17 / 05 / 2024

Şanlıurfa Akçakale eski hastane binası konuk evine dönüştürüldü

Şanlıurfa Akçakale eski hastane binası konuk evine dönüştürüldü

Şanlıurfa Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, geçen eylül ayında Akçakale Devlet Hastanesinin yeni binasında hizmet vermeye başlamasıyla eski hastane binası atıl duruma geldi.

Yastık altında 41 bin 250 TL'si olan ev sahibi olacak! Başvurular yarın sona eriyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan 125 adet konut için başvurular yarın sona eriyor. İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Akçakale kura sonuçları 08.08.2022 haberimizde yer alıyor. Projeden 41 bin 250 TL peşinat bedeliyle konut sahibi olunabiliyor. 

41 bin 250 TL'si olana son dakika ucuz konut müjdesi! Başvurular yarın başlıyor! Hemen 2+1 fiyatlarına bakın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan 125 adet konutu yarın itibariyle satışa çıkarıyor. İşte detaylar...

Yastık altında 2 bin lirası olana 2+1 ev müjdesi! Başvurular başlıyor! Son dakika fırsatını sakın kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için başvuru dönemini başlatıyor. İşte başvuru detayları..

Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi için düğmeye basıldı! 223 yeni dükkan geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihale tarihini açıkladı. İşte merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Merkez Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 2. Etap ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 4 Kasım 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale başvuruları 27 Ekim'de sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesi için son başvuru tarihi 27 Ekim olarak belirlendi.

Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm ihalesi 23 Kasım'da!

TOKİ, Şanlıurfa Eski Sanayi Kentsel Dönüşüm projesi ihalesini 23 Kasım 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021!

TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Şanlıurfa Akçakale kura sonucu 04.11.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021!

Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Akçakale TOKİ başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akçakale 2021 başvuruları başladı!

Toplu konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Akçakale projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Şanlıurfa Akçakale eski hastane binası konuk evine dönüştürüldü Haberi

Şanlıurfa Akçakale eski hastane binası konuk evine dönüştürüldü

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde eski hastane binası, Suriyelilere için konuk evine dönüştürüldü. Valilik ve Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği arasında imzalanan protokolle, eski hastane binası tadilattan geçirilerek ilçede yaşam mücadelesi veren yetim, dul, yatağa bağlı ve çadırda yaşayamayacak kadar hasta Suriyelilere konuk evi olarak hizmet vermeye başladı.

- Psikolojik destek de verilecek

Şu anda çoğu çocuk 300 Suriyelinin kaldığı konuk evinde, misafirlere sağlık hizmetinin yanı sıra psikolojik destek ve eğitim hizmetleri de verilecek.

Vali İzzettin Küçük, Suriyeli misafirlere her türlü türlü desteği sağlamaya çalıştıklarını kaydederek, "Şanlıurfa'ya gelen Suriyeli misafirlerimize ilk günden bu yana halkımızla birlikte her türlü desteği veriyoruz. Dilruba Evleri gibi iyi niyetli sivil toplum kuruluşlarımızın da çalışmalarında yanlarında olacağız" ifadelerini kullandı.


Gap...