28 / 04 / 2024

Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde satılık gayrimenkul

Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde satılık gayrimenkul

Şanlıurfa İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhale 20 Ocak 2014 tarihinde saat 14:00 'de gerçekleştirilecek...

Şanlıurfa'da KDV'den muaf, 8 taksitle 5 arsa satılıyor! 676 bin TL'den başlayan fiyatlarla imarlı arsa alabilirsiniz!

Şanlıurfa Milli Emlak Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Haliliye ilçesi, Gülveren Mahallesinde yer alan 5 adet imarlı arsayı KDV'den muaf, 8 taksit imkanıyla satıyor. Şanlıurfa'daki arsalar için ihale ne zaman yapılacak? 

Şanlıurfa Gençlik Merkezi yıkıldı!

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler mahallesinde bulunan Şanlıurfa Gençlik Merkezi'nin yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan gençlik merkezinin yerine yenisi yapılacak. 

Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası imar planı değişikliğine 'dur' dedi!

Şehir Plancıları Odası Şanlıurfa İl Temsilciliği, Mehmetçik Mahallesinde'nde bulunan donatı alanlarının konut alanına çevrilmesi konusunda açılan davanın Danıştay kararı ile kazanıldığını duyurdu.

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Şanlıurfa Haliliye'deki briketçiler yeni yerlerine taşınıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesi Süleymaniye Mahallesinde yıllardır kanayan yara olan biriketçilerin Evren Sanayi Sitesi’nde yaptırılan yeni yerlerine taşınmasını hızlandırıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

TOKİ Şanlıurfa'da zemin etüt raporu hazırlatacak! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 10:30'da yapılacak.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Şanlıurfa’daki harabeler yıkılarak yeşil alana dönüştü!

Şanlıurfa’da Haliliye Belediyesi Atatürk Mahallesinde bulunan 2 yapıyı yeşil alana dönüştürmek için yıkımını gerçekleştirdi.

TOKİ Şanlıurfa'daki 2 bin konut için zemin etüt raporu hazırlatacak!

Şanlıurfa İli Akçakale İlçesi Atatürk Mahallesi ve Diyarbakır İli Yenişehir İlçesi Üçkuyu Mahallesinde Yapılacak 2000 Konutluk Toplu Konut Projesi için Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi 11 Şubat 2020 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Eyyübiye'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş’un talimatlarıyla kaçak yapılar için mücadelesine devam eden Eyyübiye Belediyesi, Muradiye Mahallesinde bulunan kaçak yapılar için, yıkım kararı aldı.

Şanlıurfa Eyyübiye'ye kentsel dönüşüm müjdesi!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Karakoyunlu mahallesinde vatandaşlara, kentsel dönüşüm müjdesi verdi.

Şanlıurfa Viranşehir'de 6.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Şanlıurfa İli, Viranşehir İlçesi, Karakuzu mahallesinde yer alan gayrimenkul 6 milyon 977 bin 124 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkul için birinci satış günü 30 Ocak 2019 olarak belirlendi. 

Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde satılık gayrimenkul Haberi

Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde satılık gayrimenkul


Şanlıurfa Cumhuriyet mahallesinde yer alan gayrimenkulü muhammen bedeli 1 milyon 546 bin lira, geçici teminat bedeli ise 46 bin 3286 lira olarak belirlendi. İhale 20 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilecek...




İlanı detaylı görüntülemek için