07 / 05 / 2024

Samsung led pazarından çekiliyor mu

Samsung led pazarından çekiliyor mu

Samsung yurt dışındaki LED pazarından çekilme kararını aldığını açıkladı. Kuzey Amerika ve Avrupa'daki ortaklarına, konuyla ilgili ön bilginin verildiğini kaydeden Samsungyetkilisi, yurt içi LED biriminin ise kapatılmayacağını belirtti.

Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildi!

İnşaat, gayrimenkul geliştirme, enerji, endüstriyel tesisler ve sağlık alanında faaliyet gösteren Rönesans Holding, 30 senedir faaliyet gösterdiği Rusya pazarından çekildiğini açıkladı!. İşte detaylar...

Elektrikli otomobil satışları 2024'te daha da artacak! Markaların yeni modelleri de geliyor!

Veriler ve gelişmeler, dünyada da yaygınlaşmakta olan elektrikli ve hibrit otomobillerin, Türkiye otomobil pazarından aldığı payın artmayı sürdürdüğüne ve daha da yükseleceğine işaret ediyor. Markalar, yeni modellerini 2024'te bir bir satışa sunacak. 

Tekstil ve hazır giyim ABD’de vites yükseltti: Hedef 5 milyar dolarlık ihracat!

Türk hazır giyim ve tekstil sektörleri ihracatta güç birliği sağlayarak, ABD’de ortak ticaret heyeti toplantı düzenledi. 42 firmanın yer aldığı heyet ile ABD pazarından daha fazla pay alınması hedefleniyor.

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Kripto para piyasasında deprem! Dev şirket o pazardan çekildi 

Kripto para piyasasında geniş bir kullanıcı kitlesine sahip ve dünya genelinde popülerlik kazanmış kripto para borsalarından biri olan Binance, beklenmedik bir şekilde Kanada pazarından çekilme kararı aldı. İşte detaylar.

Yatırımcılar gayrimenkulden ayrılıyor! Döviz ve altındaki artış beklentisi ev sahiplerini satışa yönlendirdi!

Yatırımcı son 2 senedir park ettiği gayrimenkul pazarından çıkmaya başladı. KKM’de faiz sınırının kalkması, döviz ve altının yükseleceği beklentisi de konut sahiplerini satışa yönlendiriyor. Peki fiyatlar düşer mi?

Samsung 4K 58 inç LED TV, çılgın indirimle A101’de 3 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Piyasada 20.000 TL’ye varan fiyatlardan satılan Samsung’un dev ekran LED TV’si  bu hafta A101’e cazip indirim fiyatıyla satışa sunulmaya başlayacak.  Smart TV almayı düşünenlerin kaçırmak istemeyeceği  kampanya  kapsamında  Samsung TV, 3 Şubat Cuma gününden itibaren satışta olacak. Peki Samsung 4K

Samsung'tan devrim gibi hamle! Rakipleri çok kıskanacak

 Bu yıl Tüketici Elektroniği Fuarı veya kısaca CES 2023 etkinliklerinde sırasında ortaya çıkan en ilgi çekici yeniliklerden biri, ekran teknolojisinin önde gelen taraflarından  biri olan Samsung Display tarafından sergilenen, katlanabilir telefonlar için geliştirilmiş bir ekrandı

Carrefoursa'dan Samsung Galaxy S22'ye dev indirim! 16 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük pazarı Carrefursa, Samsung'un en popüler akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy S22'ye şok edici bir indirim uyguladı! İşte 16 Aralık 2022 Samsung Galaxy S22 fiyat listesi ve özellikleri...

Samsung Galaxy Z Flip 3'e Carrefoursa'dan indirim! 15 Aralık 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük pazarı Carrefursa, Samsung'un en popüler akıllı telefonlarından biri olan Samsung Galaxy Z Flip3'te indirimler sunuyor. İşte 15 Aralık 2022 Samsung Galaxy Z Flip3 fiyat listesi ve özellikleri..

Beko buzdolapları ne kadar? Beko 5 Ekim 2022 fiyat listesi

Avrupa pazarından buzdolabı, çamaşır makinası, fırın, bulaşık makinası, kurutucu ve derin dondurucu kategorilerinde lider olan Beko, buzdolaplarından Ekim fiyatlarını belirledi. Beko buzdolabı Ekim 2022 fiyat listesini sizin için derledik.

En ucuz Samsung LED TV nereden alınır? İşte o adresler! 13 Eylül 2022 fiyat listesi..

En sevdiğiniz TV programları ve filmler gerçeğe dönüştüren Samsung LED TV’leri sizin için araştırdık. En uygun Samsung LED TV’leri nereden alınır diye araştırıyorsanız bu haberimiz sizin için. En ucuz Samsung LED TV fiyatlarını listeledik. İşte en uygun Samsung LED TV 13 Eylül 2022 fiyat listesi…

Rusya Çin’e bağımlı hale mi geliyor? Batılı şirketler Rusya’dan çekilmeye devam ediyor

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin ardından Ericsson ve Nokia da, Rusya pazarından çıkış planlarını açıkladılar. Bu kararın ardından Rusya'nın Çinli teknoloji şirketlerine bağımlı hale geleceği belirtiliyor.

Samsung led pazarından çekiliyor mu Haberi

Samsung led pazarından çekiliyor mu


Güney Kore elektronik devi Samsung, yurt dışındakiLED pazarından çekileceğini duyurdu. Samsung, piyasanın zayıf olması nedeniyle, yurt dışındaki LED pazarından çekilme kararını aldığını açıkladı. Kuzey Amerika ve Avrupa'daki ortaklarına, konuyla ilgili ön bilginin verildiğini kaydeden Samsungyetkilisi, yurt içi LED biriminin ise kapatılmayacağını belirtti.

Öte yandan, firmanın yurt içi birimlerinin daha çok bilgisayar çipi ve ambalajı ile dijital kamera için parça üretimine ağırlık vereceği...