03 / 05 / 2024

Sancaktepe metrosu emlak fiyatı

Sancaktepe metrosu emlak fiyatı

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş.'ye göre son 30 yıldır sürekli gelişim kaydeden Alemdağ Caddesi ve çevresi, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun hizmete girmesiyle birlikte emlakta büyük değer kazanacak...

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Grp Emlak Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tolga Akyürek tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Nexus Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile İsmail Özalp ve Fatıma Özalp ortaklığında kuruldu!

Milli Emlak'tan İstanbul'da kiralık 2 konut ve satılık 3 arsa fırsatı! 

İstanbul Anadolu Yakası Milli Emlak, Kadıköy'deki 2 konutu kiraya veriyor ve Sancaktepe, Kartal ile Tuzla'da yer alan 3 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Milli Emlak, İstanbul'da imarlı iki arsa satacak! Mega kentte hem yüzde 20 indirimli hem de KDV'den muaf arsa fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Sancaktepe ve Tuzla'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Aydın Yapı Malzemeleri İnşaat Emlak Otomobil Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sami Aydın tarafından kuruldu.

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. He-Na İnşaat Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Konut alanı imarlı arsayı sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İstanbul'da arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın! 

Arsa yatırım yapmak isteyenlerin radarına giren, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Sancaktepe ilçesi Samandıra Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda son dakika gelişmesi! Çekmeköy-Sultanbeyli Metrosu ne zaman açılacak?

Yapımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'nda bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte apımı süren Çekmeköy-Sancaktepe-Sultanbeyli Metro Hattı'na ilişkin tüm ayrıntılar...

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyıldırım Emlak Otomotiv İnşaat Ve Elektrik Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Cüneyt Özyildirim tarafından kuruldu.

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rsm Global İnşaat Emlak Otomotiv Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Rasim Varli tarafından kuruldu.

Sancaktepe metrosu emlak fiyatı Haberi

Sancaktepe metrosu emlak fiyatı

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık A.Ş. Araştırma ve Raporlama Yöneticisi Gökçen Taşkın, özellikle son 30 yıl içinde büyük bir gelişme kaydeden Ümraniye Alemdağ Caddesi ve çevresinin, Üsküdar-Sancaktepe metrosunun hizmete girmesiyle emlakta büyük değer kazanacağı, 9 kilometrelik uzunluğuyla Türkiye'nin en büyük caddeleri arasında bulunan Alemdağ Caddesi üstünde yer alacak çok sayıda metro istasyonunun bölgenin gelişimine ciddi katkı sağlayacağını kaydediyor.


Hızla gelişen bir ticaret merkezi

Başta hizmet sektörü olmak üzere ticaret ve sanayinin yoğunlaştığı bir bölge olan Alemdağ Caddesi üstünde çok sayıda banka şubesi, hastane, otel, AVM, kamu kuruluşu, restoran, ofis, işyeri ve konut bulunduğuna işaret eden Taşkın, zemin katların yoğun olarak ticari alan, üst katların Ümraniye Sondurak’la eski Belediye binasının bulunduğu mevki olan Santral’e kadar ofis, dershane, muhasebe büroları, diş poliklinikleri olarak değerlendirildiğini,...