08 / 05 / 2024

Sancaktepe Kemal Türklere yeraltı otopark iptal mi

Sancaktepe Kemal Türklere yeraltı otopark iptal mi

Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı. Plan üzerinde zeminaltı katlı otopark hükümlerinin üzerine iptal anlamına gelen çarpı atıldı.

Almanya, ev alan Türklere 30 bin Euro verecek! Ucuz kredi ve vergi muafiyeti de var!

Almanya’da Hessen Eyaleti, genç çiftleri konut sahibi yapmak için 'ilk evini alanlara' ev ödeneği sağlayacak. Evli ve iki çocuklu bir çift, konutu ortak aldıklarında 20 bin Euro, 18 yaşının altındaki her çocuk için 5 bin Euro, toplam 30 bin Euro alabilecek. 

Güney Afrika, Türk firmaları üretime ve inşaata çağırıyor! 

DEİK Türkiye-Güney Afrika İş Konseyi Başkanı Abubakir Salim, geçtiğimiz  hafta bu ülkede hükümet yetkilileri ve iş dünyası ile gerçekleştirdiği temasları ile ilgili konuştu ve Türklere davet olduğunu söyledi. İşte ayrıntılar...

Alman, Ukraynalı, Rus ve İngilizlerin ev almaları ve kiralamaları emlak piyasasını alt üst etti! 

Yabancıya yapılan satışlardan en çok yazlık bölgeler etkileniyor. Yazlık bölgelerde yabancı ev sahipleri, Türklere satış ya da kiralama yapmayı istemiyor. 

Yunanistan açıkladı! Türklere kapıda vize uygulaması 5 adada başladı!

Yunanistan Türk vatandaşlarına kapıda vize uygulaması ile ilgili olarak açıklamada bulundu. Buna göre, İstanköy, Midilli, Rodos, Sisam ve Sakız adalarında kapıda vize uygulaması başladığı kaydedildi. 

Bakan Koca açıkladı! Sancaktepe’de Türkiye’nin en büyük sağlık kompleksi "Sancaktepe Şehir Hastanesi" yapılıyor

Türkiye'nin en büyük kapasitesi olan şehir hastanesinin Sancaktepe'de yapıldığını ifade eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Devreye girdiğinde en az 20 bin çalışanın burada hizmet verdiği bir kompleks olacağını açıkladı.

Yunan adalarına 7 günlük vize Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacun fiyatlarını tarihe karıştır mı? 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım Yunanistan Türklere 7 gün vize muafiyeti uygulayacağını ve bu uygulama ile Bodrum'da 2 bin TL olan lahmacunların tarihe karışacağını söyledi.

Almanya bugünden itibaren kapılarını tamamen açtı! 64 alanda Türk uzmanı alımları başlıyor!

Almanya, 1 Kasım itibariyle yürürlüğe giren yasa ile Türklere kapılarını sonuna kadar açıyor. Nitelikli göç yasası ile birlikte tam 64 alanda Türk uzmanı alımı yapılacak.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Ümraniye ilçesi, Sancaktepe - Sarıgazi Türkiş Blokları Metro Hattı Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Türklere Alman vatandaşlığının yolu açılıyor! Almanya’dan yeni vize adımı: Detaylarıyla açıklandı! 

Almanya'nın "yeni nesil nitelikli göçmen yasasının" ayrıntıları tek tek belli oldu. Schengen vizesinde kriz yaşanırken, nitelikli göçmen için hazırlanan plandaki bazı ayrıntılar dikkatleri çekti. 

Türk vatandaşlarına kolay Schengen vizesi veren ülke belli oldu!

Bir Avrupa ülkesi Schengen vizesi vermekte ısrar edince bir Avrupa ülkesinin Türk vatandaşlarına vize vermesinin daha kolay olduğu ortaya çıkıyor. Peki Schengen vizesini en hızlı hangi ülke alabilir? İşte Türklere en kolay Schengen vizesi veren ülke...

Almanya, Türklere 37 Bin Euro maaşla iş fırsatları sunarak çalışan arayışına girdi!

Almanya, Türk vatandaşlarının çalışmak için göç etme isteğine yanıt veriyor ve 37 bin euro maaşla işçi arayışına girdi! Almanya'nın sunduğu iş imkanları ve maaşlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için okumaya devam edin.

THY'den indirimli bilet kampanyası! Bu fırsat kolay kolay gelmez

Türk Hava Yolları, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda bilet alan öğrencilere yurt içi uçuşlarda yüzde 50 indirim sağlayacağını duyurdu. Ayrıca Türk Hava Yolları, Avrupa'da yaşayan Türklere yönelik indirimli bilet kampanyası yapıyor.

Sancaktepe Kemal Türklere yeraltı otopark iptal mi Haberi

Sancaktepe Kemal Türklere yeraltı otopark iptal mi

Sancaktepe İlçesi, Kemal Türkler Mahallesi, 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 7 Kasım 2014 Cuma günü ilanen askıya çıkarıldı. 


İBB, 28527 dosya numaralı imar planı tadilatını 21 Temmuz 2014'te onayladı. Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi, 196 ada, 1 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı, 8 Aralık 2014'te askıdan indirilecek. 


Sancaktepe Kemal Türkler Mahallesi 196 ada 1 parselin askıya çıkan planlarına göre 4 bin 909,91 metrekarelik alanda yapılması planan zeminaltı katlı otopark projesi iptal oldu ve parsel, planda belirtildiği üzere 1/1000 Uygulama İmar Planı'ndaki gibi sadece Dini Tesis alanı oldu. 


Üzerine çarpı atılan plan notları şöyle;



Plan notları: 


1- Plan onama sınırı içinde kalan alan...