19 / 05 / 2024

sanayi alanları yatırım

sanayi alanları yatırım

Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir'de toplam 3,7 milyar dolarlık yatırım bedeliyle kurulacak 6 özel endüstri bölgesi 49 bin 225 kişiye istihdam sağlayacak.

Onur Akgül: Nijerya'da inşaat ve enerji alanlarında yatırım yapılabilir!

Nijerya'nın yaklaşık 200 milyon nüfusa sahip olduğunu bildiren Türkiye'nin Abuja Ticaret Müşavir Yardımcısı Onur Akgül, sağlık, tarım, altyapı, inşaat, tekstil, savunma sanayi ve enerji alanlarında yatırım yapılabileceğini belirtti.

Yatırım Alanlarının Belirlenmesine Dair Yönetmelik 2018!

Yatırım Alanlarının Belirlenmesine Dair Yönetmelik, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.  Yönetmelikle, ilgili mevzuat kapsamında kurulacak organize sanayi bölgelerine ilişkin usul ve esaslar belirlendi.

Yozgat Sorgun TSO'da yatırım alanları belirleniyor!

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Sorgun’da Yatırım Yapılabilir Alanların Belirlenmesi” isimli proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na (ORAN) sunuldu.

Yozgat Sorgun'da yatırım yapılabilir alanlar belirleniyor!

Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan “Sorgun’da Yatırım Yapılabilir Alanların Belirlenmesi” isimli proje Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na (ORAN) sunuldu.

Balıkesir Sanayi Odası yatırım çağrısı yaptı!

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, “Yatırıma ve üretime devam” mesajı verdi.Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri değerlendirilirken darbe girişimi bir kez daha kınandı.

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 10 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Erbeğ Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi Döndü Sokak'ta kuruldu.

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 8 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 3 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 19 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 18 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 16 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi 'nde kuruldu.

Erbeğ 14 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbeğ 14 Tarım Yatırım Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Erdal Bağcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Haziran' da Ataşehir, İçerenköy Mahallesi' nde kuruldu.

sanayi alanları yatırım Haberi

sanayi alanları yatırım

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından uygulamaya başlanan "özel endüstri bölgeleri" politikası meyvelerini vermeye başladı.

Anadolu Ajansı'ndan Mehtap Yılmaz'ın haberine göre; Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, özel endüstri bölgelerine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı hakkında açıklamalarda bulundu. 

Özdebir, Türkiye'nin "özel endüstri bölgeleri" politikasının doğru olduğunu ve meyvelerinin alınmaya başlandığını ifade etti.

Cumhurbaşkanı Kararı ile Bursa, İstanbul, Mardin, Balıkesir ve İzmir'de kurulacak 6 özel endüstri bölgesinde rahat bir yatırım ve üretim ortamı sağlanacağını söyleyen Özdebir, "Kurulacak bu 6 özel endüstri bölgeleri, proje bazlı yatırım teşvik belgesi almış ciddi yatırımlar. Türkiye'de, büyük yatırım yapan firmaların İş Kanunu ve güvenliği sorumlulukları devam etmek şartıyla, rahat çalışabilmesi, sağdan soldan baskı gelmemesi çok önemli. O nedenle ülkemizin özel endüstri bölgeleri politikasını büyük yatırımlar için destekliyorum ve diğer illere...