28 / 07 / 2024

Sandık tipi derin dondurucu

Sandık tipi derin dondurucu

İşte en uygun derin dondurucu modelleri ve fiyatları..

SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı: 4 tabloda yeni ücretler! En düşük emekli maaşında ilk rakam açıklandı !

Son dakika emekli maaş zammı haberi geldi. SSK, Bağ-kur ve Emekli Sandığı emekli maaş zammı için dört tablo oluşturuldu. Emeklilere ne kadar zam gelecek? En düşük emekli maaşı ne olacak?  Temmuzda emekli maaşları ne kadar olacak sondakika?

Malatya Akçadağ'a 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak!

Kahramanmaraş Merkezli depremlerin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Akçadağ ilçesinde 2 bin 226 köy tipi afet evi yapılacak.

Malatya Doğanşehir'de köy tipi afet evleri teslime hazırlanıyor!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Bazı köy tipi afet evleri ise teslime hazırlanıyor.

Çekmeköy Derin Park Villaları Aralık'ta teslim!

Çekmeköy'de hayata geçirilen Derin Park Villaları'nın önümüzdeki Aralık ayında sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. Derin Park Villaları'nda 5 oda 1 salon villalar yer alıyor.

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Aziz Emlak Yatırım İnşaat Otomotiv Elektronik İmalat Pazarlama Anonim Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muharrem Sandıkçıoğlu ve Ceyda Battal ortaklığında kuruldu.

BİM ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düştü!

BİM’de 26 Eylül’den itibaren dev indirimli ürünler raflardaki yerini alacak. Bu kapsamda, ocak ve fırın temizleyici köpük 22,50 TL’ye, ahşap sandık 149,50 TL’ye, siyah çay 89,50 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sandıkçı Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Sandıkçı ve Yusuf Sandıkçı ortaklığında kuruldu.

A101’den koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü!

A101’'in başlattığı indirim kampanyasının yarın sona ereceğini duyurdu. Bu kapsamda, 27 Temmuz 2023’te koltuk takımı 6.990 TL’ye, Taç granit derin tencere 329 TL’ye, 40’lık mangal 139 TL’ye düştü. İşte A101 fiyat listesi 27 Temmuz...

Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

Milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde 190 bin 736 sandıkta binlerce lişi görev almıştı. Peki Sandık görevli ücretleri ödendi mi? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatacak?

2023 Sandık görevlileri dikkat! Sandık görevlisi ücretleri hesaplara yattı, hemen kontrol edin!

Sandık görevlileri seçimlerin geride kalmasının ardından "Sandık görevlisi ücretleri yattı mı, ne zaman yatacak?" sorguluyor. Peki, sandık görevlisi ücreti ne kadar, kaç TL? İşte, sandık görevlisi ödeme tarihleri…

Sandık görevlisi ücreti ne zaman yatacak? Sandık görevlisi ücreti nereden sorgulanıyor?

Sandık görevlileri, ücretlerinin ne zaman yatacağını hala sorguluyor. Bu konuda yeni bir gelişme yaşandı mı? İşte detaylar!

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Beko derin dondurucular 5.119 TL'den başlayan fiyatlarla! 13 Haziran 2023 fiyat listesi...

Yıllardır kaliteli ve yenilikçi beyaz eşyanın adresi olan Beko, farklı kapasitelere sahip çekmeceli (dikey) ve sandık tipi (yatay) derin dondurucularıyla her ihtiyaca cevap veriyor. Peki, Beko derin dondurucular kaç TL?  İşte detaylar...

Sandık tipi derin dondurucu Haberi

Sandık tipi derin dondurucu

Yazın satın almış olduğumuz gıdaları uygun ortamda saklayabilmemize ve bu gıdaları kışında tüketmemize olanak sağlayan derin dondurucular, Türk kadınlarının mutfaklarında olmazsa olmaz konumunda. Peki derin dondurucuların fiyatları ne kadar? İşte 19 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türk ailelerinin vazgeçilmez beyaz eşyalarından biri olan derin dondurucular, Türk kadınlarının mutfaklarında olmazsa olmazlarındandır. Geleneksel şekilde geniş aile sofraları kurmayı bir hayli kolaylaştıran derin dondurucular, yaz aylarında almış olduğumuz gıdaları uygun koşullarda muhafaza edere kışın da taze bir şekilde tüketmemize olanak sağlıyor. Peki derin dondurucu fiyatları ne kadar? En ucuz derin dondurucu hangisi? İşte tüm detaylar...

ALTUS AL 215 104 Sandık Tipi Derin Dondurucu

Fiyatı: 2.899 TL

ALTUS AL 608  6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

Fiyatı: 4.299 TL

Vestfrost VF 1220 6 Çekmeceli Dikey Derin Dondurucu

Fiyatı: 4.312 TL

Şenocak VF 6210 ...