21 / 05 / 2024

Sancaktepe Mahal teslim tarihi

Sancaktepe Mahal teslim tarihi

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen proje Sancaktepe Mahal Evleri 6 blok ve 9 kattan oluşuyor. Sancaktepe Mahal Evleri toplam arsa alanı 15 bin 640 metrekare olarak belirlendi.

Muhit Sancaktepe Evleri teslim tarihi!

Toplam 217 konut ve 12 ticari birimden meydana gelen Muhit Sancaktepe Evleri teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Proje Sur Yapı imzasına sahip.

Nef Sancaktepe Evleri teslim tarihi!

Toplam 419 konuttan meydana gelen Nef Sancaktepe projesinde daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor. Proje Rings İstanbul'un karşısında yer alıyor. İşte Nef Sancaktepe Evleri teslim tarihi...

Nef Sancaktepe projesi teslim tarihi!

Timur Gayrimenkul imzası taşıyan Nef Sancaktepe projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sancaktepe'de inşa ediliyor. Nef Sancaktepe projesi teslim tarihi...

Nef Sancaktepe Evleri teslim tarihi!

Nef Sancaktepe Evleri projesinde ön talepler toplanıyor. Rings İstanbul'un karşısında yükselen Nef Sancaktepe'de satışlar yakında başlayacak...

Nef Sancaktepe proje teslim tarihi!

Nef Sancaktepe proje teslim tarihi 2019 yılı olarak belirtiliyor. Nef Sancaktepe projesinde 1+1, 2+1, 3+1 daireler yer alıyor...

Dumankaya Mozaik Sancaktepe projesi teslim tarihi!

Dumankaya imzası taşıyan Dumankaya Mozaik Evleri'nde Ramazan kampanyası kapsamında 72 ay 0 faizle taksit olanağı sunuluyor. Teslimlerin Nisan 2017'de yapıldığı projede 3+1'ler 548 bin TL'den başlıyor.

Mahal Sancaktepe'de 216 bin TL'ye 2+1!

Mahal Sancaktepe projesinde hemen teslim konutlara hiç peşinatsız sahip olunabiliyor. Ödeme planına göre yüzde 25 peşinat 1 yıl sonra ödeniyor, kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor.

Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi!

Denge Yapı tarafından hayata geçirilen Mahal Sancaktepe Ada projesi 12 katlı 3 bloktan ve 5 katlı tek bloktan meydana geliyor. Peki Mahal Sancaktepe Ada Evleri teslim tarihi ne zaman?

Büyükçekmece Batı Mahal teslim tarihi!

Ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 5 dakika kadar uzaklıkta bulunan proje 400 dönüm arsa alanında yükseliyor. Büyükçekmece Batı Mahal teslim tarihine göre ilk etapta 18 ay sonra yaşam başlayacak.

Resim İstanbul Sancaktepe Rezidans teslim tarihi!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede Yenikapı'ya 36 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor. Resim İstanbul Sancaktepe Rezidans teslim tarihi olarak ilk etabının bu yıl Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Batı Mahal teslim tarihi!

Toplam 400 dönüm genişliğinde arazide hayata geçirilen projede villalar 2 kattan meydana geliyor. Batı Mahal teslim tarihi olarak ilk etap 18 ay sonra gerçekleşmesi öngörülüyor.

Mahal Sancaktepe'de aylık 1.400 lira taksitle ev!

Denge Yapı'nın Sancaktepe'de inşa ettiği Mahal Sancaktepe'de daireler anahtarları ve tapularıyla teslim ediliyor. Ayrıca şirket daire bedelinin yüzde 25'ine denk gelen peşinatı 1 yıl ertelerken, borcun yüzde 75'lik kısmı için kredi kullanabiliyor.

Mahal Sancaktepe ne zaman teslim?

Mahal Sancaktepe ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Mahal Sancaktepe projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 305 bin 550 liradan başlangıç gösteriyor...

Sancaktepe Mahal teslim tarihi Haberi

Sancaktepe Mahal teslim tarihi

Sancaktepe Mahal Evleri projesi 306 daireden oluşuyor. Projedeki daire alanları ise 50 metrekare ile 127 metrekare arasında değişiyor. 


Sancaktepe Mahal Evleri satılık daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Sancaktepe Mahal Evleri sosyal donatı olarak meyve bahçeleri, oyun alanları, fitness center, sauna ve yüzme havuzu yer alıyor. 


Sancaktepe Mahal Evleri'nde; 1 oda 1 salon seçeneklerin fiyatları 139 bin TL'den, 2 oda 1 salon seçeneklerin fiyatları 190 bin 500 TL'den, 3 oda 1 salon seçeneklerin fiyatları 305 bin 550 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Sancaktepe Mahal Evleri Finans Merkezi'ne 14 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika, Boğaziçi Köprüsü'ne 20 dakika, TEM - Kartal bağlantı yoluna 5 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. 


Sancaktepe Mahal Evleri toplam arsa alanı...