17 / 05 / 2024

şanlıurfa trafik problemi

şanlıurfa trafik problemi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Celalettin Güvenç, kentin trafik ve kentsel dönüşüm sorununun analizini yaptıklarını, kuracakları uzman ekiplerle öncelikli olarak bu sorunları çözeceklerini söyledi.

Şanlıurfa-Akçakale yolundaki 55 binanın yıkımı gerçekleşti!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa-Akçakale yolu üzerinde bulunan 55 binanın yıkımını gerçekleştirerek trafik sorununa neşter vurdu. 

Şanlıurfa Eyyübiye'de ev ve iş yerleri istimlak ediliyor!

Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi, Ümit Yolcu ile Mustafa Kuş parkı arasında kalan ev ve işyerinin istimlak çalışmalarını tamamlıyor. Bölgede başlatılan yıkım çalışmalarıyla trafik sorununa neşter vurulacak.

Şanlıurfa Narlıdere Katlı Kavşağı'nın 4'te 3'ü tamam!

Şanlıurfa'daki trafik akışını rahatlatmak amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin Karaköprü İlçesinde hayata geçirdiği Narlıdere Katlı Köprülü Kavşağı'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa 11 Nisan ve Haleplibahçe caddeleri yenilendi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik akışını sağlayan cadde ve bulvarlarda revizyon çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Şanlıurfa'nın yol ağı genişliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en aza indirmek amacıyla yatırımlarına devam eden Büyükşehir Belediyesi, şehrin yol ağını da genişletiyor.

Şanlıurfa Şelale Kavşağı'nın inşaatı başladı!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Abide - Havaalanı yolunda şelale kavşağını açmak için start verdi.

Şanlıurfa Büyükşehir'den iki yeni köprü!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentin trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan 2 adet çelik köprü ile 50 metrelik Turgut Özal Bulvarının yapımına devam ediyor.

Şanlıurfa Süleymaniye'nin yolları genişletiliyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Süleymaniye yol sorunu çözmek için hummalı çalışmasını sürdürüyor.

Şanlıurfa Haliliye'ye yeni köprü!

Şanlıurfa'nın en büyük sorunlarından biri olan trafik yoğunluğuna kalıcı çözümler üretmek adına Şehir Merkezinde bir çok önemli projeye imza atan Büyükşehir Belediyesi, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan Çelik köprülerin yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Şanlıurfa'nın köprülü kavşakları asfaltlanıyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu en asgariye düşürmek için Şanlıurfa-Diyarbakır yolunda 2 adet köprülü kavşağın yapım çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüren Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarına başladı.

Şanlıurfa'nın dev projeleri tam gaz!

Şanlıurfa'ın dev projeler tam hız ilerliyor. Şanlıurfa'da yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirecek olan 2 adet köprülü kavşağın çalışmaları son aşamaya gelinirken, Haliliye ilçesini Karaköprü'ye bağlayacak olan çelik köprülerin ana güzergah yolları açılıyor.

Şanlıurfa'nın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Şanlıurfa'nın trafik yoğunluğunu asgariye indirmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yeni yollar açarak yeni ulaşım ağı projelerini bir bir hayata geçiriyor.

Şanlıurfa'daki 25 ev yıkılıyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve ilçelerde yaşanan trafik yoğunluğunu en asgariye indirmek amacıyla birçok çalışmaya imza atan Büyükşehir Belediyesi, Süleymaniye ve Akpınar Mahallerinin yol sorunu çözüyor.

şanlıurfa trafik problemi Haberi

şanlıurfa trafik problemi

Seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa Tabip Odasını ziyaret eden Celalettin Güvenç, Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı sürecine değindi. 

Şanlıurfa'nın başlıca sorunlarına değinen Celalettin Güvenç, konut ve konut fiyatları, trafik sorunu, park bahçe sorunlarının olduğunu ve bunların analizini yaptıklarına dikkat çekerek, "Uzmanlarla görüşüyoruz; ne yapabilir, nasıl bir kent vizyonu sağlayabiliriz diye. İlk etapta gerek ulaşım gerekse kentsel dönüşümle ilgili çok önemli uzmanlarla görüşmeye başladık. Onlardan ilk raporlarımızı aldık. Mutlak surette Şanlıurfa'da bir değişim vizyonu ortaya koyacağız. 


Bütün bunların tek elden planlanması, denetlenmesi; yaşam alanlarının oluşturulması, uydu kentlerin oluşturulması yeni dönemin ilk işi olacaktır. Bu anlamda çok ciddi bir program hazırlamak lazım. Hükümetin desteğiyle bunun azminde ve kararlığındayız. Tek başımıza bir şey yapamayız; bunun için uzman ekipler kurmamız lazım. Bu işin hamasetle ilgisi yok bu...