30 / 04 / 2024

Şanlıurfa çadır kent tesisi 2015

Şanlıurfa çadır kent tesisi 2015

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan 32 bin kişilik çadır kent adeta dev bir şehri anımsatıyor. Gündüz ve gece havadan görüntülenen çadır kent görenleri büyülüyor.

Şanlıurfa'da depremlerde ağır hasar gören 63 okulun yerine yenileri inşa edilecek!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Şanlıurfa'da yıkımı için karar verilen ağır hasarlı toplam 63 okulun yerine çelik konstrüksiyon yapılar inşa edilecek.

Deprem bölgesinde 345 çadır kent ve 305 konteyner kent kuruldu!

İçişleri Bakanlığı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde, 345 çadır kent ve 305 konteyner kentin kurulduğunu açıkladı.

Adıyaman ve Şanlıurfa'da sel felaketi: Caddeler göle döndü, ölü sayısı 5'e yükseldi!

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma yol açtığı Adıyaman ve Şanlıurfa'da şimdi de sel felaketi yaşanıyor. Caddelerin göle döndüğü sel felaketinde Şanlıurfa'da 4 kişi, Adıyaman'da 1 kişi hayatını kaybetti...

Deprem bölgelerinde 332 çadır kent ile 209 konteyner kent kurulumu yapıldı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen bölgelerde, 332 çadır kent ile 209 konteyner kentin kurulumu gerçekleştirildi. İşte ayrıntılar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Şanlıurfa'da riskli binalar ortadan kaldırılıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde riskli ve metruk binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

Şanlıurfa'da kira fiyatları arttı!

Şanlıurfa'da ev kiraları günden güne artıyor. Faizlerin yükselmesi ve pandemi nedeniyle kent emlak sektöründe en durgun günlerini yaşıyor.

Şanlıurfa'da bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi mecliste!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesinde hasta yakınları misafirhanesi olarak kurulacağı söylenen bir binanın belediyenin hizmet binasına dönüştürülmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da AVM'ler açıldı!

Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle geçici süre kapatılan alışveriş merkezleri (AVM), gerekli önlemleri alarak kapılarını açtı.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa çadır kent tesisi 2015 Haberi

Şanlıurfa çadır kent tesisi 2015

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yapılan 32 bin kişilik çadır kent adeta dev bir şehri anımsatıyor. Gündüz ve gece havadan görüntülenen çadır kent görenleri büyülüyor. Geçtiğimiz sene yapılan dev çadırkent Suruç'un 11 Nisan Mahallesinde bulunuyor. Şanlıurfa'nın birçok ilçesinden büyük olan çadır kentte başta Kobani'den gelen vatandaşlar olmak üzere, Suriye'den gelen mülteciler konaklıyor. Yapılan dev tesisin gece görüntüsü görenleri büyülüyor. Suruç ovasının havadan çekilen gece gündüz resimleri geçtiğimiz günlerde yayınlandı. 

Yayınlanan gece resimleri adeta dev bir tesisi andırırken gündüz çekilen resmi ise bir ilçeyi andırıyor. Çadır kentte elektrik trafoları ve su arıtma tesisleri de bulunuyor.  


Şanlıurfa...