12 / 05 / 2024

Sancaktepe Sinpaş Paşaköy iletişim

Sancaktepe Sinpaş Paşaköy iletişim

Sinpaş GYO yeni projesi için hazırlıklara başladı. Sinpaş Paşaköy telefon numarası haberimizde yer alıyor. İşte proje hakkında bilgiler...

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade fırsatıyla!

Sinpaş tarafından Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy'de hangi konut tipleri bulunuyor?

Florya'ya komşu Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri!

Sinpaş tarafından istanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de özel ödeme seçenekleri sunuluyor. 5 blok olarak inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy projesinde toplam 390 konut bulunuyor.

Sancaktepe Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Sancaktepe Belediye Başkanlığı, Sancaktepe Paşaköy'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Sancaktepe Paşaköy Mahallesi 1/1000 ölçekli plan askıya çıkarıldı!

Sancaktepe ilçesi, Paşaköy Mahallesi, 599 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldızlar Nakil Vasıtaları Gayrimenkul Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Alwakaa Almosa tarafından kuruldu.

Sinpaş Boulevard Sefaköy'de 120 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Sinpaş GYO tarafından istanbul Sefaköy'de hayata geçirilen Sinpaş Boulevard'ta 20 ay vade ve 1.55 faizle ev sahibi olma fırsatı başladı. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy konut fiyatları ne kadar? Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi.

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi kuruldu!

Gps Paşaköy Gayrimenkul Pazarlama Ve Satış Anonim Şirketi Eyüpsultan'da Gps Konut Ve Ticari Gayrimenkul Yatırımları Anonim tarafından kuruldu.

Sancaktepe'de 9 bina ile 4 arsa satılıyor! Taksit fırsatını kaçırmayın!

İstanbul ili Sancaktepe Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Sancaktepe ili, Yenidoğan, Abdurrahmangazi, Paşaköy ve Samandıra Mahallelerinde yer alan bina ve arsaları taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ak Yıldız Dış Ticaret Ve Yapı Sanayi İnşaat Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Halit Yılmaz ve Levent Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi Ekim 2022!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Sefaköy'de inşa edilen Sinpaş Boulevard Sefaköy'de yer alan konutların fiyatları merak ediliyor. Peki Sinpaş Boulevard Sefaköy projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat...

İzmir'de belediye 14 tarım arazisini açık arttırma ile satacak!

İzmir Bergama Belediye Başkanlığı tarafından, İzmir İli, Bergama İlçesi, Tırmanlar, Yortanlı, Paşaköy, Eğrigöl, Kurfallı, Ferizler ve Karahıdırlı mahallelerinde konumlanan 14 tarım arazisi açık arttırma ile satılıcak.

Sinpaş Boulevard Sefaköy fiyat listesi 2022!

Sinpaş GYO'nun imzasıyla hayata geçirilen Boulevard Sefaköy projesinin tüm detayları açıklandı. Peki Boulevard Sefaköy projesinin fiyat listesi ne olacak? Sinpaş Boulevard sefaköy fiyat listesi 2022!...  

Sancaktepe Sinpaş Paşaköy iletişim Haberi

Sancaktepe Sinpaş Paşaköy iletişim

Detayların henüz netleşmediği proje için Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) kat karşılığı satış vaadi sözleşmesi hakkında açıklama yaptı.

İstanbul Sancaktepe Paşaköy Mahallesi'nde inşa edilecek projede konut ve ticari alanlar yer alacak. 

Sinpaş Paşaköy projesi konum olarak 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 25 kilometre, Sabiha Gökçen Havaliman'na 19 kilometre, Sinpaş Kelebekia, Lagün İstanbul ve Sancaktepe Belediyesi'ne yakın konumda yer alıyor. 

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesinde sözleşme uyarınca Sinpaş GYO'nun payı 70/100 , arsa sahibinin payı ise 30/100 olacak. Projede fiyat ve ödeme planı henüz netleşmedi. 
 


Sinpaş Sancaktepe Paşaköy iletişim
Sinpaş Paşaköy telefon: 444 1 440

Web: https://sinpasgyo.com

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com