02 / 05 / 2024

Şanlıurfa Ertuğrul Gazi satılık arsa

Şanlıurfa Ertuğrul Gazi satılık arsa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Şanlıurfa'da 40 milyon TL'ye satılık 29 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi ve Seyrantepe Mahallesi'ndeki 29 arsayı ihale ile satıyor...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 37.6 milyon TL'ye satılık 27 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'ndeki 27 arsayı satıyor. İhale 20, 27 Eylül'de yapılacak...

Şanlıurfa Büyükşehir'den 64.7 milyon TL'ye satılık 14 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ertuğrulgazi Mahallesi'ndeki arsasını ihale ile satıyor. İhale 8 Şubat'ta gerçekleşecek..

Şanlıurfa'da satılık 2 arsa 38,5 milyon TL'ye!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan arsaları satışa sunuyor. Arsaların toplam muhammen bedeli 38 milyon 545 bin 440 TL olarak açıklandı. 

Şanlıurfa Belediyesi'nden 38.5 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı Şanlıurfa İli Yenişehir ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 2 adet arsayı toplamda 38 milyon 545 bin 440 TL bedel ile satışa çıkardı.

Şanlıurfa'da satılık 40 arsa 117,9 milyon TL'ye!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Seyrantepe ve Ertuğrulgazi Mahalleleri'nde yer alan 40 arsayı satışa sunuyor. İhaleleri 21 ve 28 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak arsaların toplam muhammen bedeli 117 milyon 956 bin 215 TL.

Ertuğrul Gazi Türbesi yeniden restore edilecek!

Osmanlı’nın kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi’nin Söğüt’teki türbesi dökülüyor. 1 yılda iki defa restore edilen tarihi türbe drenaj sistemindeki hatadan dolayı alttan nem alıyor. Duvarlar şişmeye başladı.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Kütahya Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 12 derslikli TİP projesi olan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni hizmet binası, törenle eğitim-öğretime açıldı.

Şanlıurfa'da iki büyük müze kuruluyor!

Şanlıurfa Haleplibahçe'de yapılması kararlaştırılan müzelerin temelinin bu ay içerisinde Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik tarafından atılması bekleniyor

Ertuğrul Günay şžanlıurfa'ya müze sözü verdi!

  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, 'Bugün  Gaziantep 'teki Mozaik müzesini herkes büyük bir hayranlıkla izliyor. Ama iddia  ediyorum ki ondan çok daha iddialı yeni bir müze şžanlıurfa 'da olacak' dedi

Efes Antik Kenti Kanal Projesi için Ertuğrul Günay'a çağrı"

Efes Antik Kenti Kanal Projesi ile ilgili bir yazı kaleme alan Eski Anıtlar ve Müzeler Genel Müdürü Kenan Yurttagül, Efes antik kenti ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'a bir çağrı yaptı

Şanlıurfa Ertuğrul Gazi satılık arsa Haberi

Şanlıurfa Ertuğrul Gazi satılık arsa

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Ertuğrul Gazi Mahallesi ile Seyrantepe Mahallesi'nde yer alan 27 arsa ihale ile satışa sunuluyor. Toplam muhammen bedeli 37 milyon 671 bin 176,80 lira olarak belirlenen gayrimenkullerin satış ihalesi 20, 27 Eylül'de gerçekleşecek.


TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

1 - Aşağıda tapu kaydı, mevcut durumu, muhammen bedeli, geçici teminatı belirtilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine ait, taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesine göre Kapalı Teklif Usulü ve 45.maddesine göre Açık Teklif Usulü ile satılacaktır.

2 - İhale Atatürk Mahallesi Büyükşehir Belediye Binası Encümen Toplantı Salonunda 20/09/2018 Perşembe ve 27/09/2018 Perşembe günü Belediye Encümenince yapılacaktır.

3 - Taşınmaz Mal Satış Şartnamesi Kanberiye Mahallesi Büyükşehir Belediye Ek Hizmet Binası, Emlak İstimlâk Daire Başkanlığında görülebilir ve 250 TL karşılığında aynı...