02 / 05 / 2024

Samsunun lojistik üssü

Samsunun lojistik üssü

Samsun; denizhava, demiryolu ve karayolu gibi alternatifli ve gelişmiş ulaşım altyapısı, limanları, serbest bölgesi, lojistik köyü, 5 adet organize sanayi bölgesi, gelişmiş sanayi altyapısı ve geçmişten gelen ticaret geleneği ile bölgenin dünyaya açılan kapısı konumunda...

Yanlış duymadanız! Amazon, Türkiye'de personel alımlarına başladı

Amazon, yeni kurulan lojistik üssü için Türkiye'den personel alımı yapıyor. 4 yıldır Türkiye pazarında bulunan alışveriş devi Amazon bünyesinde çalıştıracağı personel alımları için görüşmelerini Tuzla'da yapmayı tercih etti.

İstanbul çılgın proje ile yeni lojistik üssü olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanal İstanbul projesi raporunda çarpıcı ifadeler yer aldı. İşte o rapordan satır başları...

Kanal İstanbul’a stratejik vizyon!

Türkiye, Kanal İstanbul ile birlikte daha stratejik bir lojistik üssü haline gelecek. Kanal İstanbul'un önemli bir parçası olan, Küçükçekmece'deki konteyner limanı yapıldığında şehir küresel yük taşımacılığının merkezi haline gelecek...

Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor!

İstanbul-İzmir ve Kınalı-İzmir otoyolları bu şehirde birleşecek. Marmara Bölgesi'nin en yeni lojistik üssü. Ulusal ulaşım ağının en son kavşak noktası. Yatırımcının yeni adresi Balıkesir çok hızlı büyüyor...

Türkiye 3. havalimanı ile lojistik üs olacak!

DHL Express’in CEO’su Lassen, 3. Havalimanı’yla birlikte Türkiye’nin bölgesel bir lojistik üssü olacağını öngördüklerini dile getirdi. 

Tekkeköy Türkiye'nin 4'üncü lojistik üssü oluyor!

Samsun ve Tekkeköy ekonomisine, istihdamına büyük katkı sağlayacak dev yatırımlar arasında ilk sıralarda yer alan “Lojistik Köy”de sona yaklaşıldı.

Akıncı Üssü, lojistik üssü olsun!

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, “Ankara, darbe girişimine karşı en şanlı direnişi sergileyen kahraman bir il olmuştur” diye konuştu. Bezci, “Akıncı üssü lojistik üssü olsun” dedi.

Dünyanın en büyük 250 müteahhitlik firması arasında 42 Türk firması yer alıyor!

Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Türkiye'nin pazarlama, dağıtım, lojistik üssü vazifesi görecek Türkiye Ticaret Merkezleri destek altyapısının olgunlaştığını belirterek, ilk etapta Dubai ve Tahran’da Türkiye Ticaret Merkezleri açılacağını bildirdi.

Daikin Türkiye ihracatını 4 kat artırdı!

İklimlendirme sektörünün lider markası Daikin Türkiye’yi ihracat ve lojistik üssü yapma hedefi doğrultusunda emin adımlarla yürüyor. Daikin, aradan geçen 4 yıllık sürede ihracatını 4 kat artırmayı başardı.

Daikin Türkiye, Orta Asya’da büyümeye devam ediyor!

Türkiye’nin yanı sıra Doğu Avrupa, CIS Ülkeleri, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın Ar-Ge, üretim ve lojistik üssü olarak konumlanan Daikin Türkiye, yeni showroom açılışları ile bölgedeki büyümesini sürdürüyor.

Yalova'da Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kurulacak!

Yalova’da; Yeni Ulaşım Ağlarının Kalbinde, Bölgenin Yatırım Merkezi Olmaya Aday, Yeni Bir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kuruluyor.

Yalova'ya yeni OSB ve Lojistik Üssü inşa edilecek!

Yalova’da; Yeni Ulaşım Ağlarının Kalbinde, Bölgenin Yatırım Merkezi Olmaya Aday, Yeni Bir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kuruluyor.

Yalova'da yeni OSB ve lojistik üssü kuruluyor!

Marmara Bölgesi’nin adını sık sık duymaya başladığımız, ili ve gayrimenkul sektörünün hızlı değer kazanan bölgesi Yalova’da devasa sanayi atılımı gerçekleşiyor.

Samsunun lojistik üssü Haberi

Samsunun lojistik üssü

Samsun; coğrafi konumu ve ekonomik potansiyeli itibarı ile Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler başta olmak üzere tüm BDT ülkeleri, Türk Cumhuriyetleri ve İran’a en kolay, süratli ve ekonomik ulaşım imkânlarına sahip. Dış pazarlara yakın olduğu kadar Karadeniz otoyolu ile tüm Doğu Karadeniz illerine, demiryolu ve karayoluyla da İç Anadolu’ya uzanan geniş bir hinterlanda sahip bulunuyor. Samsun sahip olduğu coğrafi konumun yanı sıra kara, deniz, hava ve demiryolu bağlantıları, özel sektöre ait 3 adet limanı (Samsun Port, Toros Limanı, Yeşilyurt Limanı) hava kargo üniteli Uluslararası Samsun Çarşamba Havaalanı, Lojistik Köyü ile uluslararası arenada pazarlandığında uluslararası lojistik merkez olmaya aday.

Para Dergisi'nde yer alan habere göre, Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, "Hedefimiz yapılan TR-83 Lojistik Master Planı doğrultusunda stratejik adımlarını belirleyerek; öncelikle Karadeniz çanağındaki...