29 / 04 / 2024

Samsunspor stadyumu açılış tarihi

Samsunspor stadyumu açılış tarihi

Samsunspor'un sportif direktörü Coşkun Zeren, yeni stadyumun Ağustos ayında açılmasının beklendiğini söyledi. Samsunspor, 1975'te açılan 19 Mayıs Stadı'na, cumartesi günü oynayacağı Alima Yeni Malatyaspor maçıyla veda edecek.

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Bodrum Şehir Stadyumu açıldı!

Bodrum Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bodrum Şehir Stadyumu’nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Vadistanbul Havaray hattı açılıyor!

Sarıyer Cendere Vadisi ve Seyrantepe İstasyonu- TT Arena Stadyumu güzergahı arasında hayata geçirilen Havaray hattı açılış için gün sayıyor.

Yozgat Sorgun Stadyumu açılışa hazır!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, Yozgat'ta temeli atılan Sorgun Stadyumu'nun inşaatı bitti. 5 bin seyirci kapasiteli stat açılışa hazır hale getirildi.

Malatya Stadyumu açıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Binası yanında bulunan miting alanında Malatya Stadyumu ve Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin toplu açılış töreni gerçekleşti.

Yılın Stadyumu Ödülü'ne 3 yeni stat aday!

2016'nın en iyi stadyumu seçilecek. ‘Yılın Stadyumu’ ödülüne Sivas Arena, Yeni Eskişehir Stadyumu ve Irak’ta inşa edilen Kerbela Stadyumu aday.

Akyazı Stadı'nda açılışa doğru son incelemeler yapılıyor!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılan ve Türkiye'nin deniz yüzeyi doldurularak inşa edilen ilk stadyumu özelliğine sahip Akyazı Stadı'nda açılış öncesi son hazırlıklar yapılıyor.

Güzelce Turgay Şeren Stadyumu açıldı!

Büyükçekmece Belediyesi tarafından yaptırılan Güzelce Turgay Şeren Stadyumu yeni sezon açılışına görkemli bir etkinlikle merhaba dedi

Samsunspor stadyumu açılış tarihi Haberi

Samsunspor stadyumu açılış tarihi

Samsunspor, cumartesi günü saat 16.30’da 19 Mayıs Stadyumu’nda karşılaşacağı Alima Yeni Malatyaspor karşılaşması hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla tamamladı.


Coşkun Zeren, yeni stadyumun Ağustos ayında açılmasının beklendiğini, bu yüzden tarihi stadlarında oynayacakları son maça çıkacaklarını vurgulayan Coşkun Zeren, şöyle devam etti:

“Bu statta bir çok sevinçler ve hüzünler yaşandı. Çok zaferler yaşandı. Bir çok önemli maçlar, Samsunspor’un zaferine tanıklık etti. Taraftarlarımızı stada veda için takımımızın arkasında görmek istiyoruz. Eğer taraftarlarımız tribünleri doldururlarsa mutlu oluruz. Taraftarlarımızı Alima Yeni Malatyaspor maçına bekliyoruz.”


1973’TE AÇILDI

Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nun temeli, 1970 yılında alındı. Stat, inşaatın tamamlanmasından sonra 23 Şubat 1975’te Samsunspor-Trabzonspor maçında açıldı. Futbol maçlarının yanı sıra 19 Mayıs Üniversitesi’nin mezuniyet kutlamaları, konserler ve bayram etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Işıklandırma sistemi, stat içi ve dışı...