09 / 05 / 2024

samsung izmir Park Bornova Outlet Center

samsung izmir Park Bornova Outlet Center

Samsung, İzmir Park Bornova Outlet Center'daki mağazasını yeniledi. Samsung, 110 metrekarelik alanda konumlanan ve modern ürün teşhir uygulamaları ile ferah alışveriş ortamı sunan mağazayla, müşterilerine keyifli alışveriş ortamı yaratıyor.

İzmir'de İhsan Alyanak Parkı açıldı!

İzmir’in eski başkanlarından olan ve hayatını kaybeden İhsan Alyanak’ın adını taşıyan Kılıçreis Mahallesindeki İhsan Alyanak Parkı, yürütülen bakım ve yenileme çalışmalarıyla yeniden açıldı.

İzmir Bornova'ya 5 dönümlük yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kente modern semt parkları kazandırmaya devam ediyor. Bornova Rafet Paşa Mahallesi'nde yapımına başlanan 5 dönümlük yeni parkın bölgeye değer katması bekleniyor

İzmir Şehit Fethi Sekin Parkı 4 Şubat'ta açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Bayraklı’da 40 dönüm alan üzerine kurduğu Şehit Fethi Sekin Parkı, 4 Şubat Cumartesi günü Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu’nun da katılacağı törenle açılacak.

İzmir Çınaraltı Parkı yeni yüzüne kavuşuyor!

Kemeraltı’nda gerçekleştirdiği restorasyon çalışmalarıyla tarihi çarşıyı ve çevresini korumak adına önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çınaraltı Parkı’nda da meydan düzenlemesine gidecek.

İzmir Gümüş Park Avenue daire fiyatları!

İzmir Gümüş Park Avenue daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gümüş Park Avenue projesinde teslimler Mart 2019'da yapılıyor...

İzmir Park yılbaşında açık mı?

İzmir Park, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, İzmir Park yılbaşında açık mı? İzmir Park yılbaşında kaçta açılıyor? İşte İzmir Park 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

İzmir 15 Temmuz Parkı'na ilk kazma vuruldu!

Selçuk Belediyesi tehlike arz etmesi nedeniyle yıktığı çarşıdaki eski vergi dairesinin yerine 900 metrekarelik park ve dinlence alanı yapıyor.

İzmir Bayraklı'ya 9.7 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent yaşamının yoğunluğundan kurtulup nefes almak isteyenler için Bayraklı’da yepyeni bir dünya kuruyor. 4 farklı etap halinde tasarlanan 9.7 milyon liralık dev park, hem dinlenme hem de spor ve eğlence mekanı olarak hizmet verecek.

İzmir'e 26 bin metrekarelik macera parkı geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Atatürk Mahallesi'nde spor, eğlence ve heyecan arayanlara hitap edecek, her yaştan insanın keyifli saatler geçirebileceği yepyeni bir park projesini hayata geçiriyor.

İzmir Kemalpaşa Tabiat Parkı'nda 2. etap başladı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesindeki Savanda Göleti çevresinde inşasına başlanan Tabiat Parkı'nın rıhtım direkleri dikilirken kıyı şeridi de buna uygun hale getirildi.

İzmir Menderes'e ay yıldızlı park geliyor!

Menderes Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında ilçe merkezi girişine kazandırılacak modern park için çalışmalar hızla sürüyor.

İzmir Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’nın temeli atılıyor!

Karşıyaka Belediyesi, prestij projelerinden ‘Evrensel Çocuk Müzesi ve Tema Parkı’ için ilk kazmayı vuruyor.

İzmir Çiğli'ye Ahmet Taner Kışlalı Parkı inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 1999 yılında uğradığı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Kültür eski bakanlarından Ahmet Taner Kışlalı’nın adını, Çiğli’de 19 bin metrekarelik alanda oluşturacak yeni semt parkında yaşatacak. Park, güçlü yeşil dokusuyla dikkat çekecek.

samsung izmir Park Bornova Outlet Center Haberi

samsung izmir Park Bornova Outlet Center


Teknoloji devi Samsung, İzmir Park Bornova Outlet Center'daki mağazasını yeniledi. Samsung, 110 metrekarelik alanda konumlanan ve modern ürün teşhir uygulamaları ile ferah alışveriş ortamı sunan mağazayla, müşterilerine keyifli alışveriş ortamı yaratıyor. 6 yıldır Park Bornova Outlet Center'da faaliyetini sürdüren Samsung Mağazası, Samsung'un SDP (Samsung Digital Plaza) statüsüne göre dizayn edildi. Mağazada, Samsung markalı beyaz eşyanın yanı sıra klima, ankastre, TV, hifi, akıllı cihaz, tablet, telefon,  fotoğraf makineleri, notebook, ultrabook, mikrodalga, süpürge gibi ürünler yer...