15 / 05 / 2024

Şanlıurfa cami inşaatı

Şanlıurfa cami inşaatı

ŞANLIURFA Şanlıurfa'da üç ay içerisinde 50 cami inşaatına başlanırken. 5 yıl içerisinde 600 cami yapımı planlanıyor. Şanlıurfa'nın kent merkezinde 237 cami. ilçe ve köylerde ise bin 572 cami bulunuyor...

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anl Bay Yapı İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Anıl Bay tarafından kuruldu.

Erzurum'da cami inşaatı çöktü: 3 yaralı! 

Erzurum Oltu'da yapımı devam eden bir caminin inşaatında çökme yaşandı Çökme nedeniyle 3 kişi yaralandı.

Almanya'da Heilbronn Kent Meclisi cami inşaatı için imar değişikliğine onay vermedi!

Almanya'nın güneyinde yer alan Heilbronn Kent Meclisi, şehir merkezinde cami inşası için sunulan imar değişikliğine onay vermedi. 

Taksim Cami'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Taksim'de temeli 4 sene önce atılan ve ramazan ayı içerisinde ibadete açılması planlanan cami inşaatında sona yaklaşıldı...

Gaziosmanpaşa'da 4 caminin inşaatında son aşamaya gelindi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yapımı devam eden 4 cami inşaatında çalışmalar son aşamaya geldi. Camilerin Ramazan'da ibadete açılması bekleniyor.

Bodrum Ortakent'teki külliye inşaatına dernek ve STK'lardan tepki!

Bodrum'da tepkilere neden olan Gökova koyu manzaralı devasa külliye inşaatına ilişkin tartışmalar sürüyor. Deniz manzaralı külliye inşaatının yaklaşık 100 milyon TL'ye mal olması bekleniyordu. Projede değişiklik yapılarak külliye yerine cami inşaatı tabelası asıldığı görüldü.

Yalçın Arcak'tan Manisa Yunusemre'deki cami inşaatı için suç duyurusu!

CHP Manisa Yunusemre İlçe başkanlığı, Yunusemre Belediyesi’nin bahçesine yaptırılan Meydan Camii’nin inşaatında usulsüzlük yapıldığını ileri sürdü. CHP Yunusemre İlçe Başkanı Yalçın Arcak, suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

İBB'den Eyüpsultan'daki kültür tesisi ve cami inşaatına mühür!

Eyüpsultan Belediyesi, Göktürk Mahallesi’nde yeşil alan olarak bırakılan dere yatağındaki araziye tüm uyarılara rağmen kültür tesisi ve cami inşa ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yetkililerinin inşaatı mühürlemesine rağmen inşaat sürüyor. 

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa cami inşaatı Haberi

Şanlıurfa cami inşaatı

Şanlıurfa'da üç ay içerisinde 50 cami inşaatına başlanırken. 5 yıl içerisinde 600 cami yapımı planlanıyor. Şanlıurfa'nın kent merkezinde 237 cami. ilçe ve köylerde ise bin 572 cami bulunuyor. Gelişen ve büyüyen ŞarUurfa'da alışveriş merkezleri ve yüksek binaların sayılan ve nüfus hızia artarken. mevcut cami sayısı ihtiyaca ce/ap vermiyor. Suriye'deki iç savaş nedeniyle Türkiye'ye kaçan Suriyelilen'n de sığınması ile nüfusun daha da arttığını belirten il Müftüsü ihsan Açık. üç aydır 50 caminin inşaatına başlandığım fakat 5 yi içerisinde en az 600 cami yapınma daha ihtiyaç duydukları kaydetti. 


"Şanlıurfa, manevi hayatı çok canlı olmasına rağmen, kentin çok heh büyümesi sebebiyle cami yapım ha. kentteki diğer yapiaşma hızına yet işememiş. Biz hedef belirledik 5 yıl içerinde 600 cami yapdmasnı istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda...