08 / 05 / 2024

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Şanlıurfa'da, grup esnaf ile mahalle sakini, 400 yataklı Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Eyyübiye Mahallesi'ne taşınacak olmasına tepki gösterdi.

Şanlıurfa'da esnaflar kiralarını ödeyemiyor!

Şanlıurfa’ya bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, kent esnafının kira ödemelerinde sıkıntı yaşadıklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

Batman Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bu yıl açılacak!

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Bölge Devlet Hastanesini birbirine bağlayacak tüp geçitin yapımı hızla devam ediyor. 300 yatak kapasiteli hastanenin yıl sonunda hizmete açılması planlanıyor.

Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi açıldı!

İstanbul'un tarihi hastane binası olan Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesinin restorasyonu tamamlandı. Hastane, İstanbul Valisinin katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

Şanlıurfa'da yıkım dehşeti!

Şanlıurfa’da gece saatlerinde bir apartmanın bahçe duvarı alt katta bulunan evin üzerine yıkıldı. Evin duvarının da yıkıldığı olayda 4 çocuk molozların altında kalmaktan son anda kurtuldu.

Murat Kurum, Şanlıurfa kentsel dönüşüm alanını inceledi!

Şanlıurfa'da kentsel dönüşüm alanında incelemelerde bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, kenti ilgilendiren birçok önemli karar aldıklarını söyledi...

TURSAB Şanlıurfa'da otel yapımına başladı!

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TURSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, Şanlıurfa Göbeklitepe’de yeni bir otel yapımına başladıklarını açıkladı. Bağlıkaya, "2019'da 1 milyona yakın turist bekliyoruz'' diye konuştu.

Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi 2019'da açılacak!

Batman Bölge Devlet Hastanesi'nin hemen yanında inşa edilen Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin inşaatı hızla devam ediyor. Hastanenin 2019'un ilk aylarında açılması planlanıyor.

Suriyeli iş adamları Şanlıurfa'da 20 fabrika kuracak!

İç savaş nedeniyle ülkelerinden ayrılıp Türkiye'ye sığınan Suriyeliler ülkemizde yaptıkları yatırımlarla birçok kişiye istihdam sağlıyor. Suriyeli iş adamları en çok İstanbul, Gaziantep, Mersin, Bursa ve Şanlıurfa'ya yatırım yapıyor.

Şanlıurfa Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaatı tam gaz!

Yaptığı sosyal faaliyetlerle öne çıkan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Karaköprü'de 'Çocuk Oyun Dünyası'nın inşaat çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi Haberi

Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi

Şanlıurfa'da, Atatürk Mahallesi'nde bir grup esnaf ile mahalle sakini, Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin Eyyübiye Mahallesi'ne taşınacak olmasına tepki gösterdi.


Atatürk Mahallesi’nde bulunan 400 yataklı Şanlıurfa Çocuk Hastalıkları Hastanesi önünde toplanan bir grup vatandaş, günde 2 bin civarında çocuğunun tedavi edildiği hastanenin taşınmasına tepki gösterdi. Eczacı Sinan Satış, “Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin 400, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi'nin de 200 yatak kapasiteye sahip hastanelerdir. Bu hastanelerin taşınması durumunda 360 bin nüfusa sahip, Şanlıurfa'nın kalbi sayılan Haliliye ilçesinde hastane kalmayacaktır. Bizim istediğimiz buradaki soruna duyarlılık gösterip mevcut hastanelerin kapasitelerinin korunarak Eyyübiye ilçesindeki hastanenin ise genel bir hastane olarak halkın hizmetine sunulmasıdır” diye...