25 / 05 / 2024

sanal ticaret

sanal ticaret

AVM ve zincir marketlere girmekte zorlanan KOBİ’ler, çıkış yolu olarak sanal ticareti keşfetti...

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tnext Offıce Hazır Ve Sanal Ofis Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Timuçin Eldeleklioğlu tarafından kuruldu.

Latin Amerika'ya lojistik merkezi inşa edilecek!

"Evsid Connect Latin Amerika" sanal ticaret etkinliğinde konuşan Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı İsmail Gülle, Latin Amerika'ya yeni bir lojistik merkezi inşası için çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Besta Home İç Mekan Dekorasyon Tasarım İmalat Sanal Mağazacılık Hizmetleri Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kağırhane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mert Kaya tarafından kuruldu.

İDDMİB'den Hindistan-Pakistan pazarına sanal çıkarma!

İDDMİB, bu yıl 7’nci sanal ticaret heyetini Hindistan ve Pakistan pazarlarına gerçekleştiriyor. Her iki ülkenin Demir ve Demir Dışı Metaller ithalatı toplam 19,3 milyar dolar olarak kaydedildi. İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, “Öncelikli hedefimiz bu ülkelerdeki büyük altyapı projelerinde yer almak”

Türk ihracatçılar yeni pazarlara sanal ortamdan ulaşıyor!

Sanal Genel Ticaret Heyeti programları kapsamında düzenlenen 6 organizasyonda, toplam 120 üretici/ihracatçı firmanın, 444 yabancı ithalatçı firmayla 1186 ikili iş görüşmesi yapması sağlandı.

Adamo İnşaat Sanal Mağazacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adamo İnşaat Sanal Mağazacılık Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Sanal Mimarlık İnşaat Dekorasyon Tanıtım ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanal Mimarlık İnşaat Dekorasyon Tanıtım ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi, Erol Demirtaş tarafından 50 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Esentepe Dergiler Sokak Deal Plaza'da kuruldu.

Eska Sanal Mağazacılık İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Mobilya Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eska Sanal Mağazacılık İnşaat Mimarlık Mühendislik Emlak Mobilya Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eşref Esen, Hüseyin Kasap tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Yaşar Sevgili, Sevgili Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret A.Ş.yi kurdu!

Sevgili Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Yaşar Sevgili, Başkan Yardımcısı olarak Rıza Sevgili ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Erkan Sevgili görev yapacak

Emir Haktan Dişli, DSL İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.yi kurdu!

DSL İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Emir Haktan Dişli, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık Enes Dişli ve Yönetim Kurulu Üyesi ise Handan Dişli

Armey Yapı Taahhüt ve Ticaret Şirketi kuruldu!

50 bin lira sermaye ile kurulan Armey Yapı Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketinin 25 bin lirası İbrahim Yaroğluna ve 25 bin lirası ise Zeki Yaroğluna ait durumda

İtkan İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. kuruldu!

İtkan İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Melih Fırat Gülgen, Başkan Yardımcısı olarak Pınar Gülgen ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak ise Mustafa Eldetme görev yapacak

Dikra İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Dikra İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ecevit Bulut tarafından kuruldu. Dikra İnşaat Turizm Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İstanbulun Kumkapı bölgesinde yer alıyor.

sanal ticaret Haberi

sanal ticaret


AVM ve zincir marketlere girmekte zorlanan KOBİ’ler, çıkış yolu olarak sanal ticareti keşfetti. İşini büyütmek isteyen KOBİ’leri Türkiye’ye ulaştıran sanalpazar.com üzerinden 7 bin 500 dükkanda günlük ortalama 600 bin TL’lik alışveriş yapılıyor. Bu KOBİ’lerin ticaret hacminin ise yıl sonunda 250 milyon TL’ye çıkması bekleniyor.



E- ticaret çok popüler bir kavram olmasına rağmen, özelikle KOBİ’lerin halen büyük sıkıntılar yaşadığı bir alan. Rekabetçi piyasada büyük firmalar karşısında tanıtım ve pazarlama faaliyelerinde yetersiz kalan KOBl’lerin imdadına sanal pazarlar yetişti.


‘Herkes e-ticaret yapabilir’ prensibiyle yola çıkan Gold&Metro Grup'un internet alanındaki yatırımlarından biri sanalpazar.com. Şirketin genel müdürü Cem Kesici, “KOBİ’ler, özellikle AVM’lere ve zincir marketlere girmekte zorlandıkları için giderek daha fazla sanal ticaret ortamına kayıyorlar. Sanalpazar.com gibi, günde 180 bin kişinin ziyaret ettiği bir şemsiye platformun...