07 / 07 / 2024

sanayi otelleri kuruluyor

sanayi otelleri kuruluyor

OSB'lere akın eden yerli-yabancı işadamları için sanayi otelleri kurulmaya başlandı. Gebze'de Ertaş-Ulusoy ortaklığı, Dudullu'da ise IMES yönetimi ilk adımı attı...

Beypazarı Azmak Sanayi Sitesi kuruluyor!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, 104 İşyerlik Beypazarı azmak Sanayi Sitesi'nin proje çalışmalarının da devam ettiğini aktardı. Yatırım Programı'na 2019 yılı sonu itibarıyla "Yeni Proje" olarak dahil edilen sanayi sitesinin 500 kişilik istihdam sağlanmasını bekleniyor...

Balıkesir'e yeni organize sanayi bölgesi kuruluyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir organize sanayi bölgesi kuruyor.

Gaziantep'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Gaziantep'in Taşlıca bölgesinde “Yeni Sanayi Sitesi' projesi hayata geçiyor. Projenin şehir ekonomisine katkı sağlanması planlanıyor. 

Afyonkarahisar’da Modern Sanayi Sitesi kuruluyor!

Afyonkarahisar’da özellikli sanayi esnafının, dükkan sahibi olmasını sağlayacak Modern Sanayi Sitesi Projesi’nin tanıtım toplantısı yapıldı.

Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Isparta Uluborlu'ya yeni sanayi sitesi kuruluyor. Yeni sanayi sitesinin tanıtım toplantısında Uluborlu Uluborlu Esnaf Ve Sanatkarlar, Nakliyeciler Odası Başkanı Mehmet Hamdi Şener ile ilçe sanayi esnafları katıldı.

Konya Hadim'e yeni sanayi sitesi kuruluyor!

Hadim ilçesine yapılacak sanayi sitesi için ihale sözleşmesi imzalandı. Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, Belediye Meclis üyeleri ile işi üstlenen yüklenici firma yetkilileri katıldı.

Kırşehir'e yeni sanayi sitesi mi kuruluyor?

Kırşehir'de 1990 yılında açılan ve 555 dönüm alanda 710 dükkanın bulunduğu Kılıçözü Sanayi Sitesi esnafın yeni bir sanayi sitesi kurulması yönündeki talepleri görüşüldü.

Kırıkkale Balışeyh'e sanayi fabrikası kuruluyor!

Savunma sanayi yatırımcısı Koreli işadamı projeleriyle Kırıkkale Balışeyh Belediye ziyaretinde bulundu. Balışeyh Belediye Başkanı Ali Dedelioğlu, İlçeye yatırım yapmak isteyen işadamlarına kapılarının her zaman açık olduğunu söyledi.

Ukrayna'ya OSB'ler kuruluyor!

Ukrayna, ekonomisini toparladı. Türkiye ile imzalanacak Serbest Ticaret Anlaşması görüşmeleri son aşamada. Ülkede Türkiye’ye benzer Organize Sanayi Bölgeleri kuruluyor…

Bursa Yenice'ye Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor!

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından İnegöl’ün Yenice Mahallesi’ne Islah Organize Sanayi Bölgesi kuruluyor. Islah OSB'nin 4. olağan müteşebbis heyet toplantısı yapıldı.

Silivri Gümüşyaka'ya sanayi sitesi kuruluyor!

Esnafı tek çatı altında toplayacak Gümüşyaka Küçük Sanayi Sitesi projesini anlatan Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, esnaf ile görüş alışverişinde bulundu.

Bursa Büyük Sanayi Sitesi kuruluyor!

Toplu Konut İdaresinca (TOKİ) Bursa merkezdeki esnaf ve sanatkarların şehir içindeki iş yerlerinden modem bir sanayi sitesine taşınması amacıyla inşasına devam edilen Büyük Sanayi Sitesi'nin altyapı çalışmaları sürüyor

Yalova'da Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kurulacak!

Yalova’da; Yeni Ulaşım Ağlarının Kalbinde, Bölgenin Yatırım Merkezi Olmaya Aday, Yeni Bir Organize Sanayi Bölgesi ve Lojistik Üssü Kuruluyor.

sanayi otelleri kuruluyor Haberi

sanayi otelleri kuruluyor

Organize Sanayi Bölgeleri'ndeki iş yoğunluğu turizme yaradı. Bölgelere iş amaçlı gelen yabancı ve yerli işadamlarının sayısı arttıkça bunların uzun dönemli konaklama ihtiyacını karşılamak için iş otelleri kurulmaya başlandı. Başta İstanbul ve çevresindeki sanayi bölgeleri olmak üzere, Türkiye genelinde artan bu ihtiyaç karşısında bazı gruplar bu alana odaklanıyor. Sanayiden gelen ve daha sonra inşaat alanına giren Ertaş-Ulusoy ortaklığı da bu alana yatırım için kolları sıvayan grupların başında geliyor. B Suites markasıyla ilk otelini Tuzla ve Gebze Sanayi Bölgeleri'nin birleştiği yerde açan grubun genel müdürü Oğuz Ünver, özellikle Türkiye'ye ortaklık ya da incelemeler yapmak için gelen yabancı yatırımcı ve çalışan sayısının hızla arttığını, bunların sanayi merkezlerine uzak şehir otelleri yerine daha yakın yerlerde konaklamayı tercih ettiklerini söyledi. Ünver, sanayi bölgelerine iş...