04 / 05 / 2024

Samsunspor şehitleri

Samsunspor şehitleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun'da yapacağımız millet bahçesinde Samsunspor'un anısını yaşatacağımız, gelecek nesillere bu hatıraları devredeceğimiz bir anıt yapılacak" dedi...

Samsun'daki sosyal tesisler için yıkım kararı!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Batı Park alanındaki sosyal tesislerin yıkılacağını söyledi. Söz konusu karar Samsunspor taraftarının tepkisini çekti.

Güngören'deki tarihi stadyum millet bahçesi oluyor!

Süper Lig maçlarına ev sahipliği yapan Güngören'deki 15 Temmuz Şehitleri Tesisleri Yahya Baş Stadyumu, ilçedeki ilk millet bahçesi olacak. Millet bahçesi için çalışmalara başlandı...

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı!

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde inşa edilen 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açıldı.

Havva Nur Barman'dan 15 Temmuz mesajı!

Beyttürk A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barman, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığınca 15 Temmuz hain darbe girişiminde yaşananları gelecek kuşaklara aktarmak üzere yapılan "Kahramankazan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" 16 Temmuz'da ziyarete açılacak..

Kahramankazan'da 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi açılacak!

Kahramankazan'da inşa edilen "15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi" hizmete açılacak. Müze toplam 3 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olacak.

15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi'nde sona yaklaşıldı! 

15 Temmuz darbe girişimi sırasında 4’üncü Ana Jet Üs Komutanlığı’ndan kalkacak F-16’ları engellemeye çalışırken 9 şehit, 92 gazi veren Kahramankazan’da yapımı süren 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi’nde sona yaklaşıldı.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

Samsunsporlu taraftarlardan imar tepkisi!

Yılport Samsunspor ve Büyükşehir Belediyesi'nin anlaşmaya vardığı toprak döküm sahasında imar sorunu çıkması Kırmızı Beyazlı taraftarların tepkisine neden oldu.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mithatpaşa Parkı önündeki 71 dönümlük alana kurduğu 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nın açılışını gerçekleştirdi.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı açılıyor!

İzmir Mithatpaşa Parkı önündeki araç trafiğini yeraltına alarak kazanılan 71 bin 500 metrekarelik alanı kentin en büyük meydanlarından biri haline getiren İzmir Büyükşehir Belediyesi bu meydanı pazar günü hizmete açıyor.

Samsunspor'a tesis müjdesi!

Samsunspor Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Samsunspor'umuzun altyapı tesisleşmesi konusundaki çabası her türlü takdirin üzerinde. Bizden istenilen saha ile ilgili gerekli mutabakata varıldı" dedi.

Samsun Millet Bahçesi'nde futbol şehitlerinin anısı yaşatılacak!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, "Samsun'da yapacağımız millet bahçesinde Samsunspor'un anısını yaşatacağımız, gelecek nesillere bu hatıraları devredeceğimiz bir anıt yapılacak" dedi...

Samsunspor şehitleri Haberi

Samsunspor şehitleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla millet bahçesine dönüştürülmek üzere yıkılan eski 19 Mayıs Stadyumu'nda, 20 Ocak 1989'da Malatyaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşma için yola çıkan Samsunspor kafilesinin Havza ilçesinde geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden futbolcuları için de bir bölüm olacak. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık ile yıkımı devam eden statta incelemelerde bulundu.

Samsunspor'un yaşadığı kazanın asla unutulmayacağını söyleyen Karaaslan, kazada Samsunspor Teknik Direktörü Nuri Asan, futbolcular Muzaffer Badalıoğlu, Mete Adanır ve Zoran Tomic ile otobüs şoförü Asım Özkan'ın yaşamını yitirdiğini hatırlattı.

Karaaslan, bugün Yılport Samsunspor'un başkan yardımcılığını üstlenen Emin Kar gibi birçok sporcunun ise aynı kazada engelli kaldığına dikkati çekerek; "O günden bugüne Samsunspor'a sevdalı olmak, mağlubiyetine üzülmek,...