05 / 05 / 2024

sancaktepe üsküdar arası kaç km

sancaktepe üsküdar arası kaç km

Üsküdar Ümraniye metro durakları, Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konutlar, Çekmeköy ve Sancaktepe olarak hizmet veriyor...

Rezerv alan ilan edilen Üsküdar 29 Mayıs Sitesi'nde tahliye işleminin yürütmesi durduruldu! 

Üsküdar Çengelköy’de Türkiye Diyanet Vakfı’nın mülkiyet sahipleri arasında olduğu 29 Mayıs Sitesi’nin tahliye işlemi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aktarılan detaylara göre rezerv alan ilan edilen sitede tahliye işleminin yürütmesi durduruldu. İşte detaylar...

Üsküdar’da konut fiyatında son 1 yıllık artış yüzde 2,80!

Üsküdar’da ortalama konut satış fiyatı 559 bin 590 TL, geri dönüş süresi 28 yıl, ortalama metrekare kira bedeli ise 15,55 TL. İlçede 1+1 ile 4+1 konut tipleri aralığı ortalama değerlerle 262 bin 340 TL  ile 1 milyon 330 bin 335 TL arasında değişiyor...

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 2. etabı açıldı!

Türkiye'de ilk defa sürücüsüz metro olarak faaliyet gösteren Üsküdar-Ümraniye metrosunun 2. etabı olan Çekmeköy hattı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla hizmete açıldı.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın ikinci etabı açılıyor!

Türkiye'nin ilk sürücüsüz metrosunun Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'nın seferlerine, ikinci etap olan Yamanevler-Sancaktepe bölümünün deneme sürüşlerinin başlaması sebebiyle ara verildi. 

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı 2. kısımda son durum!

Üsküdar - Ümraniye - Çekmeköy / Sancaktepe Metro Hattı 2. kısım çalışmaları devam ediyor. İnşaat çalışmaları devam eden metro hattında açılış tarihi netleşmedi. 

Üsküdar Selimiye Kışlası imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Selimiye Mahallesi, 4 pafta, 301 ada, 7 parselin ve 320 ada, 35 parsel, 307 ada, 1 parsel, 1335 ada, 129 ve 163 parseller 301 ada, 7 parsel ile 307 ada, 1 parsel arasındaki yol alanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı.

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Hattı'nda 2. etap heyecanı!

İlk etabı geçen ay açılan Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe Metro Hattı'nın 2. etabı Haziran'da açılacak..

Üsküdar-Ümraniye Metrosu konut talebini artırdı!

Üsküdar-Ümraniye-Sancaktepe bölgelerinden geçen yeni metro hattı ile özellikle ofis fonksiyonlarının yoğun olduğu Altunizade ve Ümraniye bölgesindeki konut talebi artırıyor. 

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosu 20 gün sonra açılıyor!

Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metrosunun 15-20 gün sonra açılacağını söyleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, "Sefaköy-Başakşehir Havaray Hattı’nı iptal edip yerine metro yapıyoruz. Bu hattı bazı metro hatlarıyla birleştireceğiz. " dedi.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosu TBMM'de konu oldu!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, İstanbul Anadolu yakasındaki ikinci metro projesi olan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe Metrosuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metrosu ne zaman açılacak?

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy Metro Hattı'yla ilgili açıklama yapan İBB Beyaz Masa, hattın test sürüşlerinin başarılı bir şekilde tamamlanmasına takiben ilk olarak Üsküdar-Yamanevler arası bölümün hizmete açılacağını belirtti.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli Projesi'nin ihalesi iptal!

27 Mart'ta ihale edilen Kabataş ile Üsküdar arasında yaya tüneli ile bir yürüyüş yolu oluşturma projesinin ihalesi iptal edildi. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyordu.

Üsküdar-Sancaktepe Metro Hattı'nda test sürüşleri başladı!

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy-Sancaktepe arasındaki Akıllı Metro Projesi test ediliyor.Projenin 30 Ağustos'ta tamamlanması hedefleniyor.

sancaktepe üsküdar arası kaç km Haberi

sancaktepe üsküdar arası kaç km


Üsküdar Ümraniye metro durakları!

Anadolu yakasının trafik sorununa önemli ölçüde çözüm getirecek olan ikinci bir hat Üsküdar Ümraniye arasına yapılan metro hattıdır. Üsküdar Ümraniye metro durakları olan Üsküdar-Altunizade-Ümraniye-Dudullu-Çekmeköy metro projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. 


Üsküdar Ümraniye metro durakları Üsküdar, Fıstıkağacı, Bağlarbaşı, Altunizade, Kısıklı, Libadiye, Çarşı, Ümraniye, İnkılap Mahallesi, Çakmak, Ihlamurkuyu, Altınşehir, Lise, Dudullu, Toplu Konutlar, Çekmeköy ve Sancaktepe istasyonları yer alıyor. 


Üsküdar Ümraniye metro kaç dakika?

Üsküdar Ümraniye metrosu ile Üsküdar'dan metroya binen bir kişi son durak olan Sancaktepe'ye toplam 24 dakikada ulaşmış oluyor. Peki Üsküdar Ümraniye metro kaç kilometre? diye merak ediyorsanız hemen söyleyelim; bahsettiğimiz 24 dakikalık mesafede ulaşım hattı 22 kilometre.


Sancaktepe Üsküdar arası 24 dakika,

Sancaktepe Yenikapı arası 36 dakika,

Sancaktepe Taksim arası 44 dakika,

Sancaktepe Hacıosman arası 68 dakika, 

Sancaktepe Atatürk Havalimanı arası 68...