07 / 05 / 2024

Sancaktepe-Çekmeköy projeleri

Sancaktepe-Çekmeköy projeleri

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı.Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Emlak Konut Çekmeköy ve Avcılar projeleri satış için gün sayıyor!

2021'nin son çeyreğinde 12 projede 15 bin konut satışı yapacak olan Emlak Konut, önümüzdeki günlerde Çekmeköy ve Avcılar projesini satışa sunacak.

Emlak Konut GYO Çekmeköy ve Avcılar projeleri ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çekmeköy ve Avcılar projeleri için ön talep topluyor.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı inşaatında sevindiren gelişme!

Çalışmaların aralıksız devam ettiği Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro hattı inşaatında bugün Sarıgazi İstasyonu'nda TBM geçiş töreni gerçekleşti. 

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. tünel açma makinesinin (TBM) kazısı başladı. 

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nda 2. TBM kazısı başlıyor!

Euroband ihracı ile yapımına hız verilen Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu’nda, 2. TBM kazısı başlatılıyor. Hattın Sancaktepe İstasyonu’nda 15 Ocak Cuma günü yapılacak tören, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun katılımıyla düzenlenecek.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi!

Üsküdar-Sultanbeyli metro hattının 2. etabı olan Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda sona gelindi. 9 istasyondan oluşan metronun kısa zaman içerisinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi Metrosu 2022'de tamamlanacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Çekmeköy- Sultanbeyli Metro Hattı’nın Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu şantiyesinde incelemelerde bulundu. İmamoğlu, “Çekmeköy-Sancaktepe Şehir Hastanesi İstasyonu’nu, 2022’ye yetiştirmek niyetindeyiz” dedi...

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı! 

Çözüm Tasarruf Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Sancaktepe'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Veysel Mert tarafından kuruldu.

DAP Yapı Nişantaşı ve Çekmeköy projeleri çok yakında başlayacak!

DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, yeni projeleri Nişantaşı ve Çekmeköy'ün çok yakında başlayacağını açıkladı...

Çekmeköy-Sultanbeyli Metro Hattı'nın en değerli bölgesi!

Endeksa, inşaat çalışmalarına tekrar başlanılan ve 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanan Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı’nın çevresindeki mahallelerde yer alan konut satış fiyatlarını açıkladı...

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metrosu'nda çalışmalar başladı!

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı çalışmaları törenle başlatıldı. Tunnel Boring Machine, İBB Başkanı İmamoğlu'nun katıldığı törenle, Sancaktepe İstasyonu şantiye alanına indirildi...

Sancaktepe-Çekmeköy projeleri Haberi

Sancaktepe-Çekmeköy projeleri

Yakın zamanda üniversitelerin ve ünlü kolejlerin ilgi gösterdiği, iddialı şehir hastane projesi ile öne çıkan Sancaktepe-Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede, 20’nin üzerinde markalı konut projesi geliştiriliyor. Özyeğin Üniversitesi, SEV American College, Alman Liseliler Vakfı’mn yeni okulları gibi, metro hattı çalışmaları da bölgeye ilgiyi artırıyor. Sancaktepe-Çekmeköy İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki eski yerleşim bölgelerinden Alem-dağ’da sonradan ön plana çıkan Sancaktepe -Çekmeköy hattı, markalı konut üreticilerinin akınına uğradı. Bölgede 20’nin üzerinde yeni konut projesi planlanıyor ve yaşama geçiriliyor. Büyük holdinglerin arazi arayışında olduğu, gecekondu sahiplerine cazip tekliflerin yapıldığı bölgeye olan ilginin tabii ki nedenleri var.


Yakın zamanda Özyeğin Üniversitesi’nin gelişi bölgedeki değişimi başlattı. Bünyesinde Amerikan kolejlerini bulunduran Sağlık Eğitim Vakfı’nın (SEV) ve Alman Liseliler Vak-fı’nın yeni okullarının faaliyete geçmesi bölgeyi de...