30 / 04 / 2024

samsung telefon zammı

samsung telefon zammı

Samsung, çok beğenilen S22 serisinin 3 telefonuna zam yaptı! Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra... İşte 2022 Nisan listesi.

Dünya markası Samsung’dan mikrodalga fırın! Samsung GE83X/AND mikrodalga fırın kaç TL?

Özellikle telefon, tablet ve bilgisayar gibi teknolojik ürünlerle dünyanın en büyük üreticilerinden biri olan Samsung, şimdi de mikrodalga fırınla piyasalara oldukça iddialı bir giriş yaptı. GE83X/AND mikrodalga fırını görücüye çıkaran Samsung, ürüne ilişkin tüm merak edilenleri yanıtladı.

Samsung RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabının yeni fiyatı belli oldu!

Telefon, tablet ve bilgisayar gibi elektronik ürünler konusunda dünyanın en büyük üreticilerinden Samsung, kalitesini beyaz eşya alanında da konuşturdu. Samsung, RT46K6000WW/TR no-frost buzdolabını üreterek bu ürünü cazip fiyatla satışa çıkardı.

Samsung MS23F300EEK solo mikrodalga fırının fiyatı dibe vurdu! Fiyatı görenler gözlerine inanamadı!

Telefon, bilgisayar ve tablet gibi elektronik cihazların yanı sıra, ev aletleri konusunda da oldukça iddialı olan Samsung, kendi gibi iddialı bir mikrodalga fırını piyasaya sundu. Samsung, bu ürüne ilişkin tüm merak edilenleri resmi internet sitesinden paylaştı.

Öğrencilerin ÖTV ve KDV’siz alabileceği 51 adet telefon ve fiyat listesi: Samsung, Casper, Vivo, Omix, Redmi...

Milyonlarca kişinin heyecanla beklediği bir kereye mahsus vergisiz telefon ve bilgisayar kampanyasında detaylar ortaya çıkmaya başladı. İşte öğrencilerin ÖTV ve KDV’siz alabileceği 51 adet telefon ve fiyat listesi...

Samsung RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Dünya teknoloji devi Samsung, telefon, tablet ve bilgisayarlarının da yanı sıra, beyaz eşya ürünleriyle de adından sıkça söz ettiriyor. RF85A9111AP/TR gardırop tipi buzdolabını üreten Samsung, ürüne ilişkin tüm bilgileri paylaşırken bu ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Öğrenci ve öğretmenlere müjde! Tüm akıllı telefon ve tabletlerde büyük indirim başladı!

Samsung tarafından gelen duyuruda, öğrenci ve öğretmenlere tüm akıllı telefon ve tabletlerde indirim yapıldığı belirtildi.

Samsung Galaxy A53 BİM'de! Hemen buraya bakın, aman sakın indirimi kaçırmayın!

Samsung Galaxy A53, su ve toza dayanıklı bir telefon modelidir ve BİM mağazalarında bulunmaktadır. Telefonun dikkat çeken özellikleriyle beraber, Galaxy A53'ün BİM'deki fiyatları aşağıda listelenmiştir.

BİM'de kaçırmamanız gereken çılgın fırsat: Samsung Galaxy A53 inanılmaz bayram indirimiyle sınırlı stoklarla geliyor!

Samsung Galaxy A53, su ve toza karşı dayanıklılık özelliği sunan bir telefon modelidir. Bu özellikleriyle dikkat çeken Galaxy A53, şimdi BİM'de sizleri bekliyor. Galaxy A53'ün BİM'deki fiyatlarını öğrenmek isterseniz, aşağıda fiyat bilgileri bulunmaktadır...

A101 Samsung'un bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A53 satışa çıktı! Hemen buraya bakın!

Türkiye'nin önde gelen perakende satış zincirlerinden biri olan A101, akıllı telefon tutkunlarını heyecanlandıracak bir haberle gündeme geliyor. A101, Samsung Galaxy A53'ü satışa çıkardığını duyurdu.

53 bin TL'ye satılan Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti belli oldu!

Samsung Galaxy S23 Ultra'nın maliyeti açıklandı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemci, 200 MP kamera ve 6.8 inç AMOLED ekranla donatılan amiral gemisi telefon, sektörde öne çıkıyor.

Carrefour'dan Haziran bombardımanı başladı! Samsung Galaxy A03 telefonlarda yüzde 8 indirimi kaçırmayın

Samsung Galaxy A03  giriş seviyesi bir akıllı telefon modelidir ve daha temel özelliklere odaklanmıştır. Carrefour fiyat performans alanında yeni bir kampanyaya daha imza atıyor. CarrefourSA kart'a özel yüzde 8 indirimin detayları haberimizde.

Samsung Galaxy S22 Ultra Carrefour'da çok uyguna! Bu fırsatı kaçırmayın

Carrefour'un indirimli amiral gemisi serisinde sıra 'Samsung Galaxy S22 Ultra'da. Carrefour müşterileri alışkın olduğu üzere telefon fiyatlarında indirime gitti. internet sayfasından yaptığı satışta fiyatının düşmesi vatandaşın ilgisini çekti. İşte Samsung Galaxy S22 Ultra 01 Haziran fiyat listesi

Samsung'dan Android 14 müjdesi!

Samsung, 2023 yılının ikinci yarısında bazı akıllı telefon modellerine Android 14 tabanlı One UI 6.0 sürümünü sunmaya başlamayı planlamaktadır.

samsung telefon zammı Haberi

samsung telefon zammı

Samsung, uygun fiyatlı telefonları ile pek çok kişinin ilgisini çekerken üst segment telefonları ile de gündemde kalmayı başarıyor. Eskiden herkesin ulaşabileceği bir marka olarak görülen Samsung, gitgide fiyatlarını arttırdı. Fiyatların artması ile pek çok kişi Samsung'dan uzaklaşacak gibi görünüyor.

Samsung'un zam yaptığı akıllı telefonlar ise Galaxy S22, Galaxy S22 Plus, Galaxy S22 Ultra oldu. Fiyatları görünce gerçekten gözlerinize inanmaycaksınız! 

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Ultra ve Galaxy S22 arasında büyük uçurumlar yok hepsi birbirine benzer telefonlar fakat en üst segment olan cihaz adından da belli olduğu gibi Galaxy S22 Ultra'dır. En çok şaşırtan ise bu serinin daha çok yeni olması oldu. Bir zam gelmesi pek çok kişi tarafından bekleniyordu fakat...