02 / 05 / 2024

şanlıurfa kamulaştırma çalışmaları

şanlıurfa kamulaştırma çalışmaları

Kentteki kamulaştırma çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde bulunan Kızılkoyun Mağaralarını gün yüzüne çıkarmak için 35 binayı yıkıyor.

Şanlıurfa Kale Eteği projesi için 276 ev kamulaştırıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen “Urfa Kale Eteği Kaya Mezarları Restorasyon ve Çevre Düzenlemesi Projesi”nde sona gelindi.

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli demir yolu için acil kamulaştırma kararı alındı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir-Osmaneli Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin tamamlanması için Bursa, Bilecik ve Balıkesir'in bazı ilçelerinde acil kamulaştırma yapılması kararı alındı.

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı!

Türkiye Müteahhitler Birliği'nden iş makinelerini enkaz kaldırma çalışmalarına yönlendirme çağrısı geldi. İşte ayrıntılar ve o açıklama...

Kocaeli'de 1500 konut için kamulaştırma kararı alındı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tavşancıl’da inşa edilecek 1500 konut için kamulaştırma çalışmalarının başladığını açıkladı. 

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kayseri'de kamulaştırma çalışmaları tamamlanan binalar yıkıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada Erenköy Mahallesi sınırları içerisindeki enkaz kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yapıların yıkımının yapıldığını belirtti.

Şanlıurfa için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Karaköprü ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa İli, Eyyübiye İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31205 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

8 il için acele kamulaştırma kararı!

Batman, Diyarbakır, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Hatay illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Çorum Belediyesi kamulaştırılan binaları tek tek yıkıyor!

Çorum Belediyesi, yeni açılacak yollarda kamulaştırma çalışmaları yapılan eski binalarda yıkım çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, kamulaştırması tamamlanan yerde yıkım çalışmasını tamamladı.

Şanlıurfa Eyyübiye için acele kamulaştırma kararı!

Şanlıurfa ili Eyyübiye ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Şanlıurfa Kızılkoyun'da kamulaştırma tamam!

Şanlıurfa'da Kızılkoyun Mağarları'nın gün yüzüne çıkarılması amacıyla bölgede hayata geçirilen yıkım çalışmalarında sona gelindi. Bölgede kamulaştırma çalışmaları tamamlandı.

şanlıurfa kamulaştırma çalışmaları Haberi

şanlıurfa kamulaştırma çalışmaları

Şanlıurfa’yı turizm cazibe merkezi haline getirmek amacıyla çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Kale Eteği’nden sonra Kızılkoyun Mağaralarında kamulaştırma çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, görüntü kirliliğinin önüne geçebilmek amacıyla Haleplibahçe havzasında yer alan Kızılkoyun mağaralarının 3. etap uygulaması çerçevesinde 35 yapının yıkım çalışmaları itfaiye ekiplerinin de desteği ile sürüyor.

Mahalle sakinleri çalışmalardan dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine teşekkür ederken, Kale Eteği bölgesindeki çalışmalara eşlenik olarak Kızılkoyunda da yapıların yıkılarak bölgenin turizme kazandırılmasından dolayı da son derece memnuniyet duyduklarını dile...