30 / 04 / 2024

Samsung akıllı telefon almak bile hayal oldu! İşte 2022 Nisan listesi...

Samsung akıllı telefon almak bile hayal oldu! İşte 2022 Nisan listesi...

Samsung, çok beğenilen S22 serisinin 3 telefonuna zam yaptı! Samsung Galaxy S22, S22 Plus, S22 Ultra... İşte 2022 Nisan listesi.



Samsung, uygun fiyatlı telefonları ile pek çok kişinin ilgisini çekerken üst segment telefonları ile de gündemde kalmayı başarıyor. Eskiden herkesin ulaşabileceği bir marka olarak görülen Samsung, gitgide fiyatlarını arttırdı. Fiyatların artması ile pek çok kişi Samsung'dan uzaklaşacak gibi görünüyor.

Samsung'un zam yaptığı akıllı telefonlar ise Galaxy S22, Galaxy S22 Plus, Galaxy S22 Ultra oldu. Fiyatları görünce gerçekten gözlerinize inanmaycaksınız! 

Samsung Galaxy S22'nin Türkiye fiyatı belli oldu! İşte özellikleri…

Samsung Galaxy S22, Galaxy S22 Ultra ve Galaxy S22 arasında büyük uçurumlar yok hepsi birbirine benzer telefonlar fakat en üst segment olan cihaz adından da belli olduğu gibi Galaxy S22 Ultra'dır. En çok şaşırtan ise bu serinin daha çok yeni olması oldu. Bir zam gelmesi pek çok kişi tarafından bekleniyordu fakat bu kadar hızkı olmasını neredeyse kimse beklemiyordu. Telefonun çıkış tarihinden itibaren dolar 42 kuruş yükseldi.

Peki, Samsung Galaxy S22 serisinin fiyatları ne kadar oldu? İşte 2022 Nisan fiyat listesi...


Geri Dön