01 / 05 / 2024

Şanlıurfa Büyükşehir raylı sistem açıklaması

Şanlıurfa Büyükşehir raylı sistem açıklaması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Sözcü gazetesinde yer alan '455 Milyonluk İhale Skandalı' başlıklı haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İşte Şanlıurfa Büyükşehir'in verdiği o yanıt....

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Büyükşehir Belediyesi o ilçede beş arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan beş adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 2 Kasım 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediyeden büyük fırsat: 27 arsa satacak! Kaçırmayın!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Kızlar Mahallesi'nde yer alan 27 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 27 Temmuz ve 3 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacak.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi raylı sistem hatlarında çalışmalarını hızlandırdı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kentte inşası devam eden T2 hattında çalışmalarını hızlandırdı. Şehrin en önemli projelerinden biri olan T2 hattında test sürüşleri Mayıs 2022'de başlayacak.

Şanlıurfa'da 54.7 milyon TL'ye satılık 18 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Seyrantepe'de yer alan 18 adet arsayı 54 milyon 711 bin 142 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da Eyyübiye millet bahçesi için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği Eyyübiye Millet Bahçesi için 300'den fazla yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da 39.5 milyon TL'ye satılık 16 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 16 adet gayrimenkulü 39 milyon 479 bin 876 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da 98.2 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa'da yer alan 10 adet arsayı 98 milyon 176 bin 506 TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa Belediyesi'nden satılık 50 gayrimenkul!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından, Şanlıurfa ilinde yer alan 50 taşınmaz satışa sunuldu. Gayrimenkullerin satış ihalesi 2 Eylül ve 9 Eylül 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Şanlıurfa Büyükşehir raylı sistem açıklaması Haberi

Şanlıurfa Büyükşehir raylı sistem açıklaması

Sözcü gazetesinden Ali Ekber Göktürk, 'Şanlıurfa Belediyesi tarafından yapılacak olan 455 milyon liralık şehir içi raylı toplu ulaşım ihalesinde, danışmanlık firmasının hem fiyatı belirlediğini hem de tek firmayı ihaleye çağırdığını iddia etti.

Stara gazetesinde yer alan habere göre, Sözcü'nün iddialarına yazılı bir açıklamayla yanıt veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, haberin tamamen gerçekten uzak olduğunu, böyle bir ihalenin yapılmadığını ve söz konusu Sayıştay raporlarında da böyle bir ifadenin yer almadığını açıkladı.

GEREKLİ YASAL YOLLARA BAŞVURULACAK

Basın açıklamasında, '...Kaldı ki şehrimizde raylı sistem yoktur. Ayrıca ilimizde raylı sistem inşaatı da işletmesi de bulunmamaktadır.' ifadeleri yer alırken, Sözcü'nün yaptığı asılsız haber ile ilgili olarak gerekli yasal yollara başvurulacağı belirtildi.

İşte Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı o açıklama:

Bugünkü (4 Şubat Salı) Sözcü gazetesinde “455 Milyonluk İhale Skandalı” başlığıyla yayımlanan...