03 / 05 / 2024

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırımları

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırımları

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kentteki ilçelerde başlattığı eşit hizmet atağını Ceylanpınar'da devam ediyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırıma doymuyor!

Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında revizyonları ile İlçeye yenilikçi çalışmalar başlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standartlarını yükseltiyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar büyükşehirle değişiyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından tüm ilçelerde olduğu gibi Ceylanpınar'da da yapılması planlanan prestij caddesi uygulaması çerçevesinde ilk asfalt dökümü bugün gerçekleşiyor.

Şanlıurfa Ceylanpınar'ın çehresi değişiyor!

Şanlıurfa kent merkezinin yanı sıra ilçeler ve kırsal bölgelerde halkın sorunlarına çözüm odaklı çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, Ceylanpınar'daki değişime öncülük ediyor.

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

TOKİ’den Şanlıurfa Ceylanpınar’da 130 tane ucuz konut fırsatı!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri açıklandığı ilk günden itibaren tüm Türkiye’nin gündeminde. TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar ilçesinde de projeye başlayacak. Peki TOKİ Şanlıurfa Ceylanpınar Sosyal Konut Projesi’nin detayları neler? İşte ayrıntılar…

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

Enaş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta Hasan Çınar, Murat Doğan, Cansel Nurat Aksoy, Mehmet Reha Pamir ve Kayahan Karadaş ortaklığında kuruldu.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a iki yeni millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa Ceylanpınar'da iki yeni millet bahçesi inşa edecek. Projelerin ihalesi 28 Mart tarihinde yapılacak.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar Millet Bahçesi ihalesini 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a millet bahçesi geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Ceylanpınar'da millet bahçesi inşa edecek. Projenin ihalesi 2 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Ceylanpınar'da metruk binalar yıkılıyor!

Şanlıurfa Ceylanpınar Belediyesi, ilçe genelinde tehlike arz eden 44 metruk yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Ceylanpınar'daki aileye 4 aylık kira desteği!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar'da kirasını ödeyemeyen aileye 4 aylık kira desteği ve kullanılamaz duruma gelen evlerinin onarımı için yardım yapılacağını belirtti.

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırımları Haberi

Şanlıurfa Ceylanpınar yatırımları


Yenilikçi ve ilkeli çalışmalar yürüten Büyükşehir Belediyesi, planlı bir çalışma ile Şanlıurfa'nın geleceğini inşa ediyor.


Ceylanpınar'da Prestij Caddesi, modern semt pazarı, spor sahası, yeşil alan çalışmaları ve alt yapı anlamında ilçede yenilikçi çalışmalar başlatan Büyükşehir Belediyesi, İlçenin yaşam standardını yükseltiyor. Bu kapsamda Ceylanpınarlı vatandaşların yıllardır beklediği hizmetleri birer birer hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, 7'den 70'e tüm vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor.


Prestij cadde çalışmaları kapsamında ilçenin alt yapısı sil baştan yenilenirken, İlçede yapımı devam eden modern semt pazarı ve spor sahası çalışmalarında da sona gelindi. İlçeyi modern bir kimliğe büründürmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, modern kültür merkezi ve ilçeler arası otogar projesini hayata geçirmek için kolları sıvadı.


Birbirini takip eden projelerin hayata geçirilmesiyle, Ceylanpınarlıların yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, İlçe girişine 20...