04 / 05 / 2024

Şanlıurfa Haliliye muhtarlık binası

Şanlıurfa Haliliye muhtarlık binası

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde muhtar evleri proje çalışmaları devam ediyor. Proje kapsamında muhtar evi olmayan mahalle kalmayacak.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nden arsa fırsatı! O ilçede 5 adet arsa satıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükalanlı'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihaleler 21 Temmuz 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Arsa almak isteyenlere müjde! Şanlıurfa Haliliye'de 3 taksitle satılık 4 arsa! 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Şanlıurfa ili, Karaköprü ilçesi, Karaköprü Mahallesi'nde yer alan 4 arsayı 3 taksitle satıyor. Arsaların fiyatları 3 milyon 501 bin TL'den başlıyor...

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa'da kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye ilçesinde kat karşılığı bina inşaat işi ihale edecek. İhale 18 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şanlıurfa Haliliye Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde inşası devam eden Haliliye Millet Bahçesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, ilçeye kazandırılan 118 dönümlük Millet Bahçesi alanında inceleme gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'de 12.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Şanlıurfa 1. Satış Memurluğu Şanlıurfa Haliliye'de yer alan arsayı 12 milyon 513 bin 879 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini satışa sunuyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Şanlıurfa Haliliye'de 54 daire ve 32 iş yerini açık artırma usulüyle satışa sunuyor...

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den 6 yeni fabrika atağı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, yatırımcıları şehre çekmek için kolları sıvadı. 6 fabrikanın kurulması için gerçekleştirdiği projeyle 4 bin 500 kişinin istihdam edilmesini planlıyor.

Şanlıurfa Haliliye'de metruk yapılar tek tek yıkılıyor!

Şanlıurfa Haliliye'nin Bahçelievler mahallesinde bulunan metruk yapılar tek tek yıkılıyor. Yıkılan binaların yerine yeni binalar inşa ediliyor.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa Haliliye muhtarlık binası Haberi

Şanlıurfa Haliliye muhtarlık binası

Şanlıufa'nın Haliliye ilçesinde ihtiyaç duyulan tesislerin yapım çalışmaları devam ediyor. Haliliye Belediyesi tarafından muhtar evi olmayan mahallelere, muhtar evleri yapılıyor.

Milliyet'te yer alan habere göre, Süleymaniye Mahalle Muhtarlığı'nın yapımı tamamlandı. Yapımı tamamlanan muhtarlık evi Belediye Başkanı Demirkol belediye meclis üyeleri, Türkiye Mahalle Muhtarları Derneği Şanlıurfa Şube Başkanı ve Ertuğrul Gazi Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz, Süleymaniye Mahalle Muhtarı Salih Dağ, mahalle muhtarları ve vatandaşların katılım gösterdiği törenle hizmete açıldı.

Açılış töreninde konuşan Demirkol, “Halkımızın devletle karşılaştığı ilk resmi kurumlar, muhtarlıklarımızdır. Eğer muhtarlarımızın hizmet ederken fiziksel olarak ne kadar iyi mekanlarda hizmet ederlerse, halkımız o hizmetleri daha seri alacaktır. Halkımız o hizmetlerden daha sonrasında yine faydalanacaktır. Muhtarlarımıza geçmiş dönemde bilgisayarlar dağıttık ve muhtarlarımız o bilgisayarlarla halkımıza hizmet ediyor. Muhtarlar, bulundukları mahallede devletin,...