17 / 05 / 2024

şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı

şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Akçakale-Sırrın Köprülü kavşağının yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Ankara'da köprülü kavşak projesinin iptali bir can aldı! Yaya geçidinin olmadığı bölgede kaza...

Ankara çevre yolunda planlanan köprülü kavşak ve yaya geçidi projesinin iptal edildiği bölgede, yolun karşısına geçmeye çalışan Gamze Gürel hayatını kaybetmişti. 6 günün ardından bulunan eşya duygusal anlar yaşattı...

Sıfırdan en tepeye yükselen Andrew Carnegie başarılı olmanın 7 sırrını verdi!

Fakir bir ailenin çocuğu olan ve daha sonrasında adım adım zirveye tırmanan Andrew Carnegie, başarılı olmanın 7 sırrını paylaştı. İşte Andrew Carnegie'den başarının 7 sırrı...

Kuzeybatı Çevre Yolu ve Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri TBMM'de!

Şanlıurfa'da yapılan Kuzeybatı Çevre Yolu Projesi ile Çevik Kuvvet Köprülü Kavşağı projelerinin akıbetleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydınlık, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şanlıurfa Sakıbın Köşkü restore ediliyor!

Şanlıurfa'nın kültürel değerlerinden olan Sakıbın Köşkü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin restorasyon çalışmalarıyla yenilenecek. 

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Köprülü Kanyon Milli Parkı'nın sınırları değişti. Köprülü Kanyon Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31050 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Anayasa Mahkemesi evin yanındaki köprülü kavşak nedeniyle hak ihlali kararı verdi!

Anayasa Mahkemesi, Trabzon'da evinin bitişiğine inşa edilen köprülü kavşak dolayısıyla taşınmazı değer kaybeden başvurucunun mülkiyet hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

Adana Köprülü Mahallesi'nin dönüşüm planına onay!

Adana'nın Yüreğir ilçesine bağlı Köprülü Mahallesi'nin 1/25000, 1/5000 ve 1/1000 imar planları onaylandı. Bölgede dönüşüm planında sona gelindi. 

İzmit Sanayi Sitesi'ndeki köprülü kavşak inşaatı durdu!

Yeni Gölcük Yolu İzmit Sanayi Sitesi kısmında inşa edilen köprülü kavşak projesinde çalışmalar durduruldu. Yüklenici firmanın ödenek sıkıntısı yaşadığı iddia edildi.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

Aşiyan Köprülü Kavşağı yükseliyor!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in vizyon projeleri arasında yer alan Aşiyan Köprülü Kavşağı'nın inşaatı son sürat ilerliyor.

Şanlıurfa'ya üç katlı köprülü kavşak!

7 köprülü kavşak hayata geçirecek olan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Karaköprü İlçesi Kolsuzoğlu Bulvarı’na keşisen alandaki yeni kavşak için çalışmalara başladı.

Gaziantep Yeni Köprülü Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Gaziantep'te hayata geçirilecek olan yeni köprülü kavşağın inşaatı başladı. Projenin 8 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi!

İlk defa bir kadın gayrimenkul danışmanı olarak Dünya Birinciliği Ödülü’nü alan Evrim Kırmızıtaş Başaran sektörde başarının sırrını verdi.

şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı Haberi

şanlıurfa Sırrın Köprülü Kavşağı


Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Şanlıurfa'da yapılacak olan katlı köprülü kavşaklardan ilki olan Akçakale- Sırrın Köprülü Kavşağı kentin trafik akışını önemli ölçüde rahatlatacak. Kavşaklarla birlikte Şanlıurfa'dan çevre illere ve ilçelere gitmek isteyen araçların zaman kaybetmeden şehir merkezinden geçmeleri sağlanacak.


Sürdürülen çalışmaları ve geçici yol düzenlemelerini yerinde inceleyen Başkan Nihat Çiftçi,  yüklenici firma yetkilileriyle görüştü. 


Çalışmaların son sürat ilerlediğine dikkat çeken Başkan Nihat Çiftçi, “Şanlıurfa’nın trafik sorunun ortadan kaldırmak için Karayolları Genel Müdürlüğü ile ortaklaşa bir şekilde çalışıyoruz. Hamdolsun, çevre yollarının planlamasına yönelik vizyonel bir yaklaşım sergiliyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak kent merkezinde 2 adet köprülü kavşağın yapımı da son sürat ilerliyor. Bugün Karayolları Genel Müdürlüğümüz tarafından yapımı devam eden Köprülü kavşağımızı inceledik. Yüklenici firma yetkilimiz tarafından köprülüler son aşamaya geldi” şeklinde konuştu. 


Öte yandan...