23 / 05 / 2024

Şanlıurfa Siverek atıl yapılar

Şanlıurfa Siverek atıl yapılar

Siverek Belediyesi, kırsal mahallelerde diğer kamu kurumlarına ait ve atıl durumda olan binaları yeniden değerlendirerek, ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ne dönüştürüyor.

Şanlıurfa'da satılık 53 arsa! 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Eyyübiye Belediyesi, Şanlıurfa ilinde yer alan 53 adet arsayı 48 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Şanlıurfa Şehir Hastanesi'nin inşaatında son durum ne?

Şanlıurfa'ya önümüzdeki yıl yeni şehir hastanesi yapılıyor. Şanlıurfa İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm,  yaptığı açıklamada, şehir hastanesi ile Şanlıurfa'daki sağlık hizmetinin kalite ve konforunun artacağını belirtti. 

Şanlıurfa Siverek'te muhtarlardan kentsel dönüşüm tepkisi!

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Selim Pınar Mahallesi Muhtarı Mustafa Başak, mahallelerinde görev alan muhtarlar kentsel dönüşüm başlamadığı için mağdur olduklarını dile getirdi. 

Şanlıurfa Haliliye'de Belediyesi'nden emlak vergi ödemelerine kolaylık!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi 2021 senesi emlak vergisi için ilk taksit ödemelerinin online olarak yapılabileceğini açıkladı.

Şanlıurfa’da arsa kavgası: 3 ölü!

Şanlıurfa Siverek Taşlı Mahallesi’nde 2 aile arasında yaşanan arazi kavgasında 3 kişi yaşamını yitirdi.

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi 78 metruk binayı yıktı!

Şanlıurfa'ya bağlı Haliliye Belediyesi, mahallelerde tehlike yaratan metruk yapıların yıkımına devam ediyor. Belediye 2020 yılında 78 yapının yıkımını gerçekleştirdi. 

Şanlıurfa'da arazi kavgası: 1 ölü! 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine bağlı Dağbaşı Mahallesi'nde çıkan arazi kavgasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Haliliye'ye 2 yeni millet bahçesi! İhalesi bugün!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'ya yeni millet bahçeleri müjdesi!

Şanlıurfa İli, Haliliye İlçesi, Süleymaniye Ve Devteşti Mahalleleri Millet Bahçesi İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (e-ihale) ihalesi 5 Kasım 2020 tarihinde saat14:00'te yapılacak.

Şanlıurfa'da inşaat işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 7 yaralı!

Şanlıurfa Siverek'te inşaat işçilerini taşıyan kamyonet şarampole devrildi, yaşanan kazada 7 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da eski havalimanının yerine iki yeni merkez yapılıyor!

Şanlıurfa'da 13 yıl atıl durumda duran eski havaalanının yerine alkol ve çeşitli madde bağımlılıklarının tedavi edileceği iki farklı merkez inşa edildi...

TOKİ Şanlıurfa 292 konut ihalesi 6 Mayıs'ta!

Şanlıurfa İli Merkez İlçesi Yeşildirek Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 292 Adet Konut ve 26 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ihalesi 6 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

Şanlıurfa Halfeti'de 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Halfeti İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa İli, Halfeti İlçesi, Özmüş Mahallesi 656 parselde yer alan gayrimenkulü 7 milyon 183 bin 325 TL'ye icradan satıyor...

Şanlıurfa Siverek atıl yapılar Haberi

Şanlıurfa Siverek atıl yapılar

Siverek Belediyesi, kırsal mahallelerde diğer kamu kurumlarına ait ve atıl durumda olan binaları yeniden değerlendirerek, ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ne dönüştürüyor.


Kırsal mahallelerde daha önce okul, sağlık ocağı ve güvenlik güçlerinin kullandığı binalar, yeni binaların yapılmasının ardından atıl durumda kaldı. 


Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla kurumlarla yapılan görüşmeler sonucu binalar, Kırsal Hizmetler Müdürlüğünce ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ olarak yapılmaya başlandı. 5 farklı mahallede ‘Çok Amaçlı Hizmet Evi’ için başlatılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Kırsal Hizmetler Müdürü Selahattin Özdoğan’dan bilgi aldı. Atıl durumda kalan yapıların yeniden değerlendirildiğini belirten Öncül, “Şuan 5 farklı kırsal mahallemizde bu yönde çalışma başlattık. Bu kırsal mahallelerimizde yapı olarak yetersiz kalan binaların yerine daha büyük ve geniş binalar inşa edilince haliyle mevcut binalar atıl...