12 / 05 / 2024

Samsung 15 milyon liralık yatırım

Samsung 15 milyon liralık yatırım

Samsung Akademi, 3 yılda okul sayısını 3, yatırım tutarını da 6.9 milyon liraya çıkardı. Şirketin Türkiye Başkanı Joung, "Beş yılda 15.6 milyon liralık yatırım planımız var" diyor...

15 milyon TL'si olan ev mi, Ereğli hissesi mi almalı?

"Konut yatırımı mı, hisse yatırımı mı daha mantıklı?" sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. X sosyal medya hesabı Borsa dünyası, "15 milyon TL paran olsa ev mi alırsın yoksa Ereğli mi?" sorusunu yanıtladı. İşte o açıklama ve vatandaşların tepkileri..

HSBC'nin faturası kesildi! WhatsApp cezası olarak tam 15 milyon ödeyecek!

HSBC, çalışanlarının finans sektöründe uygun olmayan mesajlaşma uygulamaları olan WhatsApp gibi platformları kullanması nedeniyle 15 milyon dolarlık ceza ödemek zorunda kalacak.

Bakanlık açıkladı! 15 milyon TL'ye kadar indirimli tarım kredisi verilecek!

Tarım ve Orman Bakanlığı, balıkçıların işletme giderlerinin finansmanı için 15 milyon liraya kadar faiz indirimli tarım kredisi kullanabileceklerini bildirdi.

Ankara Yenimahalle'de 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Ankara Satış Memurluğu, Ankara ili, Yenimahalle ilçesi, İvedik-imar Mahallesi, Anadolu Bulvarı, 64800 ada 3 parselde yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye icradan satıyor...

Ankara'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, Yenimahalle'de yer alan arsayı 15 milyon 18 bin TL'ye satışa çıkardı. İhale 1 Şubat 2022'de 11:20'de gerçekleşecek.

Ankara Sincan'da 15 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Ankara Batı 2. Satış Memurluğu, Ankara ili, Sincan ilçesi, Eryaman Mahalesi'nde yer alan arsayı 15 milyon 19 bin TL'ye satıyor...

İzmir Buca'da 15 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Muğla Menteşe'de 15 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Muğla Satış Memurluğu, Muğla ili, Menteşe ilçesi, Karabağlar Mahallesi, 711 ada 51 parselde yer alan gayrimenkulü 15 milyon TL'ye satıyor.

Kaan Demirağ, Aslışah Alkoçlar için 15 milyon TL'ye kütük ev aldı!

Geçtiğimiz aylarda Kaan Demirağ ile evlenen Aslışah Alkoçlar'a eşinden büyük jest geldi. Demirağ eşine Kemer Country'den 15 milyon TL değerinde kütük ev hediye etti. 

Gaziantep'te 15 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, Gaziantep Şahinbey'de yer alan 4 adet gayrimenkulü 15 milyon  TL bedelle satışa çıkardı.

Gaziantep'te 15 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Gaziantep İli Şahinbey Belediye Başkanlığı, mülkiyetinde bulunan taşınmazları 'arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı' yöntemiyle ihale ediyor. İhalenin bedeli 15 milyon TL olarak belirlendi. 

Bartın'da 15 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Bartın İl Özel İdaresi, Bartın'da yer alan 12 adet gayrimenkulü 15 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Antalya Kepez'de 15 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu ve mağazaları!

T.C. Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi, Antalya ili, Kepez ilçesi, Fabrikalar Mahallesi, 7168 ada 5 parselde yer alan akaryakıt istasyonu ve mağazalarını 15 milyon 33 bin 4 TL'ye satıyor... 

Samsung 15 milyon liralık yatırım Haberi

Samsung 15 milyon liralık yatırım

Samsung Akademi, 3 yılda okul sayısını 3, yatırım tutarını da 6.9 milyon liraya çıkardı. Şirketin Türkiye Başkanı Joung, "Beş yılda 15.6 milyon liralık yatırım planımız var" diyor.


Şirketlerin ara kademe eleman açığını kapatacak gençlerin yetiştiği teknik ve meslek liseleri, itibar açısından kaybettiği 30 yılın acısını çıkarıyor. Özel şirketlerin yatırımlarını artırmaları ve büyük grupların başlattığı projelerle hem gençler hem de ailelerin gözünde bu liseler yeniden değer kazandı. 2012'de Koreli teknoloji devi Samsung'un hayata geçirdiği akademi projesi ise meslek liselerine verilen değeri taçlandırdı. Gittikleri ülkelerde ortak değer yaratma stratejisinin bir sonucu olarak Samsung Akademi'yi hayata geçirdiklerini belirten Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, projeyi aynı zamanda bir istihdam hamlesi olarak da gördüklerini belirtiyor. İlk olarak İstanbul Ticaret Odası Teknik ve Endüstri Meslek...