22 / 05 / 2024

Samut A.Ş hizmet binası

Samut A.Ş hizmet binası

Antalya’nın ulusal çapta tanınan ve uluslararası kulislerde yer bulan firmalarından Samut A.Ş. yeni şirket binasına taşındı. Konyaaltı’ndaki yeni plazasına taşınan, şirket kendine has mimarisiyle marka değerine yakışan yeni yerinde hizmete başladı.

Bakan Tunç açıkladı! Zorunlu arabuluculuk uygulamasına iki haftada rekor başvuru!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, zorunlu arabuluculuk uygulamasına ilişkin konuştu. Tunç, "Anlaşmalarla beraber hem taraflar maddi ve manevi olarak yıpranmadan serbest iradeleri ile aralarındaki uyuşmazlığı sona erdirerek toplumsal barışa hizmet ediyorlar ve hem de yargının iş yükü azalıyor” dedi.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Haydarpaşa Garı'nın akıbeti ne olacak?

Haydarpaşa Garı yangınının üstünden 10 yıl geçti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu son olarak "Haydarpaşa Garı, eski Türkiye'de kaldı. Yeni Türkiye'de Marmaray var" demişti. Haydarpaşa Dayanışması ise farklı düşünüyor. Peki 105 yıl boyunca İstanbul'a hizmet sunan Gar'ın akibeti ne olacak?

Tarihi Numune Hastanesi'nin binası sağlığa hizmet edecek!

Türkiye'nin en eski sağlık kuruluşlarından biri olan ve Ankara Şehir Hastanesine taşınan Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tarihi binası, tıbba hizmet vermeye devam edecek.

Atatürk Havalimanı'na yapılacak millet bahçesinin denize kıyısı olacak!

Bakan Kurum, "Atatürk Havalimanı'nda tüm İstanbul'a hizmet edecek bir millet bahçesi yapma çalışmalarını sürdürüyoruz. Atatürk Havalimanı'na yapacağımız millet bahçesinin denize kıyısı olacak" dedi...

Osmangazi Dağakça hizmet binası tamamlandı!

Osmangazi Belediyesi’nin her mahalleye bir meydan kazandırmak için başlattığı çalışmalar büyük bir hızla devam ediyor. Dağakça Mahallesi’nde hizmet binasının inşaatı tamamlanırken, meydan çalışmalarında da sona gelindi.

Kayseri'de engelsiz çocuk evi hizmete açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Engelsiz çocuk evi hizmete açıldı.  4-12 yaşlarındaki 53 çocuğa hizmet verecek "Engelsiz çocuk evi"nin açılışı gerçekleştirildi.

İmar barışıyla hem devlet hem vatandaş kazanacak!

Sancaktepe Belediyesi hizmet binasında kurduğu İmar Barışı Müracaat Noktası ile binlerce vatandaşa hizmet vermeye başladı. Belediye Başkanı İsmail Erdem, “Devlet kazanacak, vatandaş kazanacak'' dedi.

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.

Tapuda beklemeye 'ALO 181' ile son verildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, tapu ve kadastro işlemlerinin daha hızlı ve daha kolay yapılabilmesi için "ALO 181 Tapu ve Kadastro Hattı" üzerinden 3 yılda 542 bin 950 vatandaşa hizmet verildi.

Hüseyin Samut'a Cumhurbaşkanı'ndan plaket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Samut'a plaket takdim etti. Erdoğan, Samut’u tebrik ederek,”Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerinde bulundu.

Maltepe'nin 11'nci semt pazarı Girne Mahallesi'nde açıldı!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Maltepe Girne Mahallesi pazarına kavuştu!

Maltepe Belediyesi, binlerce kişinin imzası ve talebi üzerine ilçe genelindeki 11. semt pazarını Girne Mahallesi’nde hizmete açtı. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç yaptığı açıklamada “Bizim için aslolan vatandaşa hizmet etmektir. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Samut A.Ş hizmet binası Haberi

Samut A.Ş hizmet binası

Antalya’nın ulusal çapta tanınan ve uluslararası kulislerde yer bulan saygın firmalarından Samut A.Ş. yeni şirket binasına taşındı. Konyaaltı’ndaki yeni plazasına taşınan, şirket kendine has mimarisiyle marka değerine yakışan yeni yerinde hizmete başladı.


1994 yılından bu yana Antalya Konyaaltı’nda faaliyetlerini sürdüren ve bu süreçte 40’ı aşan projeye imza atan Samut A.Ş., kendi mimarları tarafından tasarlanan yeni şirket binasında Antalyalılara hizmet vermeye kaldığı yerden devam ediyor. Hızla büyüyen şirketin eski binası gerekli hacmi artık karşılayamadığından dolayı Konyaaltı’nda hayata geçirdiği yeni şirket binası aynı zamanda SAMUT A.Ş.’nin ilk 2015 projesi olmuş oldu. 20. yılı geride bırakan ve bu yıl 21. yılına giren şirketin henüz 2015’in ilk günlerinde faaliyete başlattığı yeni şirket binası ziyaretçilerden de büyük beğeni topladı.


Zaman zaman siyasiler, sanat, iş ve spor...