05 / 07 / 2024

Sancak Payçu

Sancak Payçu

Uç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sancak Payçu tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Nisan 2014 tarihinde Beyoğlu, Kuloğlu Mahallesi, Kocaağa Sokak'ta kuruldu.

ODMD açıkladı! Satılan her 10 otomobilden 9'u otomatik...

Türkiye otomotiv pazarında, ocak-mart zamanında otomatik vites otomobillerin pazar payı yüzde 89,3'e kadar ulaşırken, otomatik vites otomobil üretiminin manuel vitese kıyas ile daha fazla olmasının da satışlarda etkisi bulunduğu kaydediliyor.

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Türk ihracatçılar Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor!

Güneydoğu Anadolu'daki hububat, bakliyat, yağlı tohumlar ve mamulleri üreticileri, her geçen gün ihracatı artan Afrika pazarından daha fazla pay almak istiyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Celal Kadooğlu, “Afrika'ya gidebilecek çok ürünümüz var” dedi.

Arsa payı nedir? Arsa payı neye göre belirlenir?

Yasal olarak, tapuda arsa payları kurallara göre dağıtılmalıdır. Bu pay, belirlenmiş şekilde olduğu için doğru bir şekilde hesaplanmalıdır. Peki arsa payı nedir, neye göre belirlenir ve nasıl hesaplanır? İşte arsa payı ile ilgili kapsamlı bilgiler haberin devamında yer alıyor...

Borsa İstanbul'da yatırımcı sayısı 80 bin 914 kişi yükseldi! Pay senedi yatırımcı sayısı 4 milyon 764 bin 694 oldu!

Merkezi Kayıt Kuruluşu (MKK) nezdinde pay senedi yatırımcı sayısı 16 Haziran haftası itibarıyla 80 bin 914 kişi yükseldi. Bir önceki hafta 4 milyon 683 bin 780 olan pay senedi yatırımcı sayısı, geçtiğimiz hafta 4 milyon 764 bin 694'e ulaştı. 

SUV tutkunları bu indirimle havalara uçacak! Hyundai Tucson’da Ocak ayı için müthiş indirim!

Avrupa’da son dönemde en çok satan otomobiller arasına girerek rekor kıran Güney Koreli Hyundai, giderek pazar payını artırırken, Türkiye’de oldukça tercih edilir oldu. Özellikle markanın en fazla rağbet gören SUV modeli Tucson’da Ocak ayına özel fiyatlar olduğu belirtildi. İşte Hyundai Tucson Ocak

Asgari ücretli, memur ve emekliler bu haberi duyunca havlara uçacak! Refah payı artışı geliyor!

Aralık ayı gelirken milyonlarca kişiyi yeni yılda alacakları zam sevinci sardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla asgari ücretle ilgili çalışanları memnun edecek bir rakam için hesaplamalar yapılıyor. Bu arada emeklileri ve çalışanları bunaltmamak için yüzde 5-10 refah payı da gündemde.

Büyük gün geldi, Facebook Pay’in adı değişti! İşte yeni adı…

Dünyada en çok kullanılan sosyal medya uygulaması olan Facebook'un ödeme aracı Facebook Pay, dünyada isim değişikliğine gitti . Facebook Pay artık yaklaşık 200 ülkede Meta Pay ismiyle kullanılacak. İsim değişikliği Türkiye için şu anda geçerli değil… 

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Square Turizm Yapı Anonim Şirketi Maltepe'de İnan Payçu ve Renate Barbara Hıld ortaklığında kuruldu.

Kızılbük GYO'dan pay satışı açıklaması!

Kızılbük GYO'nun ortaklarından Sinpaş Yapı Endüstrisi A.Ş. sahip olduğu 13 milyon 500 bin TL nominal değerle payı borsa dışında Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye sattı. 

Doğuş GYO'dan pay satış açıklaması!

Doğuş GYO ana hissedarı Doğuş Holding A.Ş. 19 Ağustos tarihinde Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 12 bin 894 adet 8,77 ve 3 bin 500 adet 8,70 TL fiyattan olmak üzere toplam 16 bin 394 adet satış işlemi gerçekleşti.

Ahmet Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ahmet Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 610 bin 253,814 TL nominal değerli pay, satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Ali Uğur Özderici, Özderici Holding'e 63.6 milyon TL'lik payını sattı!

Ali Uğur Özderici tarafından, sahibi olduğu Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin borsada işlem görmeyen hisse senetlerinin tamamını, 63 milyon 597 bin 754,204 TL nominal değerli pay satış pazarında Özderici Holding A.Ş.'ye satıldı.

Sancak Payçu Haberi

Sancak Payçu

Uç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Sancak Payçu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Nisan'da kuruldu. 


Uç Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT            Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,    satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak Müteahitlik hizmetleri yapar.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.Emlak işleri  yapabilir. GIDA            Her türlü gıda maddelerini almak,...