24 / 07 / 2024

sanal ofisleri plaza cubes

sanal ofisleri plaza cubes

Sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

Sanal ofisler için vergi ödenir mi?

Dünya Gazetesi köşe yazarı Abdullah Tolu, bugünkü köşesinde sanal ofisleri ve belediyelerin sanal ofislerin ödediği vergilerle ilgili takibini kaleme aldı. İşte Abdullah Tolu'nun 'Belediyeler sanal ofis kiracılarının peşinde' başlıklı yazısı...

Sanal ofis kiralarken bunlara dikkat edin!

Sanal ofis iş yaşamınızda kurtarıcı hale gelirken, kiralama yaparken dikkat edilmesi gereken konular yer alıyor. Emlak sektörünün yeni trendi sanal ofisleri kiralarken bunlara dikkat...

Sanal ofisler Türkiye'de hızla yayılıyor!

Bir süredir yepyeni bir ofis trendi yaşanıyor. Geleneksel ofislerin yanında paylaşımlı, sanal, hazır ofisler çok hızlı yaygınlaşıyor. Küçük girişimcilerin yanı sıra şimdi kurumsal firmalar da bu ofisleri tercih eder oldu...

Plaza Cubes ofisleri yenilendi!

Plaza Cubes ofislerinin, lounge alanı ve toplantı odaları değişti ve yenilendi. Sun Plaza'daki lokasyonunda ofis çalışanlarının, rahat etmesi ve keyifle işleri yürütebilmesi için detaylı tasarım çalışmaları yapıldı...

Beymen'in ofisleri Vadistanbul'a taşınacak!

Ofisleri Oycan Plaza'da bulunan Beymen'in Ocak 2020'de Vadistanbul'a taşınacağı öğrenildi.

İnşaat firmaları sanal ofise giriyor!

Plaza Cubes ortaklarından Süleyman Çoruh, “Yasa gereği bir şirket kurulduğunda adres göstermek zorunda. Bu nedenle yeni kurulan şirketlere masa vererek adres gösterme imkanı sanal ofis modeline çok talep var” dedi.

Sanal ofislerde indirim dönemi!

Son dönemde özellikle start-up'lar ve freelancer'lann sıklıkla tercih ettiği sanal ofisler, ayda ortalama 500 liraya kiralanabiliyor. Plaza Cubes, gün sayısı ve hizmet alanına göre değişen fiyatları, indirimlerle birlikte 360 liraya kadar düşürdü.

Plaza Cubes sanal ofisleri ayda 500 TL'ye kiralanıyor!

Sanal ofisler, ayda ortalama 500 TL’ye kiralanabiliyor. Hazır ofis ve sanal ofis sektörünün ilk yerel oyuncusu Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ve geniş hizmet alternatifleri sayesinde müşterilerine bu tarz uygun fiyatlarla hizmet verebiliyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

Akaretler’deki BJK Plaza kiraya verilecek!

VODAFONE Arena bitince Beşiktaş’ın Akaretler’deki BJK Plaza’da bulunan yönetim ofisleri stada taşınacak. Beşiktaş, 14 katlı kulüp binasını kiraya verip kasasını dolduracak.

Propa Plaza'da dolar kuru 2,50TL!

Zincirlikuyu'da hayata geçirilen Propa Plaza'nın son ofisleri, dolar kuru 2.50 liraya sabitlenerek kiralamaya açıldı. Kiralık A+ ofisler 140 metrekare ile 730 metrekare arasında değişiyor.

Propa Plaza'da ofisler kiraya açıldı!

Propa İnşaat'ın Zindrlikuyu'da hayata geçirdigi Propa Plaza'nın son ofisleri dolar kuru 2.50 TL'ye sabitlenerek kiralamaya açıldı.

Propa Plaza'da son ofisler kiralamaya sunuldu!

Propa İnşaat’ın Zincirlikuyu’da hayata geçirdiği Propa Plaza’nın son ofisleri dolar kuru 2.50 TL’ye sabitlenerek kiralamaya açıldı. Kiralık A + ofis alanları 140 metrekare ile 730 metrekare arasında değişirken, zemin katta cadde cepheli mağaza alanları da

sanal ofisleri plaza cubes Haberi

sanal ofisleri plaza cubes

Gün sayısı ve hizmet alanına göre değişse de, fiyatlar indirimlerle birlikte 360 TL’ye kadar inebiliyor. Plaza Cubes’un İstanbul ve Ankara’daki prestijli lokasyonları, tek kişi ya da küçük bir ekiple bile olsa plazada iş adresi sahibi olmayı mümkün kılıyor. Telefonların cevaplanması, kargo teslimatı, lounge alanı ve networking imkanı gibi kolaylıkları ile yalnızca bir ofis alanı olmanın ötesine geçiyor. Plaza Cubes ortaklarından Süleyman Çoruh, sanal ofis hizmetlerinden yararlanan 1000’e yakın müşterileri olduğunu belirtiyor.


Türkiye’de girişimcilik ekosistemi giderek büyürken, onu destekleyen yan sektörler de hızla gelişiyor. Özellikle start-up’lar ve freelancer’ların ofis ihtiyacına yönelik hizmetleri ile sanal ofisler giderek çoğalıyor. Türkiye’nin ilk yerel hazır ve sanal ofis firması Plaza Cubes, 10 yıllık deneyimi ile hizmetlerini girişimciler için çok avantajlı paketlerle sunuyor. Bugün, farklı gün...