02 / 05 / 2024

Samsung fabrikası abd

Samsung fabrikası abd

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ABD'de fabrika açmayı planlıyor. Dev firmanın yeni fabrikası 380 milyon dolara açılacak.

Samsung Galaxy S23 FE'nin fiyatı sızdırıldı

Oldukça uzun bir zamandır teknoloji dünyasının gündeminde yer alan Samsung Galaxy S23 FE'nin bu kez de ABD fiyatı sızdırıldı.

iPhone 15'ten flaş haber! Samsung imzasıyla karşımıza çıkacak!

ABD'nin baskısıyla Apple, iPhone 15 modelleri için Çin'in YMTC'si yerine Samsung'un RAM'ini tedarik edecek.

ABD'deki Türk silah fabrikası için geri sayım başladı!

Dünyanın önde gelen ateşli silah üreticisi haline gelen Samsun Yurt Savunma, ABD'de gelecek yıl açılacak fabrikayla yurt dışı pazarlara ilişkin hedeflerini büyütecek.

Vestel Polonya'daki fabrikasını 31,4 milyon dolara sattı!

Vestel, Polonya'nın Wroclaw şehrinde bulunan fabrikasını, bina ve arazisiyle birlikte 31,4 milyon ABD doları bedelle LG Chem Wrocław Energy Sp. zo.o.'ya sattı...

Abdül Batur: En önemli hedefim kentsel dönüşüm!

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Abdül Batur, Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısında 9 maddelik seçim manifestosu ile yapacağı çalışmaları anlattı. Batur, "En önemli hedefim kentsel dönüşüm" dedi.

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

Samsung 380 milyon dolarlık fabrika açacak!

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ABD'de fabrika açmayı planlıyor. Dev firmanın yeni fabrikası 380 milyon dolara açılacak.

Dokuma Fabrikası'na ABD'li mimar katkısı!

Mimarlık alanında Türkiye’yi temsil eden en güçlü isimlerden Pensilvanya Üniversitesi’nden Prof. Şulan Kolatan ile öğrencileri, Dokuma Fabrikası’nın halka kazandırılmasına dönük proje hazırlamak amacıyla Antalya’ya geldi.

1945 yılında Yıldız Çini Fabrikası işletilecekmiş!

Sultan II. Abdülhamid'in Yıldız Parkı içinde kurdurduğu Yıldız Çini Fabrikası, 1945 yılında Maliye'den İstanbul Belediyesi'ne devredilmiş. Belediye, bir şirket kurarak metruk haldeki fabrikayı tekrardan işletecekmiş.

1999 yılında ABD İstinye'ye taşınacak!

1999 yılında Tepebaşı'nda faaliyet gösteren Amerikan Konsolosluğu, yer darlığı ve trafik yoğunluğu nedeniyle İstinye'ye taşınacakmış. ABD'li yetkililer, İstinye'de Derbent yolu üzerinde eski bir kablo fabrikasının arsası beğenmişler.

Burak Atay ABD'de 4 milyon dolarlık ekmek fabrikası kuruyor!

ABD’de simit üretip satarak 4 milyon dolar ciroya ulaşan Burak Atay, New Jersey’de 4 milyon dolarlık bir ekmek fabrikası kuruyor...

Borusan'dan Teksas'a 150 milyon dolarlık boru fabrikası!

Borusan Mannesman, çelik merkezi ABD'nin Teksas eyaletine 150 milyon dolarlık yatırımla boru fabrikası kurdu. ABD'li Steel, Rus TMK ve Arjantinli Tenams gibi devlerle yarışacak olan şirket, ülkede ilk 5 üretici arasına girmeyi hedefliyor

ABD 500 milyon dolara rüzgar türbini fabrikası kuracak!

Atlantik Konseyi Enerji ve Ekonomi Zirvesi başladı. Enerji Bakanı Taner Yıldız ile ABD 'li meslektaşı Ernest Moniz arasında "Rüzgâr Enerjisinin Geliştirilmesine İlişkin Mutabakat Zaptı" imzalandı.

Samsung fabrikası abd Haberi

Samsung fabrikası abd

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'tan yapılan açıklamaya göre, fabrikanın 2020 yılında açılacak ve 380 milyon dolarlık bir yatırıma sahip olacak.  Samsung yeni fabrikasıyla 954 kişiye de istihdam sağlamayı hedefliyor. 


Açıklamada, yeni açılacak fabrikada ABD için ev aletleri üretilebileceği vurgulanırken, fabrikanın Güney Karolina eyaletinde kurulmasının...