09 / 05 / 2024

Sanat Sokağı açıldı mı

Sanat Sokağı açıldı mı

Türkiye’nin önde gelen illerinden birisi olan Malatya, önemli bir mekana daha kavuşuyor. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Sanat Adası içerisine 8 adet eserin yer alacağı Minia Malatya’nın kurulacağını söyledi.

Enerji fiyatları halkı sokağa döktü! 70 bin kişi hükümeti protesto etti

Çekya’nın başkenti Prag’da 70 binden fazla protestocu, artan faturalar ve Rusya-Ukrayna savaşında hükümetin taraflı politikasına karşı sokağa döküldü.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Emirgan Şubesi 3 milyon TL yatırım bedeli ile Ahmet Kemal Ersu tarafından açıldı.

Dikkat o saatte yasak var! 20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı hangi illerde?

Düşük ve orta risk grubunda yer alan illerde 65 yaş ve üzeri vatandaşlar ile 20 yaş altı genç ve çocukların sokağa çıkma kısıtlaması kaldırıldı.

20 yaş altı ve 65 yaş üstü sokağa çıkma saatleri!

1 Mart tarihinde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından vaka sayısı düşük olan illerde hafta sonu yasaklarının yanı sıra 65 yaş üstü ve 20 yaş altı sokağa çıkma yasakları kaldırıldı.

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı?

Hafta içi ve hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı kısıtlamaları ile ilgili İçişleri Bakanlığı açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan duyuruda, sokağa çıkma yasağı saatleri hakkında bilgi verilirken marketlerin, bakkalların, kasapların, manavların çalışma saatleri paylaşıldı.

600 milyon liraya yenilenen tarihi Fişekhane açıldı!

Kazlıçeşme sahilindeki tarihi yapılar, yeni bir yaşam merkezi haline geldi. Büyükyalı projesinin kültür sanat, eğlence, yeme içme alanlarını içinde barındıran tarihi Fişekhane bölümü hizmete açıldı.

KKTC’de iş yerleri açıldı!

Koronavirüsle mücadele kapsamında başarı bir sonuca ulaşan KKTC’de 42 gün boyunca uygulanan kısmi sokağa çıkma yasağı dün kaldırıldı ve işyerlerinin büyük bölümü açıldı.

Kayseri Kalesi Kültür Sanat Merkezi açıldı!

Restorasyon çalışmaları tarihi Kayseri Kalesi, 6 sene aranın ardından kültür ve sanat merkezi olarak kapılarını ziyaretçilerine açtı.

Kelimat Ham Sanat Müzesi hizmete açıldı!

Türkiye'nin ilk ham sanat müzesi olarak açıklanan Kelimat Ham Sanat Müzesi "5 Hikaye" adlı ham sanat sergisiyle hizmete açıldı.

Ev kirasını ödeyemeyince 7 çocuğuyla sokağa atıldı!

Gaziantep'te kirasını ödeyemeyen kadın, ev sahibi tarafından 7 çocuğuyla sokağa atıldığını iddia etti.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Ankara Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Oran Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi’ni vatandaşların hizmetine açtı.

Sanat Sokağı açıldı mı Haberi

Sanat Sokağı açıldı mı


Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Merkez Bankası yanında yaptırılan ve içerisinde Sanat Galerisinin yanısıra 7 ayrı birimi barındıran Sanat Adası’nı hizmete açmaya hazırlanıyor.

Daha önce tamamlanarak hizmete açılan Sanat Galerisi'nin çevre düzenleme çalışmalarında sona gelinirken, Sanat Sokağı ile Gençlik Merkezi de tamamlanarak, son rötuşlar yapılıyor. Malatya’ya prestij katacak olan hizmetin önümüzdeki haftalarda açılması hedefleniyor.

Malatya’nın simgesel noktalarından birisi olması beklenen Sanat Adası’nda yapılan çalışmaları Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yerinde inceledi. 29 Eylül Salı günü gerçekleşen inceleme gezisine Genel Sekreter ve Genel Sekreter Yardımcılarının yanı sıra Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, ilgili Daire Başkanları ile Şube Müdürleri katıldı.



Yapılan çevre düzenleme ve yeşillendirme çalışmalarını detaylı bir şekilde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, göreve geldikleri 2009 yılında kültür ve sanat faaliyetlerine...