02 / 05 / 2024

şanlıurfa su sorunu

şanlıurfa su sorunu

Siverek'in Gögercin kırsal mahallesi sakinlerinin 80 yıllık su sorunu tarih oldu. Büyükşehir Belediyesi'nin fizibilite çalışmaları başlattığı kırsal mahallede vatandaşlar nihayet içme suyuna kavuştu.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye İlçesi Eyüpnebi mahallesinde yaşayan vatandaşların 40 yıllık tapu sorununu çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa'daki 800 yıllık Döşeme Camii yeniden açılıyor!

Şanlıurfa'nın simgesi haline gelen Balıklıgöl Yerleşkesi'nde yer alan, zeminindeki kayma ve su sızıntısı sonucunda 5 yıl boyunca kapalı halde bulunan 800 yıllık Döşeme Camii restore edildi. Zemini sağlamlaştırılan caminin Ramazan ayında ibadete açılması planlanıyor.

Şanlıurfa Eyyübiye'de çarpık kentleşmenin önüne geçilecek!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediye Meclisi Mart ayı toplantısında kentte yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ekinci, kentsel dönüşüm ve tapu sorunu ile ilgili gelinen son noktayı anlattı.

Şanlıurfa'nın ulaşım sorunu yeni yatırımlarla çözüldü!

Şanlıurfa'ya kazandırdığı köprülü kavşaklar, bulvarlar ve yeni yollarla ulaşım sorunlarına net çözümler üreten Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa Haliliye'de 40 yıllık yol sorunu çözüldü!

Şanlıurfa Haliliye Belediyesi, Yıldız Mahallesinin yol sorununu çözdü. 40 yıldır yol ihtiyacı giderilmeyen Yıldız Mahallesi'nin yolları yenilendi.

Şanlıurfa'nın yol sorunu çözülüyor!

Şanlıurfa'da Büyükşehir Belediyesi, 3 bin kırsal yerleşim bölgesine hizmet ulaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal bölgelerde altyapı sistemleri kuran Büyükşehir Belediyesi, yol ağlarıyla da ulaşım sorununu çözüme kavuşturuyor.

Şanlıurfa Akçakale'ye altyapı müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Akçakale ilçesinde yaptığı altyapı ve üstyapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Yaylak'ın yol sorunu çözüldü!

Bozova'da yol yapım çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına bağlı ekipler, Yaylak Mahallesinde yaşanan ulaşım sorununu da kısa sürede çözüme kavuşturdu.

Şanlıurfa Bozova'da altyapı çalışmalarına ağırlık verildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Bozova ilçesinde yaptığı alt yapı ve üst yapının yanında atık su ve içme suyu tesisleri ile ilçede çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Süleymaniye'nin yolları genişletiliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Süleymaniye yol sorunu çözmek için hummalı çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa yeni altyapıya kavuşuyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ (Şanlıurfa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü) Genel Müdürlüğü Şanlıurfa şehir merkezinde bakım-onarım faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'ya 100 milyon TL'lik arıtma tesisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen 100 milyon liralık atık su arıtma tesisi çalışmaları son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa Siverek'in ulaşım sorunu mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine bağlı bazı mahallelerde yaşanan yol, su ve ulaşım sorunlarına ilişkin soru önergesi hazırladı..

şanlıurfa su sorunu Haberi

şanlıurfa su sorunu


Siverek kırsal mahallerinde yıllardır yaşanan içme suyu soruna karşı bölgede geniş kapsamlı bir çalışma yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların takdirini kazanmaya devam ediyor.


Koordinasyonlu ve planlı bir şekilde çalışmayı ilke edinerek aciliyet planları geliştiren Büyükşehir Belediyesi, yapmış olduğu teknik takip sonucu 80 yıldır su sorunu yaşayan Siverek Gögercin kırsal mahallesinde gerekli fizibilite çalışma geliştirdi.


Başlatılan çalışmalarından ardından mahallenin su sorunu çözmek için geniş kapsamlı alt yapı ve sondaj çalışması başlatan Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, bölge vatandaşını temiz içme suyu ile buluşturdu.


Yıllardır su sorunu yaşadıklarını belirten bölge halkı,"Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun, yıllardır içme suyu sorunu yaşıyorduk, şimdi ise temiz içme suyumuz geldi" şeklinde konuştular.


Öte yandan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, 2016 yılının ilk 10 ayında...