02 / 05 / 2024

sancaktepe arsa

sancaktepe arsa

Sarıgazi'de mülkiyeti belediyede olan 4 pafta 2051 No'lu parsel 4.705,69 m2 yüzölçümlü taşınmazı kaynak oluşturmak amacı ile satışa çıkarması CHP'li meclis üyeleri tarafından yargıya taşındı.

Halk GYO ve Vakıf GYO Sancaktepe'de arsa aldı!

Halk GYO ve Vakıf GYO, Sancaktepe'de 110 milyon lira bedelle 98 bin metrekarelik arsa aldı. Halk GYO açıklamasına göre, Sancaktepe arsası İstanbul Finans Merkezi'ne yakınlığıyla dikkati çekiyor.

Suudi CEO, Şile ve Sancaktepe'de arazi avında!

Medyanın yoğun ilgisinden rahatsız olduğu belirtilen Bin Ladin, panelde konuşmaktan son anda vazgeçip Şile ve Sancaktepe’de arazi bakmayı tercih etti.

Sancaktepe'de 524 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3 adet konut imarlı arsa satılıyor!

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan ve Abdurrahmangazi Mahallelerinde yer alan 3 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? Satış ihalesi ne zaman? 

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe'de 2 bin metrekarelik arsa satılıyor! İhalesi 27 Nisan'da! 

Sancaktepe Belediyesi, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 2 bin metrekarelik Özel Eğitim Tesis Alanı arsayı satıyor. Peki Sancaktepe'de yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

İstanbul'da KDV'den muaf ve 8 taksit fırsatıyla 10 arsa ile arazi satılıyor! 609 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi, Şile, Sancaktepe, Kartal, Pendik ve Tuzla ilçelerinde yer alan 10 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da taksitle satılık arsa ve bina fırsatı! Belediye resmen duyurdu! 

Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan 1 adet arsa ile 1 adet binayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Sancaktepe'de 28.1 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve bina!

İstanbul Anadolu Gayrimenkul Satış İcra Dairesi Sancaktepe'de yer alan arsa ve binaları 28 milyon 70 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Sancaktepe'de 29 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul Anadolu 13. İcra Dairesi, Sancaktepe Samandıra'da bulunan 14 bin 244 metrekare yüzölçümlü arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 29 milyon TL olarak açıklandı. 

Sancaktepe'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Samandıra Mahallesi,Ravza Caddesi üzerinde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sancaktepe'de 22 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Sarıgazi Mahallesi'nde yer alan 5 bin 529,02 metrekarelik arsa vasıflı gayrimenkul 22 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 12 Şubat 2019 olarak belirlendi. 

Sancaktepe'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli Sancaktepe İlçesi, Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 6 milyon 642 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Sancaktepe Yenidoğan'da 6 milyon 642 bin TL'ye satılık arsa!

İstanbul Sancaktepe Yenidoğan Mahallesi'nde yer alan arsa nitelikli taşınmaz 6 milyon 642 bin TL bedelle satışa sunuluyor. Arsanın 1. satış ihalesi 17 Aralık 2018 tarihinde saat 11:00'da yapılacak. 

sancaktepe arsa Haberi

sancaktepe arsa

Sancaktepe Belediyesi'nin, Sarıgazi'de mülkiyeti belediyede olan 4 pafta 2051 No'lu parsel 4.705,69 m2 yüzölçümlü taşınmazı kaynak oluşturmak amacı ile satışa çıkarması CHP'li meclis üyeleri tarafından yargıya taşındı. 

Kasım ayı oturumunda konu belediye meclisine taşınmıştı. 

CHP'nin ret oyuna karşılık arsanın satışı oy çokluğu ile hukuk komisyonuna havale edilmişti. Hukuk İşleri Müdürlüğü; 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18/e maddesi gereğince söz konusu parselin imar planı gereği yola terk, tevhit, ifraz, ihdas vb. işlemlerden dolayı parsel numarasının değişmesi halinde satılabileceğini beyan etmişti. 

Ticaret ve konut alanı olan arsanın hukuki prosedürü de çözülüp satış izni alınmıştı. 

Dava konusu olan rrsanın satış ihalesi, Sancaktepe Belediyesi İhale Salonu'nda 04.12.2014 günü saat10.30'da yapılacak. 

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem'in, arsa satışıyla ilgili kamuoyu tepkisinin hatırlatılması üzerine "Ne yapalım borcumuz var" yanıtını verdiği öğrenildi. 

CHP...