Yörükler mahallesinde sabah saatlerinde Samsun Büyükşehir Belediyesi'ne ait araçlar, bölgede bulunan kaçak olduğu iddia edilen evleri yıkmaya başladı.

Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bayrampaşa Yıldırım Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planını dün askıya çıkardı...

Samsun Yörükler Mahallesi belediye yıkımı Haberi

Samsun Yörükler Mahallesi belediye yıkımı


MHP Samsun Milletvekili Erhan Usta, Samsun ili Bafra ilçesi Yörükler Mahallesi'nde büyükşehir belediyesinin yaptığı yıkım ile ilgili hususları dile getirdi.


"Söz konusu bölgede yüz beş yıldır -eskiden "köy" diye nitelendirilmişti, şimdi büyükşehir olduğu için "mahalle" deniliyor- köyde yaşayan insanlar var. Bir de bu köyün yanında hemen kurulmuş yazlıklar var. Devlet de oraya her türlü elektriğini, suyunu, yolunu, telefonunu her şeyini götürmüş. Orada 180 tane ev bulunuyor. Şimdi, bu evlerin bir kısmı yazlık, ancak on iki ay boyunca oturanlar var, bunların içerisinde 3 tane de şehit ailesi var." diyen Usta, geçmişte idarenin yaptığı yanlış bir işlemi anlattı.


Usta, "Buradaki yerler için yirmi beş yıl önce o zamanki idarecilerin tavsiyesiyle kaçak yapı tutanağı tutulmuş. Aslında bana göre bir işlem hatası, yargı da...