13 / 05 / 2024

şanlıurfa osb yatırımları

şanlıurfa osb yatırımları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, şehrin geleceğin en önemli sanayi kentlerinden birisi olacağını ifade ederek, "Şanlıurfa'da en az 7-8 organize sanayi bölgesine ihtiyaç var" dedi....

Kamu yatırımlarında deprem enflasyonuna göre fiyat revizesi talebi...

Yüksek enflasyona bağlı olarak görülen maliyetlerdeki yükselişler Şanlıurfa’da kamu yatırımlarında faaliyet yapan inşaat şirketlerini olumsuz yönde etkiliyor. Gerçek piyasa koşullarına göre yeni fiyatların güncellenmesi de beklentiler arasında. İşte haberin ayrıntıları...

Dedeman Holding 2022'de otel yatırımlarını artıracak!

Adıyaman, Şanlıurfa ve Gaziantep'te kültür turizmi için yatırımlar yapılan Dedeman Holding 2022'de de çalışmalarına devam edecek.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

Şanlıurfa Büyükşehir 2020 yatırımları için düğmeye bastı!

Yeni projeler hayata geçirmeyi sürdüren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 2020 yatırımları için düğmeye bastı.

Şanlıurfa Çinli yatırımcılar için hazır!

2007'de Şanlıurfa Milletvekili seçilen A.Emin Önen, Şanlıurfa'yı Çinli yatırımcılara tanıtıyor. Bölgenin yatırım potansiyelleri Çince kitapçıkları haline getirilerek, öneriler yapıldı. 

İbrahim Tatlıses'ten Şanlıurfa'ya yatırım çağrısı!

Şanlıurfa'yı ziyaret eden İbrahim Tatlıses burada iş insanlarına çağrıda bulundu. Tatlıses, "Karlı bir yatırım yapmak isteyen tüm iş insanlarını Şanlıurfa'ya davet ediyorum" diye konuştu.

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Şanlıurfa spor yatırımlarına doydu!

Türkiye'nin en genç kentleri arasında yer alan Şanlıurfa, son 4 yılda tarihinin en büyük yatırımları ile tanıştı. 

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

Suriyeli işadamlarından Şanlıurfa'ya 40 milyon dolarlık yatırım!

Suriyeli işadamları, Şanlıurfa´da yatırım atağına geçti. Bölgede 40 milyon dolara 'Silver Nano Particles' teknolojisiyle organik gübre üretim tesisi kuruldu.

Yatırımcılar OSB'lerde yatırım için sıraya girdi!

298 OSB'nin bulunduğu ülkemizde yatırımcılar, OSB yatırımlarına yönelmiş durumda. 2023'te OSB sayısının 350'ye çıkarılması hedefleniyor. Bu durum, 1 milyon kişiye daha iş imkanı sağlayacak.

Şanlıurfa, dev holdinglerin yatırım radarına girdi!

Şanlıurfa, ‘Cazibe Merkezleri Programı' kapsamında 1 ay içinde 110 yatırım başvuru aldı. Zorlu Holding, Esas Holding, Emine Sabancı Kamışlı ve Nobel İlaç'ın arasında bulunduğu dev holdingler Şanlıurfa'da yatırıma hazırlanıyor.

şanlıurfa osb yatırımları Haberi

şanlıurfa osb yatırımları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yatırımcıları bölgenin yıldızı olarak tanımladığı Şanlıurfa'ya davet etti. Bakan Çelik, şehrin geleceğin en önemli sanayi kentlerinden birisi olacağını ifade ederek, "Şanlıurfa'da en az 7-8 organize sanayi bölgesine ihtiyaç var" dedi.


Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, seçim bölgesi Şanlıurfa'da temaslarını sürdürüyor. Bakan Çelik, öğle saatlerinde Şanlıurfa-Gaziantep karayolunun 20'nci kilometresinde yapımı tamamlanan organize sanayi bölgesi köprülü kavşağında incelemelerde bulundu. Vali Celalettin Güvenç ve AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Mahmut Kaçar ile birlikte incelemelerde bulunan Bakan Faruk Çelik, ikinci organize sanayi bölgesinin altyapı çalışmalarının 26 Kasım'da yapılacak ihale ile hızlandırılacağını söyledi. Bakanı Faruk Çelik, bir yılda organize sanayi bölgesine köprülü kavşak ile birlikte 53 milyon liralık yatırım yapıldığını ifade etti.


Hükümetleri döneminde söz...