22 / 05 / 2024

şanlıurfa Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi

şanlıurfa Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

Şanlıurfa'da yıkım çalışmaları tam gaz!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kenti daha güzel bir görünüme kavuşturmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, devam eden çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Şanlıurfa Büyükşehir'den güzel evim projesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 'Güzel Evim' projesi kapsamında maddi durumu iyi olmayan dul, yetim ailelerin evlerinde bakım onarım çalışması devem ediyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisi meclis gündeminde!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi nezdindeki asfalt tesisinin kapatıldığı ve bu hizmetin özel bir şirketten alındığı iddiasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru!

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir altgelir grubu başvuru işlemleri 18 Temmuz'da başlayacak. Projede 112 konut altgelire özel satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa'daki 3 hidroelektrik santralinin özelleştirmesine 23 başvurdu!

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santrallerinin özelleştirme ihalesinin önyeterlilik ve teklifi için, 23 firma başvuruda bulundu. İşte santraller ve taşınmazlarına önyeterlilik teklifi için başvuran katılımcılar..

Şanlıurfa Halfeti Ulu Camii özel tekniklerle restore edilecek!

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde Birecik Baraj Gölü nedeniyle bir kısmı su altında kalan tarihi Ulu Cami, özel tekniklerle yapılacak restorasyonla tabanından yükseltilerek ibadete ve turizme açılacak.

TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün başladı!

Konut tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı proje 100 adet daire alt gelir grubuna özel satışa çıkarılıyor. Projede daireler 80 bin 139 TL'den başlıyor. TOKİ Şanlıurfa Viranşehir alt gelir başvuruları bugün başladı.

Akabe TOKİ Şanlıurfa kura sonuçları!

Akabe TOKİ Şanlıurfa kura sonuçları henüz açıklanmadı. 2 oda 1 salon dairelerin emeklilere özel olarak satışa çıkarıldığı projede fiyatlar 88 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

Emekliye özel satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları 75 metrekare büyüklükte 2+1 olarak dizayn edildi. Peki 2016 TOKİ Şanlıurfa Akabe kura çekimi ne zaman?

TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri kura 2016!

Emeklilere özel olarak satışa çıkarılan TOKİ Şanlıurfa Akabe Konutları 75 metrekare büyüklükte tasarlandı. İşte TOKİ Şanlıurfa Akabe Emekli Evleri kura 2016 detayları...

TOKİ Emekli Şanlıurfa Akabe kura çekilişi 2016!

Şanlıurfa Akabe TOKİ Konutları başvuruları tamamlandı. Projede 304 adet daire emeklilere özel olarak satışa sunuluyor. İşte TOKİ Emekli Şanlıurfa Akabe kura çekilişi 2016 detayları...

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel 293 TL taksitle!

TOKİ Şanlıurfa Akabe'de emekliye özel 293 TL taksitle ödeme yapılabiliyor. Kura çekilişi 9 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek olan projede 500 TL başvuru bedeli kabul ediliyor.

Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer HES özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim AŞ'ye (EÜAŞ) ait Şanlıurfa, Tortum, Adıgüzel ve Kemer hidroelektrik santralleri özelleştirilecek. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) ilanı Resmi Gazete'de yer aldı. İşte ihalelerin ayrıntıları...

şanlıurfa Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Haberi

şanlıurfa Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi

Güneydoğu Bölgesi’nin en büyük teknik meslek lisesi olarak, çağın gereklerine uygun eğitimin yanı sıra sanayinin nitelikli eleman ihtiyacı talebine yanıt verecek 2 bin 420 öğrenci kapasiteli Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi’nde açıldı.

“Zor Bizimle Kolaydır” sloganıyla 1988 yılında çıktığı yolda, geride bıraktığı mezun ordusuna yeni neferler katma hedefine doğru emin adımlarla yürüyen Erkan Eğitim Kurumları’nın en önemli eğitim yatırımlarından olan Şanlıurfa Özel Erkan Teknik Meslek Lisesi, yeni açılmasına rağmen 1200 kayıt rakamına ulaştı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük de bölgenin en büyük teknik meslek lisesi olan Özel Erkan Teknik Meslek Lisesini ziyaret etti. Küçük’ün ziyaretine Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa OSB Müteşebbis Heyet Üyeleri Mithat Arhan ve İbrahim İletmiş de katıldı.

Okul girişinde Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı...