15 / 05 / 2024

samsunda 4 milyarlık yatırım

samsunda 4 milyarlık yatırım

Hüseyin Aksoy, Samsun'da devam eden devlet yatırımları hakkında bilgi verdi. Aksoy açıklamasında, "Samsun'da önceki yıllardan devam eden ve halen inşaat halinde olan toplam 210 projede yaklaşık olarak 4 milyarlık liralık yatırım devam ediyor...

Günlük ev kiralamada 100 gün sınırı deliniyor: Evler, 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor!

Güvenlik zafiyeti ve vergi kaybına neden olduğu için günlük ev kiralamada 100 gün sınırı da deliniyor. 1 aylık kiraya veriliyor 4 aylık sözleşme yapılıyor ya da 4 aylık tutuluyor ve ücret başkalarıyla bölüşülüyor. İşte ayrıntılar... 

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Şener Üşümezsoy’dan İstanbul için ezber bozan açıklama: 7.4'lük senaryolar çöpe atıldı!

Deprem Bilimci Prof. Dr. Üşümezsoy, İstanbul için ezber bozan açıklama yaparak, 7.4'lük senaryolar çöpe atıldığını söyledi.

Dolar yükseliyor! Dolar yatırımcıları dikkat! Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Yatırımcılar güncel dolar kurunu araştırıyor. Peki Bugün dolar/TL ne kadar oldu? 4 Aralık 2023 dolar/TL kuru.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, Ata, gremse ve Ata beşli altın fiyatları kaç TL? 4 Aralık Pazartesi altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 2086 dolar oldu. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ne kadar? 4 Aralık 2023 altın fiyatları. 

DS'in Aralık 2023 fiyatları açıklandı! İşte DS 7, DS 9 ve DS 4 Aralık 2023 fiyat listesi!

Otomotiv devi DS merakla beklenen Aralık 2023 fiyat listesini açıkladı. Peki DS modellerinin Aralık ayı fiyatları ne kadar oldu? İşte DS 7, DS 9 ve DS 4 Aralık 2023 fiyat listesi...

4 aylık enflasyon farkı resmen açıklandı! Memur ve emekli maaş artışı peş peşe hesaplandı! İşte 2024 zamlı maaşlar...

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Ekim ayı enflasyon oranını açıkladı. Bu kapsamda memur ve emekli maaş artışları için 4 aylık fark belli oldu. Peki, Memur, emekli maaş artışı ne kadar olacak?

Bakan Abdulkadir Uraloğlu: 4 ekolojik köprü yapım çalışmaları devam ediyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 ekolojik köprünün de yapım çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Konut yatırımında Ruslar yüzde 44,4'lük artışla lider oldu! Türkiye'den ilk 5 ayda 5 bin 723 adet konut aldılar!

Ocak-mayıs döneminde yabancıların konut yatırımında Ruslar yüzde 4,4'lük artışla öndeliğini devam ettirirken, Suudi Arabistan ise yükselişi sürdürerek 11'inci sıraya yükseldi.

İlk 4 aylık dönemde 94 milyar TL yeni borç oluştu!

Merkezi yönetim brüt borç stoku 2023’ün ilk 4 aylık dönemde 408 milyar TL birden artarak 4.6 trilyon liraya çıktı. Yüksek riskli değişken faizli borçlar yüzde 17 oranında yükseldi.

Memur ve emeklilerin 4 aylık zam oranları hesaplandı! Cepteki o rakamı görenler inanamadı!

Merakla beklenen enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından memur ve emeklilerin 4 aylık zam oranları hesaplandı. Peki memur ve emeklilerin cepteki zam oranı ne kadar?

Enflasyon farkı ne zaman belli olacak? Memura enflasyon farkı ne kadar verilecek? 4 aylık enflasyon farkı belli oldu mu?

Enflasyon farkının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. 4 aylık enflasyon farkı, emekli ve memurlar için yapılacak Temmuz zam oranının belirleyecek. İşte detaylar!

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasiteye sahiptir ve bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Ekstra hijyen fonksiyonu ile üst düzey temizlik sağlar. Peki, Bosch Serie 4 bulaşık makinesi kaç programlı? Bosch ActiveWater nedir? İşte detaylar...

samsunda 4 milyarlık yatırım Haberi

samsunda 4 milyarlık yatırım

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da 210 projede yaklaşık 4 milyarlık liralık yatmmın devam ettiğini söyledi. 


Hüseyin Aksoy, Samsun'da devam eden devlet yatırımları hakkında bilgi verdi. Aksoy açıklamasında, "Samsun'da önceki yıllardan devam eden ve halen inşaat halinde olan toplam 210 projede yaklaşık olarak 4 milyarlık liralık yatırım devam ediyor. Tartından spora, sağlıktan eğitime birçok alanda önemli yatırımlar ve hizmetler Samsun'da hayal, buluyor. Değişik sektörlerde olan bu çalışmalara baktığımızda birçok önemli yatırımın Samsun'da gerçekleştiğini görüyoruz. 


2015 haziran ayında yapıları çalışmaları kamuoyuyla paylaşmak adına bir tanıtım toplantısı gerçekleştirdik- Bu tanıtımda Türkiye Cumhuriyet İ'n in kuruluşunun 100. yılı olan 2023'e 'Samsun 223 Dev Projeyle Hazırlanıyor' sloganıyla bu tanıtımımızı gerçekleştirdik. Yatırımlarımızı da bir kitapçık haline getirip tüm kamuoyuyla paylaştık. 2013 yılında yapılan bu toplantıdan sonra bu...