03 / 05 / 2024

Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri adresi

Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri adresi

Uğur Çadırcı İnşaat tarafından hayata geçirilen Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 9 blok şeklinde yükselen prohe Şanlıurfa'da yükseliyor.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir’de 240 ay taksitle! 10 soruda TOKİ Viranşehir

TOKİ, 250 bin Sosyal Konut Projeleri bütününde Şanlıurfa’da da yeni projeleri hayata sokacak. Peki, TOKİ Şanlıurfa Viranşehir Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Şanlıurfa Hürriyet Mahallesi'ne gençlik merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, Hürriyet Mahallesi'nde inşa ettiği gençlik merkezini bitirme aşamasına getirdi.

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi'nin detayları belli oldu!

Şanlıurfa Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, Viranşehir'de hayata geçecek millet bahçesi projesinin detaylarını anlattı. Başkan Ekinci, 140 bin metrekare alan üzerine kurulacak olan devasa millet bahçesi projesi için ihale yapılacağını açıkladı. 

Şanlıurfa Viranşehir Millet Bahçesi 25 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Yenişehir Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 25 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Şanlıurfa'daki arazi kavgasında yaralanan kişi öldü!

Şanlıurfa Viranşehir'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle akraba iki aile arasında çıkan kavgada yaralanan 5 kişiden biri yaşamını yitirdi...

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 2 ölü, 6 yaralı!

Şanlıurfa Viranşehir'de arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri!

Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri haberimizde yer alıyor. İşte Şanlıurfa Viranşehir alt gelir TOKİ başvuru tarihleri ve TOKİ Viranşehir başvuru detayları...

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 alt gelir projesi için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona erecek.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuru tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutlar 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir 2020 projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri adresi Haberi

Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri adresi

Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri projesinde dairelerin tamamı 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 130 metrekare alandan oluşan projede lansmana özel indirimler uygulanıyor.


Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri projesinde çocuk oyun alanı, otopark, süs havuzu, yeşil alanlar, kamelyalar bulunuyor. 9 blok şeklinde yükselen proje Şanlıurfa'da yükseliyor. 



Şanlıurfa Ataşehir Prestij Evleri'nde fiyatlar 290 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre yükseliyor. Projedeki daireler 2017 Temmuz ayında teslim edilecek.


Adres:Atakent Mahallesi 6198 Sokak No:2/C Karaköprü/Şanlıurfa

Tel:90 (414) 313 63 63

Web: http://ugurcadirci.com.tr/

Tülay...