29 / 04 / 2024

Sancaklar Camii kısa film

Sancaklar Camii kısa film

Mimarlık ve tasarım alanında faaliyet gösteren yaratıcı medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, EAA – Emre Arolat Architects tasarımı Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı...

Konut kredisinde kısa vade mi daha mantıklı?

Konut kredilerinde kredinin maliyetini faiz ve vade belirliyor. Faiz oranları tarihin en düşük seviyelerine çekildi. Geriye ‘vade’ kalıyor. Peki konut kredilerinde uzun vadeli geri ödeme mi kısa vadeli geri ödeme mi daha mantıklı? 

Kısa vadeli dış borç stoku nisanda 115.2 milyar dolar oldu!

Nisan sonu itibarıyla kısa vadeli dış borç stoku 2019 yıl sonuna göre yüzde 6.8 oranında azalarak 115.2 milyar dolar oldu.

Çeyiz hesabı ödemelerinde kolaylık sağlandı!

Çeyiz hesabına yönelik ödeme planında yapılan düzenleme ile katılımcılara kolaylık sağlandı.

Kısa çalışma ödeneğinden 2,6 milyon kişi yararlandı!

Salgın kaynaklı gerekçelerle 27 Nisan itibarıyla kısa çalışma ödeneği için 3 milyonu aşan başvuru yapılırken, bu başvurulardan 2 milyon 591 bini kabul edildi.

Mayıs ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri 1-5 Haziran tarihleri arasında yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, mayıs ayı işsizlik ödeneği ve kısa çalışma ödeneği ödemelerinin, 1-5 Haziran tarihleri arasında yapılacağını açıkladı.

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK: Kısa Çalışma Ödeneği'nden tüm çalışanlar faydalansın!

Türk-İş, Hak-İş ve TİSK, normalleşme sürecine ilişkin ortak taleplerini açıkladı. 'İstihdamı azaltmayan işverenlere ilave teşvik verilsin' önerisinde bulunan 3 sendika, Kısa Çalışma Ödeneği'nin 2020 yılının sonuna kadar devam ettirilmesi talebinde bulundu.

Bendevi Palandöken: İmar barışı en kısa zamanda hayata geçirilmeli!

Bendevi Palandöken, "Yurt dışında elde edilen gelirlerin yurt içine getirilmesi için varlık barışı, vergi barışı, imar barışı ve birikmiş borçların yapılandırılması gibi düzenlemeler en kısa zamanda hayata geçirilmeli" dedi...

Esnaflar Kısa Çalışma Ödeneği ile kiralarını ödeyebilecek!

Optik sektöründe 18 yıldır yer aldığını belirten Belma Olmuş, "Kısa Çalışma Ödeneği ile kiramızı ödeme imkanına kavuştuk" dedi...

Kısa çalışma ödeneği ödemeleri bugün başlıyor!

Kısa Çalışma Ödeneği’nde nisan ayı ödemeleri başvurulara göre bugün yapılacak. Ücretsiz izne ayrılan vatandaşlara verilecek günlük 39 TL'lik nakdi ücret desteği ise 8 Mayıs Cuma günü ödenecek.

Metin Bulut: Deprem konutları kısa zamanda tamamlanacak!

AK Parti MKYK Üyesi, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Elazığ'daki deprem konutlarının kısa zamanda tamamlanacağını söyledi. Bulut, "Süreç planlandığından daha iyi bir şekilde işliyor" dedi...

Cevdet Yılmaz: Belediyeler esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladı!

AK Parti Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında belediyelerin, esnafların kira ödemelerinde kolaylık sağladığını belirtti...

İntema İnşaat kısa çalışma ödeneğinden yararlanacak!

İntema İnşaat, ay sonunda ilgili personelin puantaj bilgilerinin Türkiye İş Kurumu'na bildirilmesini takiben, kısa çalışma ödeneğinden yararlanılması bekleniyor.

Rifat Hisarcıklıoğlu: Nefes kredisini en kısa sürede başlatmak istiyoruz!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu yaptığı açıklamada nefes kredisini en kısa sürede başlatmayı istediklerini dile getirdi.

Sancaklar Camii kısa film Haberi

Sancaklar Camii kısa film



Mimarlık ve tasarım alanında faaliyet gösteren yaratıcı medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, EAA – Emre Arolat Architects tasarımı Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı.


Emre Arolat Architects tarafından tasarlanan ve Türkiye'nin İslam ibadet yapıları stoğu içinde sayılı ve belki de en çarpıcı çağdaş mimarlık örneklerinden biri olan, İstanbul Büyükçekmece'deki Sancaklar Camii için bir kısa belgesel filme imza attı. 


SGMStudio'nun ilk kez Prag Mimarlık Haftası'nda prömiyeri yapılan 'Sancaklar Camii' filmi, 12 Ekim tarihine kadar EAA sergisinin parçası olarak Prag'da gösterimde kalırken, eş zamanlı olarak internetten de izlenmeye ve paylaşıma açıldı. 


1. İstanbul Tasarım Bienali 'Musibet' sergisi açılış filmi, Sokak Bizim Derneği 'Kaldırım Nerede?' kampanyası videoları ve Beyoğlu Sineması için hazırladığı tanıtım filmiyle adını duyuran medya prodüksiyon ekibi SGMStudio, Sancaklar Camii'nin, temel...